Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Otthon, távol a hazától
#54581

dokumentum

Azt mondják, mindenki akkora életfeladatot kap, amekkorával képes megbirkózni. Kovács Lőrinc, református lelkipásztor nem félt attól, hogy túl nagy terhet vesz a vállára, amikor 15... több»

Rendező: Vladucz Zoltán

#54583

akció | krimi | thriller

A történet egy balul elsült drogüzlettel veszi kezdetét. A továbbiakban egy politikus fia is életveszélybe kerül, akit majd egy rendőrnyomozó próbál megmenteni. több»

#54588

dokumentum

A néző ezzel az érdekfeszítő dokumentumfilmmel a természet legkülönlegesebb praktikáit alkalmazó csúszó és mászó állatkák világába nyer betekintést. több»

#54589

dokumentum

Egy régészcsoport búvárruhát ölt, hogy átvizsgálja egy, a Nílus partján álló piramis vízzel elöntött járatait. Abban reménykednek, hogy a sírkamra feltárása közelebb viheti... több»

Univerzum - A kuglóf - A kalácsok királya
#54590

dokumentum

Hagyományos és modern kuglófreceptek dédanyáink, nagyanyáink receptjei nyomán. A minőségi kuglóf titka a hozzávalókban rejlik. Kell hozzá liszt, tejföl, tojás, vaj, cukor, kakaó,... több»

#54591

NA Mid-Century  (2022)

horror | thriller

Egy fiatal házaspár nyaralása valóságos pokollá válik miután egy pszichopata az életükre tör. több»

#54593

dokumentum

Az Ever Given teherszállító hajó Szuezi-csatornában történt kalandja és a mentőakció, amely végül megoldást nyújtott a feszült helyzetre. több»

#54594

dokumentum

A georgiai Critter Fixers állatklinikán egymásnak adják a kilincset a gazdik, és nem véletlenül: Dr. Hodges és Dr. Ferguson a pitbulltól a csüngőhasú sertésig minden rendű és rangú... több»

#54595

dokumentum

1986 május elsején az egész szocialista tábor látszólag önfeledten ünnepelt, de az akkori politikai vezetők vállára elviselhetetlen súlyként nehezedett az öt nappal azelőtt... több»

Matched
#54597

NA Matched  (2024)

thriller

Rendező: Eiji Uchida

Az Indonéz Papagájvédelmi Projekt
#54598

dokumentum

Az Indonéz Papagáj Projekt célja a papagájok és kakaduk megmentése a kipusztulástól Indonéziában. A film bemutatja történetüket és jelenlegi munkájukat, a papagájvédelem... több»

#54599

NA Story Ave  (2023)

dráma

Kadir, a dél-bronxi tinédzser tehetséges képzőművész, aki öccse halála után elveszíti az útját. Az iskola és a család nyomásával küzdve a graffitis bandák izgalmas, de... több»

#54600

dokumentum

Az oceanográfus-természetvédő Enric Salának van egy álma: megmenteni a tengereket és azok élővilágát az emberi tevékenység folytán rájuk leselkedő veszélyektől. A National... több»