Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
The Bite
#53564

NA The Bite  (2021)

horror

Egy újabb film a COVID járvány kitöréséről és lefolyásáról, viszont egy kisebb csavarra is számíthatunk. Ebben az alternatív valóságban a koronavírus zombikká változtatja az... több»

#53565

NA La maison  (2022)

dráma

Emma elhatározza, hogy könyvet ír a szexmunkások világáról, szexmunkásnak jelentkezik a La Maisonba. Emma felfedezi az elidegenedés és az elszigeteltség veszélyeit és érzéseit,... több»

#53567

fantasy | horror

Joba és Quincy egy gazdag brooklyni házaspár, akiknek a jótékonyság mindennél fontosabb. De amikor egy barátjuk visszatér egy vidéki zarándokútról, elfogadnak egy meghívást, amely... több»

#53568

thriller

Ez a Mel Gibson főszereplésével készült kemény krimi két kábítószer-ügynök történetét meséli el, akik a crack-járvány idején egy rendőrgyilkosra vadásznak. A nyomok... több»

Cápák fagypont alatt
#53569

dokumentum

Greg Skomal, Heather Bowlby, Megan Winton és Warren Joyce szakértők azt vizsgálják, hogy mi motiválja a fehér cápákat arra, hogy a több mint 150 éve történt első... több»

#53571

vígjáték

Max

Ramy Youssef legújabb különálló humoros stand-up estéje. több»

Rendező: Christopher Storer

Szereplők: Ramy Youssef

#53573

dráma | vígjáték

Az utolsó közös hétvégéjükön két legjobb barát próbára teszi barátságuk határait, miközben egy dupla-meta filmet készítenek. több»

The Christmas Reboot
#53576

romantikus

Egy különösen lehangoló munkanap után a helyi ajándékboltban Renee azt kívánja karácsonyra, hogy más életet éljen. Egy New York-i emeletes házban ébred, a világ egyik legsikeresebb... több»

#53577

dokumentum

Netflix

Egy négytagú család dél-amerikai útja során nem mindennapi kihívásokkal, illetve problémákkal szembesül. több»

#53579

animáció

Max

Vajon Nathan Explosion túl tud-e tekinteni brutálisan sérült egóján, hogy megmentse a bandáját, megállítsa a metalocalypse-t, és végre szembenézzen a végső gonosszal? több»

Manali
#53580

NA Manali  (2022)

thriller

Rendező: Rahul Thackeray