Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54222

dokumentum

A dokumentumfilmben megismerhetjük Gernyeszeg történetét azokból az időkből, amikor még Teleki-tulajdonban volt, majd elvesztését és folyamatos visszaszerzését és a család... több»

#54223

dokumentum

A National Geographic kutatója, Enric Sala élete egyik legnehezebb feladatára vállalkozik: nemzetközi expedíciót vezet a messzi északon, a Jeges-tenger közepén fekvő Ferenc... több»

Szereplők: Salvatore Vecchio

#54224

dráma | rövidfilm

Egy hetedik hónapban lévő fiatal nővér egyre nagyobb szorongással néz szembe, ahogy közeledik a nagy nap.

Rendező: Jasmin Tenucci

#54225

NA Stalker  (2022)

thriller

Ebben a feszült hangulatú horrorban Rose Hepburn, a fiatal színésznő visszatér üres szállodájába. Kénytelen a régi teherliftet használni, amely a tizenkettedik emeleten megáll, és... több»

#54226

NA Szentély  (2022)

dráma | thriller

SkyShowtime (2024.07.19.)

Hal megpróbál véget vetni a dominaként dolgozó Rebeccával való kapcsolatának. A férfi döntése azonban végzetesnek bizonyulhat.

Az élet temploma − tájgazdálkodás, ártéri gazdálkodás, öntözéses gazdálkodás
#54228

dokumentum

"Még ha száz esztendeig is fog tartani a trianoni gonoszság, még akkor is csak Magyarországnak fogjuk nevezni a Kárpátok koszorújában azt a területet, amely ezer esztendeig a mienk volt,... több»

Rendező: Tölgyesi Ágnes

#54229

dokumentum

„Az ősi igazság minden pálos szerzetes tudatában élt. (Te is Magyarország, édes hazám, a pálosokkal fogsz növekedni és ugyanazokkal fogsz hanyatlani.)” Sebestyén Erzsébet közel... több»

Rendező: Czigóth Sándor

5 medve – mentőakció
#54230

dokumentum

Három évvel ezelőtt a magyar Fehérkereszt Állatmentő Liga budapesti irodájában megcsörrent a telefon és riasztó hírek érkeztek Spanyolországból: a külföldi kollégák egy csődbe... több»

#54232

dokumentum

Egy képeskönyv hatására Max Romey Alaszka egy távoli partvidékére utazik, hogy tengeri hordalékok után kutasson. Ám valami teljesen mást talál ott... több»

Rendező: Max Romey

#54233

NA Wild Life  (2023)

dokumentum

Kris és Doug Tompkins természetvédők elsöprő portréja, amely a Föld egyik utolsó igazán vad helyének megőrzéséért folytatott harcuk krónikája.

#54234

dokumentum

Erzsébet királynő és Károly herceg, anya és fiú, uralkodó és trónörökös bonyolult kapcsolatát feltáró dokumentumfilm. több»

Sárkánylovasok: Mentőosztag: A fészek
#54236

animáció

Dak és Leila különlegesek. Nemcsak azért mert ikrek, hanem mert sárkányok nevelték őket, akikre családjukként tekintenek. Értik a nyelvüket, és képesek együttműködni annak... több»

Attenborough és a Jurassic tengeri szörny
#54237

dokumentum

150 millió évvel ezelőtt dinoszauruszok uralták a földet, de az óceánokban rejtélyes tengeri szörnyek domináltak. Ismerje meg a Pliosaurust, a tengerek Tyrannosaurus rexét! Tekintse meg... több»

Viza − Egy óriáshal útja
#54238

dokumentum

A Kárpát-medence vizeinek korábbi legjelentősebb halászzsákmánya, a legendás méreteket elérő viza ezeréves történetével ismerkedhetünk meg a filmben. De honnan indult, s hova... több»

Viszlát, mama! Viszlát, papa!
#54239

dokumentum

A gyermektranszportok története. Ausztria a második világháború előtt. A náci Németország befolyása erősödik, kezdődnek a zsidóüldözések. A szülők az életveszélyessé váló... több»

Rendező: Robert Gokl

Jézus története
#54240

zenés

Benda Gábor zongoraművész a Jézus története című tizenkét tételes zongora kompozícióját az 52. Eucharisztikus Kongresszus alkalmával mutatta be a budapesti Hermina-kápolnában a... több»