Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
The Disappearance of Cari Farver
#53881

dráma | thriller

Amikor barátnője, Cari követelőző üzeneteket küld neki, Dave úgy dönt, hogy véget vet a kapcsolatnak. Nem sokkal később Cari eltűnik, de Dave és a volt barátnője is elkezdenek... több»

#53884

dokumentum

Az Északi-tenger partján, egy patinás németországi hajógyárban egy igazi mérnöki csoda van születőben: a Disney Cruise Line hajótársaság ötödik óceánjárója, mely a mérnökök... több»

#53885

NA Xenobot  (2023)

akció | sci-fi

#53886

NA Aikamies  (2022)

dráma | romantikus | sci-fi

Megosztó marihuána: Harc a legalitásért
#53887

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

A marihuána körül továbbra is forrnak az indulatok az USA-ban: míg egyes államokban legalizálták a szert, máshol továbbra is súlyos börtönbüntetés jár a kannabisz termesztőinek,... több»

#53890

dokumentum

A Duna és a Száva alsó folyásánál található ma jórészt Szerbiához tartozó szőlőtermő táj a hadak útjába kerülve 1526 után elnéptelenedett. Pedig Mohács előtt az ország és... több»

Rendező: Erdélyi János

#53891

dokumentum

A vadállatok rendkívüli alkalmazkodóképességét példázza ez a nyolc éven át forgatott dokumentumfilm. Az elefántok szaporulatának kiegyensúlyozásaként zsákmányállattá váltak, s... több»

#53893

családi | dokumentum

Konnie Huq az elmúlt 100 év brit gyermekműsorainak legjavát tárja fel és ünnepli. több»

#53894

dokumentum

Netflix

Konferenciáról származó felvételek Barcelonából, ahol híres építészek vitatják meg forradalmi ötleteiket. több»

#53899

dokumentum

Az Ibériai-félsziget északi részén található Euskadi és Navarra rendkívül gazdag állat- és növényvilágába nyerhetünk bepillantást.

#53900

dráma | sci-fi | vígjáték

Egy gyászoló nő története, aki barátja halála után egyedül utazik, hogy kitisztítsa a fejét. Vanessa önfeledt nyaralási tervei azonban megváltoznak, amikor egy nem mindennapi... több»