Filmek

Legjobb filmek 1931-től 1940-ig

Saját filmes lista készítése
„Hallgass zúgó szél, hadd beszéljek én!” – Petőfi Erdélyben
#54442

dokumentum

Ha összeszámoljuk Petőfi Erdélyben töltött napjait, egy egész év telik ki ezekből – ami nem kevés, figyelembe véve, hogy mindössze 26 évet élt, és hogy ezek a napok életének... több»

Széllel szemben
#54445

dráma | rövidfilm

Léna (Smith Nikolett) és Lili (Smith Noémi) egy gyermekotthonban élő, öntörvényű, egypetéjű 14 esztendős ikerpár. Édesanyjukhoz a kötődésük nagyon szoros, az ikrek szinte... több»

Hun utódok
#54448

NA Hun utódok  (2023)

dokumentum

Ismeretterjesztő film a hun-magyar-mongol rokonságról, közös múltról - régészeti leletekkel, szakértők bevonásával igyekszik feltárni a közös múltat, dramatizált, kosztümös... több»

#54449

dokumentum | életrajzi

Portréfilm a költő, író, műfordító Lackfi Jánosról. több»

Rendező: Medgyesi Gabriella

Hitler: a bukáshoz vezető hibák
#54451

dokumentum

1945 áprilisában, amikor kelet felől sebesen közeleg Sztálin Vörös Hadserege, nyugatról pedig Franciaországon és Belgiumon át a szövetséges erők, Adolf Hitler a bunkerében várja... több»

#54452

dokumentum

Netflix

Ismerje meg Afrikát egy olyan természetfotós szemével, akit mindig is lenyűgözött e különleges kontinens egyedülálló hangulata. Az Afrika utáni vágyakozás egy történet az afrikai... több»

#54456

dráma | kaland | thriller

Netflix

A véletlen összehoz hat embert, akik egy olajszennyezés által elpusztított városból menekülnek egy titokzatos hajóra – nem is sejtve, hogy milyen veszélyek várnak rájuk. több»

#54457

családi | dráma | romantikus

Egy család szembenéz a magánnyal és a hit elvesztésével, viszont Mrs. Miracle érkezésével megújul a karácsony szelleme, és megtapasztalják, milyen az igazi ünnep. több»

A vulkánok bolygója
#54458

dokumentum

Több ezer vulkánnal osztozunk a bolygónkon. A Földön naponta körülbelül 30 vulkánkitörésre kerül sor. E film a bolygó néhány legaktívabb vulkánját mutatja be: a hawaii Kilauea... több»

Rendező: Alex Ranken

#54459

NA New Moon  (2022)

animáció | rövidfilm

A fiatal Jay Jay és édesanyja, Edie fantáziadús szürrealista utazása, amint belvárosi álmaikat megvilágítja az újhold egy nyugat-philadelphiai hátsó udvarban.

Green
#54460

NA Green  (2023)

akció | dráma