Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54522

romantikus | vígjáték

Merry a havas Vermontba utazik, miután kiadja új könyvét a kapcsolatokról. Új szemszögből kezdi figyelni az ünnepeket és a karácsonyi hangulatot Chris segítségével, aki egy jóképű... több»

#54524

romantikus

A My Favourite Girlfriend egy elbűvölő, egyedi, romantikus vígjáték, egy össze nem illő párról és a köztük lévő többféle személyiségről. Conrad aprólékosan szervezett... több»

#54525

dráma | életrajzi | sportfilm

A film két legendás gójátékos, Cho Hun-hyun és pártfogoltja, illetve későbbi riválisa, Lee Chang-ho története. több»

#54526

családi

A szentmisét celebrálja Csepregi Róbert plébániai kormányzó. több»

#54527

horror

Egy család kétségbeesetten próbál gyógymódot találni kisfiuk agydaganatára. Amikor a szokatlan kezelések hatására a gyermeket megszállja egy ősi gonosz, a szülőknek nemcsak a... több»

#54530

Bakiparádé Pajkaszegen Werk anyagokkal színesített pergő bakiparádé. Az egyes évadok legviccesebb rontásait, humoros vagy éppen izgalmas, különleges pillanatait idézzük vissza az... több»

Az agy doktora
#54531

dokumentum

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

Mirosław Ząbek professzor úttörő idegsebész volt. Most ez az áttörést jelentő módszer drámaian átalakítja számos beteg életét. több»

#54532

dráma | életrajzi | romantikus

#54534

NA A bárka  (2021)

dokumentum

Ma Magyarországon tizenötezer gyermek él nevelőszülőknél. Ennél sokkal többen vannak, akik a mélyszegénység miatt társadalmunk perifériájára szorultak. Hogyan lehet esélye egy... több»

Rendező: Huszár Domonkos

#54535

családi | dráma

Egy 12 éves lány beleszeret egy híres táncosba, aki a városába költözik, és jelentkezik a csapatába – annak ellenére, hogy nem tud táncolni.   több»

#54536

NA The Yeti  (2022)

horror

Rendező: William Pisciotta

#54538

dokumentum

Dokumentumfilm a vígjátéksorozatról, amely két modern fekete nő barátságát, valamint kellemetlen élményeit, örömeit és bánatait követi nyomon. Issa Rae, akit a sorozatban játszott... több»

#54539

dokumentum

Animációs történelmi dokumentumfilm. A 100. évforduló kapcsán már számos feldolgozás született, de a filmünk az első, ami a Trianoni békeszerződést elsősorban közép–európai... több»

Szereplők: Mucsi Zoltán

#54540

dokumentum

Jugoszlávia összeomlásához a 20. században a Délkelet-Európában mintegy száz éve dúló számtalan háború és konfliktus vezetett. A múlt megdöbbentő kegyetlensége még sokak... több»