Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53964

NA Syndabocken  (2023)

dráma

Dimman egy kétes üzletbe keveredik, és küzd, hogy a folyamatosan változó körülmények között a helyzet magaslatán maradjon. A film a hedonizmus világát drámával és akcióval... több»

#53965

dráma | thriller

Rendező: Umur Isik

Szereplők: Orcun Ilhan, Merve Yildiz

#53966

dráma

Amikor Cassandra Marshall megtudja, hogy tőle elhidegült fia, Damien Holliday meghalt, Los Angelesbe utazik, hogy elrendezze a temetését. Odaérkezve azt tapasztalja, hogy az ügyeit a fia... több»

#53967

vígjáték

Hősünk Amerika legmenőbb tehetségkutatójának megnyeréséről álmodik, miután azonban a hírnév világában találja magát, az élete teljesen a feje tetejére áll.

Párosan szép az... étel (Szerelem Brooklynban)
#53969

romantikus

Lidia, a szakácsnő, aki egyedül neveli gyermekét, összedőlni látja a jövőjét, amikor az arrogáns befektető, Danny megvásárolja szeretett családi éttermét, és a hangulatos... több»

#53970

NA Padu  (2024)

dráma | életrajzi | sportfilm

Grönland – A csillogó jég birodalma
#53971

dokumentum

Grönland sok szempontból különlegesnek tekinthető szárazulat Földünk északi félgömbjén. Az örök fagy, fókák, narválok és eszkimók birodalma, mely komoly kihívás elé állítja... több»

#53973

akció | dráma | thriller

Egy harcművészeti oktató szembesül két tanítványa eltűnésével, ami közvetlen konfrontációba sodorja őt egy nemzetközi gyermekkereskedő csoporttal. több»

#53974

NA La petite  (2023)

dráma

Amikor fia és fia élettársa autóbalesetben életét veszti, Josephnek el kell döntenie, hogyan legyen nagyapja a babának, akit egy vad, fiatal flamand béranya révén várnak. több»

#53975

romantikus | vígjáték

Egy pár elutazik Szicíliába, hogy újra fellángoljon a románcuk. több»

#53977

NA Kotee  (2024)

dráma | thriller

#53978

kaland

2030-ban, a harmadik világháború idején túlélők egy kis csoportja bejutott egy bunkerbe. Két évvel később ki kell jönniük, hogy utánpótlást keressenek, de dinoszaurusz-ragadozók... több»