Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Vulkán-cápák: Hawaii
#53881

dokumentum

Dr. Mike Heithaus és Dr. Frances Farabaugh biológusok szabadon merülnek a tigriscápával, az egyik legveszélyesebb cápával, hogy megtudják, miért vonzzák a cápákat Hawaii vulkánjai. több»

#53882

akció | thriller

Miután a bíróságot elfoglalja Black Caesar, az éppen elítélt Sean Samuels testvére, Jaeda King bírónőnek minden erejére és képességeire szüksége lesz, hogy megtalálja a módját... több»

#53883

NA Nem félek!  (2022)

animáció | családi | rövidfilm

Bújócskázás közben Vanja elhagyja a világos nappalit, és belép egy félhomályos udvarra, ahol túl sok a sötét sarok, a furcsa árnyék és a furcsa zaj. Hogy legyőzze félelmét,... több»

Karácsonyi kitérő
#53885

családi

Emma Warner egy játékgyártó cégnél dolgozva évente 12 hónapot tölt a karácsonyra koncentrálva, így nem marad ideje a randizásra. Idén egy trópusi szingli üdülőhelyre tervez... több»

The Christmas Reboot
#53886

romantikus

Egy különösen lehangoló munkanap után a helyi ajándékboltban Renee azt kívánja karácsonyra, hogy más életet éljen. Egy New York-i emeletes házban ébred, a világ egyik legsikeresebb... több»

#53887

dokumentum

Vitézy László dokumentumfilmje a magyarországi drogfogyasztás kényes témáját vizsgálja. Az 1988-ban készült alkotás elsőként adott hangot azoknak a hátrányos helyzetű embereknek,... több»

#53888

animáció

Vajon Nathan Explosion túl tud-e tekinteni brutálisan sérült egóján, hogy megmentse a bandáját, megállítsa a metalocalypse-t, és végre szembenézzen a végső gonosszal? több»

#53889

NA Adiparvam  (2024)

Rendező: Sanjeev Megoti

Szereplők: Lakshmi Manchu

#53890

NA Decrypted  (2021)

vígjáték

Botrányos és provokatív komédia egy rosszul összeválogatott NSA csapatról, akik elrabolják a Bitcoin alkotóját, Satoshi Nakamotot, és megkísérlik kínzással megszerezni tőle a... több»

#53892

akció | dráma | horror | kaland | thriller

Zenéről - papucsban
#53893

zenés

A Magyar Televízió 1994-ben forgatott műsorában Hegedűs D. Géza pályája csúcsán, számtalan színpadi és filmszereppel a háta mögött otthonában fogadta Juhász Elődöt, akinek... több»

#53894

dráma | történelmi

A dráma Goebbels hanyatlását követi nyomon, amint a náci Németország 1943 eleji sztálingrádi vereségét követően megpróbálja felkorbácsolni a háború további támogatását,... több»

Wrecking Crew
#53896

dráma | krimi

Rendező: Lin Oeding

#53898

NA Reunion  (2024)

misztikus | vígjáték

A gimnáziumi osztálytalálkozójukon hóba ragadt egykori osztálytársak gyilkosságot fedeznek fel, és igyekeznek azonosítani az elkövetőt, mielőtt mindannyian végleg megfagynának. több»

#53899

dráma

Rendező: Nelson Yeo

Szereplők: Peter Yu, Kelvin Ho, Doreen Toh