Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53922

romantikus

TV-ben (Film4, csütörtök 01:33)

Amikor Sophie állást szerez egy híres wellnesscégnél, rögtön fejest ugrik új munkájába. Hamarosan összetűzésbe kerül a cég vezető életvezetési tanácsadójával, Jason... több»

#53923

horror

Amikor Chris Rhymer és kisfia, Jeremy kénytelenek egy kis vidéki közösségbe költözni, nem is sejtik, hogy egy múltban rejtőző sötét erőt szabadítanak fel. több»

#53925

NA Uproar  (2023)

dráma

Egy 17 éves diák kénytelen leszállni a magas lóról, amelyen egész életébenült, hogy kiálljon önmagáért, a whanau-ért (családjáért) és a jövőjéért. több»

Vad vidékek – Provence
#53928

dokumentum

Provence Franciaország dél-keleti részén található, az Alpoktól a Földközi tengerig húzódik. A film alkotói a vidék lakóival, köztük egy Angliából ide telepedett hölggyel... több»

#53931

vígjáték

Miután Rabbitnek végre lehetősége nyílik arra, hogy megnyithassa saját éttermét, a dolgok nem épp úgy alakulnak, ahogy azt elképzelte. nagyon hamar a régi kerékvágásban találja... több»

Festő Pipitér
#53932

animáció | rövidfilm

Rendező: Keren Karasik

#53938

NA Second tour  (2023)

vígjáték

Pove-ot arra kérik, hogy kövesse a folyamatban lévő elnökválasztási kampányt. A befutó egy befolyásos francia család ötvenéves örököse. A jelölt miatt aggódó Pove egy meglepő... több»

#53940

játékfilm

Hiába adnak meg Samunak mindent a szülei, ami a mindennapokhoz szükséges, ruházatot, ételt, békés otthont, ha Samu úgy érzi, nem törődnek vele. Egy napon fiatal hősünk rádöbben,... több»