Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
És te, költő? Bence Lajos létlelet
#53921

dokumentum

Bence Lajos József Attila díjas muravidéki költő verses portréfilmje. A személyes vallomás és a versmondók közvetítésében a költészet reflektál egymásra. Mert ahol egy... több»

#53927

NA Vacances  (2022)

dráma

Marie most először tölti a vakációt egyedül a gyerekeivel, a férje nélkül. Egy este elcsábítja őt egy különös és lenyűgöző fiatalember, aki lassan a csapdájába csalja, ezzel... több»

Zsiráfmentők: Hosszú út hazafelé
#53928

dokumentum

Amikor egy áradás csapdába ejt nyolc zsiráfot egy szigeten, azonnal cselekedni kell, mert ha nem sikerül időben kimenteni az állatokat, éhen halnak a szűk területen. Akciójukhoz a... több»

#53930

vígjáték

Adam és menyasszonya, Sarah életük romantikus nászútjára készülnek Velencébe. Ám amikor az utazást Adam legjobb barátja, Ed megzavarja, a szerelmesek tökéletes nyaralása akaratlanul... több»

#53931

dokumentum

A Havana Libre című dokumentumfilm a kubai szörfözés legitimálására tett erőfeszítéseket követi nyomon, és bemutatja azt a rendíthetetlen szenvedélyt, amely minden nehézség... több»

Rendező: Corey McLean

A jószolgálat oroszlánjai
#53932

dokumentum

5 éve adták át a Magyarországi Lions Klubok Szövetségének székhelyét, a Wanatka Lions Központot.  Riportfilmünk ebből az alkalomból készült. több»

#53934

fantasy | misztikus

Az uralkodónő lányának eltűnése rábír két testvért, hogy újra békét és szövetséget kössönek, miután egy háború szembe állította őket egymással. több»

#53935

dráma | horror | misztikus

Egy forró nyári napon Oslóban rejtélyes módon felébrednek a halottak, és három családot káoszba sodor, hogy elhunyt szeretteik visszatérnek hozzájuk. Kik ők, és mit akarnak? több»

#53939

horror

Spanyolország, az 1980-as évek vége. Az újonc Sara megpróbál beilleszkedni a többi tinédzser közé egy Tarragona tartománybeli kisvárosban. Egyik este legjobb barátnőjével elmennek... több»

Nem szóval, hanem tettel
#53940

dokumentum

Dokumentumfilm a 30 éves Városmajori Katolikus Egyesületről. Az 1980-as években az ifjúsági gitáros misék által a városmajori templomban közösséggé szerveződő fiatalokból... több»