Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Heidi – Tél Dörfliben
#53941

animáció

Kezdődik a téli szünet. Heidi és nagypapája Clarát és családját várja az ünnepekre Frankfurtból. Peter síelni szeretne egész nap, és hócsatázni, Theresának azonban segítenie... több»

Rendező: Jérôme Mouscadet

Savage 7
#53943

NA Savage 7  (2023)

sci-fi

Rendező: Leo Fong

Szereplők: Gary Wasniewski

Abandoned
#53944

NA Abandoned  (2022)

horror

A fiatal pár egy távoli tanyára költözik újszülött gyermekével. A nő szülés utáni depresszióban szenved, emellett kénytelen szembesülni néhány sötét titokkal is. több»

Imák, apokrif mámorok
#53945

dokumentum

Erdélyi Zsuzsa archaikus imádság gyűjtése. Erdélyi Zsuzsanna néprajzkutató gyermekkorában sokszor hallotta édesanyjától a következő mondatokat: „Nem azért vagy fiam a világon,... több»

Rendező: Halmy György

Andrew herceg, Maxwell és Epstein
#53946

dokumentum

A testbeszéd, a nyelvészet és a törvényszéki pszichológia szakértői górcső alá veszik Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell és András herceg szavait és cselekedeteit. több»

#53947

NA June  (2024)

dokumentum

A dokumentumfilmben eddig soha nem látott felvételek mutatják be Carter Cash rendkívüli életét és ikonikus szórakoztatóipari karrierjét, valamint a vele, családjával, rajongóival és... több»

Hegyek-völgyek halai: A vizek bárányai és farkasai
#53950

dokumentum

Szendőfi Balázs halkutató filmje a Tátra vizeinek gazdag élővilágát és az azt fenyegető globális és helyi jelenségeket mutatja be. A hegyi folyók természetes halközösségei... több»

Székely fonó
#53951

zenés

A háziasszony kérője búcsút vesz kedvesétől, azonnal el kell hagynia, mert üldözik a csendőrök. A háziasszony magára marad, keserű bánat gyötri szívét. Földijei, a kis székely... több»

#53952

dokumentum

A paraszti gazdaságok 1948 és 1961 közötti kollektivizálása a népesség közel felét érintette Magyarországon. A paraszti tulajdon felszámolását, a földek és az emberek... több»

Végtelen szerelem
#53955

dráma | fantasy | romantikus

Egy tinédzser csapdába esik a purgatóriumban, miközben kétségbeesetten próbálja megtalálni a módját annak, hogy kapcsolatba kerüljön igaz szerelmével. több»

Én az orrszarvúkkal vagyok
#53960

dokumentum

Billy Bush televíziós műsorvezető kilép a stúdiók biztonságos komfortzónájából, s meg se áll a nepáli dzsungelig. Küldetése: segédkezni a helyi vadőröknek az indiai... több»