Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53901

vígjáték

Rendező: Woods Vincent

Szereplők: Luke Goss

#53902

NA La Mártir  (2023)

dráma

#53903

NA Hump  (2024)

animáció | családi | kaland | vígjáték

#53904

dokumentum

A természet temploma, az élet múzeuma, az élet ősi titkainak őrzője a bécsi Természettudomány Múzeum. Évente négyszázezren jönnel el, hogy megcsodálják a kiállított tárgyakat,... több»

Rendező: Kurt Mündl

#53905

krimi | thriller

Jake csupán nyugodt életet szeretett volna biztosítani magának és családja számára, a férfi azonban egy rosszul elsült balhé után két bűnbanda kereszttüzében találja magát. több»

Kolibrik: A természet repülő csodái
#53906

dokumentum

A kolibrik kis mérete ne tévesszen meg senkit: ezek a színpompás, akrobatikus képességű, virágnektárral táplálkozó madarak ugyanis a beporzó tevékenységüknek köszönhetően... több»

#53913

dokumentum

Nyaranta a Golf-áramlat benyomul Új-Anglia déli vizeibe, és harminc cápafajt hoz magával. Greg Skomal és Joe Remeiro tanulmányozza az éves látványosságot. több»

The Shrinking of Treehorn
#53915

animáció

A film története egy fiatalembert követ, aki egy furcsa társasjáték közben zsugorodni kezd, amit a szülei nagyrészt észre sem vesznek. több»

#53916

zenés

Az OWN korán kezdi az ünnepeket az első gospel műsor különkiadásával. A premier 2020. december 1-én lesz Our own Christmas címmel. A házigazdák DeVon Franklin és Meagan Good. több»

12 karácsonyi próba
#53917

romantikus

Elara, a gimis tanárnő karácsonyi szünetét megfűszerezi az a 12 próba, ami elé húga állítja, miközben megpróbálja összeállítani a cserediák-programot egy sznob és erős... több»

#53918

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Megismerhetjük az állatok életét, amelyet egy örökösen változó világban élnek. A dokumentumfilm négy része négy évszakot mutat be a maga kihívásaival és lehetőségeivel.... több»