Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54961

animáció

Rendező: Luka Rukavina

#54962

dráma

Daniel és Eli Davis két afroamerikai tinédzser, akiket hirtelen és rejtélyes módon elhagynak a szüleik. Kénytelenek megtanulni a saját lábukon állni és túlélni. több»

Vajdaság kincsének őrzői
#54963

dokumentum

Burányi Béla, Bodor Anikó és a Szöllősy vágó házaspár portréi Vajdaság néprajzilag igen sok kincset őriz. A török uralom után az egykori Magyarország minden területéről... több»

Rendező: Lavro Ferenc

#54964

dráma | romantikus | vígjáték

A film egy karácsonyellenes fotóst követ, aki azt kívánja, hogy a karácsony tűnjön el. több»

#54969

NA 1UP  (2022)

sportfilm | vígjáték

Egy játékost követhetünk nyomon, aki társai szexizmusa miatt kilép az egyetemi sportcsapatból. több»

#54970

NA Megaboa  (2021)

akció | horror

Egy hallgatókból álló csoport expedícióra indul a dzsungelbe, hogy feltárjon néhány barlangrajzot, rövidesen azonban egy vérszomjas fenevad veszi őket üldözőbe. több»

Sherlock & Daughter
#54971

dráma | misztikus | thriller

A rejtélyes thrillerben Sherlock Holmes kikerül a komfortzónájából, és rejtélyes módon képtelen egy baljós ügyet felderíteni anélkül, hogy kockáztatná legközelebbi barátai... több»

#54972

NA Luka  (2023)

dráma

Luka, a harcra vágyó fiatal katona egy elszigetelt erődben húzza meg magát, ahol az emberek már évszázadok óta hiába várnak egy mitikus ellenségre, hogy lecsapjon. Dino Buzzati... több»

Hot Mess Holiday
#54973

vígjáték

Egy nőt a vőlegénye megcsal, és elhagyja őt a Diwali ünnepek alatt. A legjobb barátja úgy dönt, segít neki, és a lehető legvadabb ünnepi hangulatot hozza el számára. több»

The Lost Station Girls
#54974

dráma | krimi | thriller

Egy rendőr két évtizedes könyörtelen vadászata egy sorozatgyilkos után, aki négy fiatal nőt gyilkolt meg Dél-Franciaországban. több»

Szereplők: Camille Razat

#54977

romantikus

Egy férfi lerobban egy kisvárosban karácsonykor, és kénytelen maradni. Csatlakozik hozzá egy kóbor kutya, aki miatt balesetet szenvedett - amikor csatlakozik hozzájuk egy szabadszellemű,... több»

#54979

életrajzi

A magyar színház- és filmművészet kiemelkedő alakja. Klasszikus és mai hősöket egyaránt kivételes hitelességgel és erőteljesen személyesít meg. A portréfilmben megragadó... több»

Rendező: Ordódy György

#54980

NA Piano Piano  (2022)

dráma

Nápoly, 1987. Egy külvárosi épület lakói az utolsó hónapokat élik, mielőtt helyet csinálnának egy autópályának, amely örökre elsöpörné kis világukat. több»