Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53941

dokumentum

Giovanni Parisi, olasz bokszoló élettörténete.

#53943

romantikus

Egy "szerelemtanácsadó" író és egy randirovat írója vonzódni kezdenek egymáshoz, és mindketten a saját stratégiáikat használják, hogy megnyerjék a másik szívét. több»

Szereplők: Brooks Darnell

A gyilkosság nagyasszonya
#53944

dokumentum

Amikor egy fiatal édesanyát holtan találnak a síneken, az ohiói Findlay kisvárosának lakói nem értik, ki vehette el egy ilyen kedves nő életét. több»

Az üldözött Bethlen
#53945

dokumentum

A Gestapo és a nyilasok üldözési listájának első helyén szerepelt Bethlen István gróf, aki mégis a szovjet megszállók börtönkórházában halt meg, a Gulág felé félúton. A... több»

Elveszett magyar filmek
#53948

dokumentum

1957-ben, amikor a magyar filmarchívum létrejött, már 56 év telt el az első magyar film, A táncz bemutatója óta. Több mint fél évszázad termését utólag kellett összegyűjteni. Ez... több»

#53951

dokumentum

A szitakötők varázslatos életét feldolgozó, díjnyertes dokumentumfilm a dinoszauruszok ideje előtt is létező faj történetét, legapróbb változásait, valamint az egyes egyedek... több»

#53955

dráma | romantikus | zenés

#53956

horror | krimi | thriller

Akira Ninomiya egy könyörtelen ügyvéd, aki nem habozik likvidálni mindenkit, aki az útjába áll. Egy éjszaka brutálisan megtámadja egy ismeretlen, aki szörnymaszkot visel. Bár... több»

#53959

thriller

Egy nő üldözötté válik, miután egy interneten megismert férfi a megszállottja lesz.

We Live Here: The Midwest
#53960

dokumentum

A film kiemeli az LMBTQI+ családok egyéni tapasztalatait, akik a diszkriminatív törvényekkel és a növekvő ellenségességgel szemben megpróbálnak életet teremteni közösségükben. több»

Rendező: Melinda Maerker

Szereplők: Heather Keeler