Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Agónia
#53901

NA Agónia  (2020)

dokumentum | zenés

A film az eltűnőben lévő, autentikus lengyel népzene nyomába ered. Adam Strug maga is zenész, jól ismeri a műfaj utolsó − az első és a második világháború előtt született... több»

Versenyfutás a tengerek megmentéséért
#53906

dokumentum

Mi vagyunk az első nemzedék, amelyik felismeri, hogy súlyosan káros hatással vagyunk a bolygó egészére. Az emberek hosszú ideig úgy gondolták, hogy az óceán egy végtelen erőforrás,... több»

Rendező: Tim Gallagher

Illyés Gyula – dokumentumtöredékek
#53907

dokumentum

A dokumentumtöredék a nagy költő életből elevenít fel pillanatokat írásai segítségével. több»

Rendező: Balogh Zsolt

#53910

zenés

Zenés ünnepi játék három felvonásban A Parsifal Richard Wagner utolsó operája. Wagner 1845-ben, marienbadi kúrája idején tanulmányozta először Wolfram von Eschenbach Parzival című... több»

#53913

dokumentum

A jazz és a dekolonizáció összefonódik ebben a történelmi hullámvasútban, amely újraírja azt a hidegháborús epizódot, amely Abbey Lincoln és Max Roach zenészeket arra késztetett,... több»

#53914

családi | fantasy | kaland

Amikor a tizenöt éves Annabelle-t árvaházba küldik, két másik gyerekkel együtt megszökik, hogy megmentse a családja farmján élő állatokat, mielőtt kapzsi szomszédja, Bo Gilmer... több»

X. Jubileumi Budapesti Újévi Koncert
#53916

zenés

"Az est háziasszonya: Ördög Nóra. 2018. január 1-jén tizedik alkalommal köszöntötte az újesztendőt Mága Zoltán hegedűművésszel és világsztár vendégeivel 13 ezer néző a Papp... több»

#53920

romantikus

Egy esküvői kalauz készítőjének meg kell győznie egy ötlettelen művészt és egy különleges esküvői házikó tulajdonosát, hogy újítsa fel a lepusztult épületet, hogy egy... több»