Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53941

dokumentum

Dokumentumfilm Fraciaország legnagyobb és legmodernebb gátjairól. több»

#53942

dokumentum

E-klub, Thrash Mosh Club, Tüzesvíz, Petőfi Csarnok, Total Car, Süss Fel Nap és persze a ma már legendásnak számító Wigwam. Ezek azok a helyszínek, amelyek táptalajként szolgáltak a... több»

Rendező: Koltay Anna

#53943

dokumentum

Negyven évvel ezelőtt egy tömegsírt fedeztek fel egy angol faluban; senki nem tudta, kik voltak, de a biorégész Cat Jarman most úgy hiszi, ezek a csontok a Nagy Pogány Hadsereghez tartoztak. több»

#53944

NA The Walk  (2022)

dráma

1974-ben egy bostoni ír zsaru heves társadalmi nyomással szembesül, miután megbízzák, hogy védje meg a fekete középiskolásokat.

#53946

dokumentum

Észak-Korea ma már egyetlen katona nélkül súlyos csapást képes mérni ellenségeire. Hatezer fős kiberhadserege bárhol lecsaphat a világon – profitszerzés vagy zavarkeltés céljából. több»

#53947

dráma | romantikus | thriller

#53948

dokumentum

Egy apró erdei patak. Szelíden kanyarog a fák mentén, miközben utat váj magának a sziklák között. A csörgedező folyócska hangjához a lágy napsugarak adják a fényjátékot.... több»

Rendező: Jan Haft

Keresők
#53949

NA Keresők  (2021)

dokumentum

Hisszük azt, hogy a saját élményű kreatív művészi aktivitás, az irodalom, a költészet, a zene, a színjátszás valamint a közösséghez tartozás élménye segíti önmagunk és a... több»

Rendező: Bartha Máté

Florian – A Nemesifjú
#53950

dokumentum

Florian "Nemesifjú” Neussban, ami azt jelenti, hogy az ottani Lövészegylet legfiatalabb egységének a tagja. Saját királyuk van, de idén ő szeretné elnyerni ezt a címet. A Nemesifjak a... több»

Rendező: Phillis Fermer

#53951

dokumentum

Az filmben keverednek a történelmi, a játék és a természetfilmes elemek, amelyek bemutatják Európa talán legcsodálatosabb vadfaját, a gímszarvast. A kapcsolódó történelmünket... több»

Hungarikumok – Minden ami magyar
#53952

dokumentum

Hungarikum. Minden, ami magyar. A kétezres évek eleje óta folyamatosan bővülő tárháza van a nemzeti értékeinknek, a magyarság csúcsteljesítményeinek. Ma már ott tartunk, hogy több,... több»

Rendező: Kazi Antal

#53955

dokumentum

A dokumentumfilm a híres párizsi épület, a Notre-Dame történetét dolgozza fel. több»

Rendező: Jacques Vichet

#53956

dokumentum

A jubileum alkalmából egy dokumentumfilmet is készíttettünk, amely megszólaltatja a jelen és a múlt meghatározó alakjait: táncművészeket, alkotókat, munkatársakat, vezetőket,... több»

Rendező: M. Nagy Richárd

#53958

NA Térj haza!  (2019)

dokumentum | rövidfilm

Duan Chang-wen 1949-ben hagyta el szülővárosát, a kínai Szecsuánt, és követte a Kínai Köztársaság kormányát Tajvanra. Duan Tsai Tsai-csiung, egy fiatal tajvani nő, szorgalmasan... több»

Rendező: Pei-yao Duan

A nép szolgája
#53960

dokumentum

A film bemutatja Zelensky sikerének anatómiáját, és megmutatja a nemzetközi következményeit is annak, hogy mi történik, ha hatalmat adnak egy olyan embernek, aki Európa... több»