Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#53802

dráma

Egy tinédzser lány csatlakozik egy szabadszellemű tánccsoporthoz, amely örökre megváltoztathatja az életét. több»

#53803

vígjáték

Netflix

Jes Tom, Alok, Asha Ward, Chloe Petts, DeAnne Smith, Krishna Istha és Mx. Dahlia Belle humoristák beszélnek a nemek kérdéséről. több»

#53805

dráma | romantikus

Nyomon követhetjük Melissát, egy atlantai ingatlanközvetítőt, aki régi középiskolai szerelmével, Daviddel szövetkezik, hogy felújítsák és eladják anyja házát, és ahogy... több»

#53806

NA Steel-Man  (2021)

horror

Steel-Man, Pittsburgh hivatalos szuperhőse házigazdaként vesz részt az éves képregény konferencián, azonban az események furcsa fordulataként élőhalottak hadseregével és a... több»

#53809

családi

Hailey, a belsőépítész édesanyját, Patriciát akarja meglepni egy váratlan ajándékkal, amely a régóta áhított nagy családjával kapcsolatos. több»

#53810

NA La fièvre  (2022)

rövidfilm

Manaus, egy ipari város az Amazonas-erdő szívében. Itt él Justino, egy 45 éves indián, aki biztonsági őrként a kereskedelmi kikötőben. Lánya Brasíliába készül, hogy ott orvosi... több»

#53811

dráma | romantikus | vígjáték

Ben Santhanaraj és Suzanne Hopper romantikus újraegyesülése meghiúsul, amikor Suzanne főnöke arra kéri, hogy a nyaralásuk alatt dolgozzon. több»

#53813

dokumentum

Egy meleg férfi szembesül a múltjával, és képtelen elnyomni a bűntudatot, amelyet egy viszonozatlan szerelem miatt érez. több»

#53814

NA Tits  (2023)

dráma | rövidfilm

Egy strandon történt kellemetlen találkozást követően a tinédzserek, Oscar és Iben magukra maradnak, barátaik nélkül. Amikor egyikük egy kezdetben ártatlan gesztust tesz, elkezdődik... több»

#53815

dokumentum | sportfilm

Lebilincselő dokumentumfilm a magyar férfi vízilabda-válogatott legsikeresebb éveiről. Kemény Dénes 12 éven át vezette a csapatot, amely időszak alatt a válogatott 329 hivatalos... több»

#53817

dokumentum | zenés

A legnagyobb és leghosszabb countryzenei fesztivál, a CMA Fest története. több»