Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
#53463

történelmi

A dokumentumfilm Priamosz aranyának másfél évszázadig tartó útját követi végig a trójai síkságtól egészen egy moszkvai múzeum páncélterméig.  több»

Rendező: Gokce George Ozer

#53466

NA Broken Courage  (2021)

(1)

dokumentum

A dokumentumfilm egy kambodzsai férfi életútját mutatja be, aki részt vett a háborúban, és végül amputálni kellett az egyik lábát. Idegenvezetőként dolgozik különböző háborús... több»

#53467

akció

Rendező: Niu Huan

Szereplők: Yue Wu, Yan Liu, Ming Can Zhang

#53469

dokumentum

A második világháború még mindig számos történetet rejt, amelyek közül néhány nyilvánvalóan örökre titok marad. Az emlékek egyik ilyen mozaikja a roma partizánok sorsa az egykori... több»

#53472

akció | dráma

Egy ígéretes, fiatal MMA-harcos karrierje csúcsán rászokik a kábítószerre, és a hajléktalanná válik. Mindez megváltozik, amikor találkozik egy beképzelt promóterrel, aki megígéri... több»

#53473

dráma | vígjáték

Amikor egy közkedvelt középnyugati kínai étterem közvetlenül karácsony előtt bejelenti, hogy bezár, ez arra készteti a vendégeket, hogy az év legforgalmasabb hetének káoszában,... több»

#53474

életrajzi

A fiatalon örökbe fogadott Keyshia Cole nehéz gyermekkorát leküzdve követi álmát, hogy énekesnő legyen. Ahogy a csillaga kezd felemelkedni, Keyshia újra találkozik két nővérével,... több»

#53475

dokumentum

John Fitzgerald Kennedy a szabad világ egyik legnépszerűbb vezetője volt, az Egyesült Államok egyik legnagyszerűbb elnökének tartják még ma is. Karizmája és kiállása milliókat... több»

Rendező: Matt Salmon

Szereplők: Lee Jagow

#53476

NA Bungalow  (2022)

vígjáték

Egy német katona eltűnik, és hazatérve több problémával találja szemben magát, mint amikor elindult. több»

#53477

NA Little Wing  (2024)

dráma | sportfilm

Egy 13 éves lányt követhetünk figyelemmel, akit belerángatnak a galambversenyzés világába, miközben szülei válásával és otthona közelgő elvesztésével küzd. több»