Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#53541

Az AMC büszkén mutatja be a 73. Emmy-díjátadó gálát, szeptember 20-án. Az élő show házigazdája Cedric the Entertainer komikus, a The Neighborhood sorozat sztárja és producere lesz. A... több»

Untitled Star Wars
#53543

akció | fantasy | kaland

#53549

NA The Boys  (2023)

dráma | krimi | misztikus

#53552

vígjáték

A brazil humorista a családról, rasszizmusról és vallásról alkotott véleményéről beszél az előadásban, illetve egy közismert online videó is a téma része lesz. több»

Rendező: Fabio Ock, Riccardo Melchiades

Szereplők: Yuri Marçal

The Shrinking of Treehorn
#53553

animáció

A film története egy fiatalembert követ, aki egy furcsa társasjáték közben zsugorodni kezd, amit a szülei nagyrészt észre sem vesznek. több»

Tha Code
#53554

NA Tha Code  (2022)

thriller

Rendező: Quasheem D. Herring

Szereplők: Tabitha Myles

#53555

dokumentum | vígjáték

Travor a születésszabályozással, az oregánófüstöléssel, a jellegzetes madarakról és méhekről szóló beszédével, az első Buc-ee'sszel, a randizás közben előforduló... több»

Rendező: George Nienhuis

Szereplők: Trevor Wallace

Attenborough hangyahegye
#53556

dokumentum

David Attenborough vezet minket keresztül a hangyák rejtélyes birodalmán, bemutatva egy legendás város meséjét királynőkkel és dolgozókkal, inasokkal és katonákkal, és elképesztő... több»

#53558

zenés

Az OWN korán kezdi az ünnepeket az első gospel műsor különkiadásával. A premier 2020. december 1-én lesz Our own Christmas címmel. A házigazdák DeVon Franklin és Meagan Good. több»

Rudolf Schuster – Nótákkal a nagyvilágban
#53559

dokumentum

Rudolf Schuster hamarosan betölti 90. életévét, de a kiadósabb pihenés továbbra sem szerepel tervei között. A volt szlovák köztársasági elnök számos hobbinak hódol, egy igazi... több»

#53560

dokumentum

A Minnesota és Maryland Egyetem két volt hallgatója mesél az átélt szexuális zaklatásokról és azok hatásáról, és ezzel ráirányítja a figyelmet erre a sok vitát kiváltó... több»