Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
Üzenet – Zenés üzenet Orszáczky Jackie-nek
#53841

dokumentum

Zenés üzenet Orszáczky Jackie-nek az éterbe. Főszereplők: Tina Harrod, Szakcsi Lakatos Béla, Babos Gyula, Kőszegi Imre, Halper László, Stu Hunter, James Kathy-Horváth Lajos, Tátrai... több»

Rendező: Czencz József

A Szent kelet vesztett varázsa
#53843

dokumentum

TV-ben (DUNA, csütörtök 01:33)

Fedezze fel a rejtélyekkel teli Mongóliát a Szent Kelet Vesztett Varázsa sorozatban. Utazzon velünk a Góbi sivatag szívébe, lépjen át az Altaj-hegység hófedte csúcsain, és... több»

#53844

dokumentum

Végigkövethetjük a Broadway újranyitásához vezető bonyolult utat, megörökítve az étteremtulajdonosok és a személyzet, a jelmezházak, a tervezők és mások százainak munkáját. több»

Rendező: Amy Rice

Szereplők: Ginna Claire Mason, T. Oliver Reid

The Cat in the Hat
#53845

animáció | kaland | vígjáték

#53846

romantikus

Karácsony közeledtével Laurent négy exbarátja szelleme látogatja meg. Meg kell tanulnia megnyitnia a szívét, vagy elveszíti legjobb barátját, Nate-et. több»

#53847

NA Devil  (2023)

akció | thriller | történelmi

#53848

romantikus

Harmonyt nem éppen tisztességes módszerekkel ráveszik, hogy csatlakozzon a karácsonyi kórushoz, amit volt barátja vezet. Mire elérkezik az ünnep, a szerelem is lassan kezd újra... több»

#53849

dokumentum

Mariana van Zeller oknyomozó újságíró Joaquín Guzmánról – a nemzetközi kábítószerkereskedelem egyik legfontosabb alakjáról – készült dokumentumfilmjét néhány évvel ezelőtt... több»

#53852

romantikus | vígjáték

Öt nemzetközileg ismert, elbűvölő, 80-as évekbeli szappanopera-sztár újra összeáll, hogy megosszák a reflektorfényt, és leforgassák a régóta futó szappanopera utolsó karácsonyi... több»

#53854

dráma

Netflix

Az elit körökben mozgó escort lányok élete csupa luxus és csillogás. Pénzkereseti lehetőség mellett ez az életforma lehetőséget ad a karrierépítésre is. Az 1994-es Nollywood... több»

#53859

vígjáték

Megrendítő és humoros történetek az anyaságról, amelyek a társadalom legfontosabb kérdéseit feszegetik. több»