Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53301

akció | animáció | fantasy

Tizenöt évszázaddal az istenek háborúja után a mennyország lehanyatlott. Yang Jian, Erlang istene, fogóként keresi kenyerét. Egy nap Yang Jian parancsot kapott, hogy vadásszon le egy... több»

Rendező: Ji Zhao

Szereplők: Kai Wang

Vicious
#53303

NA Vicious  (2025)

horror

Rendező: Bryan Bertino

Szereplők: Dakota Fanning

#53304

romantikus

Rendező: Ram

Szereplők: Anjali, Nivin Pauly, Soori

My Grown-Up Christmas List
#53305

romantikus

Taylor és Luke között különleges kötelék alakul ki több együtt és külön töltött karácsony után. több»

#53306

animáció | vígjáték

Rendező: Ieuan Evans

Szereplők: Blue Hat Animator, Ieuan Evans

#53307

NA Luka  (2023)

dráma

Luka, a harcra vágyó fiatal katona egy elszigetelt erődben húzza meg magát, ahol az emberek már évszázadok óta hiába várnak egy mitikus ellenségre, hogy lecsapjon. Dino Buzzati... több»

#53309

NA Ash  (2024)

horror | sci-fi

Egy nő egy távoli bolygón ébredve rádöbben, hogy az űrállomásának legénységét kegyetlenül meggyilkolták. A történtek felderítése szörnyű események láncolatát indítja el. több»

#53311

dráma | vígjáték

Egy fiatalokból álló baráti társaság története, akiket a kábítószer a társadalom peremére szorít. több»

Rendező: Lyman Dayton

Szereplők: Dave Buzzotta

#53312

sci-fi | vígjáték

Egy jövőből érkező férfi csapdába esik a múltban, és megpróbál új életet teremteni magának, nem törődve az általa elindított következményekkel. több»

#53313

NA Pelyhes 2  (2026)

animáció | családi

Amikor a világot végtelen tél fenyegeti, egy fiatal idealista sólyom tollas szerencsétlenekből álló társaságot gyűjt össze, hogy meghiúsítsák a gonosz Jégkirálynő... több»

Lords of War
#53314

krimi | thriller

Jurij Orlov, a leghíresebb fegyverkereskedő a világon rájön, hogy van egy fia, Anton, aki megpróbálja túlszárnyalni apját. Zsoldosokból álló hadsereget toboroz a közel-keleti... több»

Tövisek és virágok – Kazinczy Ferenc
#53315

dokumentum

Portréfilm Kazinczy Ferencről. A nyelvújítás vezéralakjának, életútján keresztül bepillantást nyerhetünk a kor politikai és irodalmi eseményeibe is. több»

The Roses
#53318

NA The Roses  (2024)

Az 1989-es klasszikus, a Rózsák háborúja újragondolásában a látszólag tökéletes pár, Theo és Ivy sikeresen építi karrierjét, miközben remek gyerekeik és irigylésre méltó... több»

#53319

dráma

1992 októbere. Joghallgatók egy csoportja egy távoli, észak-amerikai otthonba megy, ahol két évvel korábban eltűnt egy lány. több»

#53320

thriller

Brianna kezét megkéri gyermekkori szerelme, de az öröm gyorsan szertefoszlik, amikor rájön, hogy vőlegénye titkokat rejteget. Ezek közé tartozik kapcsolata egy kolleganőjével, ami... több»