Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
#63541

akció | sci-fi

Tudósok tucatjai hosszú éveket töltöttek azzal, hogy feltalálják azt az utazási lehetőséget, amelynek segítségével percek alatt célba érhetünk. A kutatás végre befejeződik, ám... több»

Szereplők: Alex Hale

Magukért nem felel senki
#63542

dokumentum

A második világháború befejezése után néhány héttel, 1945. június 18-án Karol Pazur vezette szlovák különítmény több száz magyar nőt és gyermeket mészárolt le a Prevov... több»

Rendező: Tóth Péter Pál

#63543

dráma | krimi | thriller

Egy fiatal belgrádi bandatag veszélybe sodorja a családját, amikor magára haragít egy maffiafőnököt.

Stúdióbeszélgetés
#63544

dokumentum

Stúdióbeszélgetés a tetoválásról.

Rendező: Ferenc Judit

#63545

vígjáték

Vexhill egy 12 éves gyerekekből álló banda úgy dönt, hogy kideríti, mi áll a rejtélyes gyilkosságok hátterében, ám csakhamar legsötétebb rémálmukkal szembesülnek, egy emberevő... több»

#63546

NA Squadron 42  (2019)

akció | sci-fi

A Star Citizen univerzumában játszódó katonai játék.  több»

#63547

dráma

Guo és Su még a hatvanas években találkoznak újra. Noha a gyerekkorukat együtt töltötték, egy szörnyű baleset elválasztotta őket egymástól, és bár az elmúlt évek során teljesen... több»

Változásaim
#63548

dokumentum

Önarckép, melyben az alkotó kisfiúnak képzeli magát és elmeséli, hogyan változtatták meg életét a különböző események.

Rendező: Bartha Ágnes

És mégis
#63549

NA És mégis  (1991)

dráma

Magyarország 1989, Nagy Imre és mártírtársai újratemetése után. Zeyk Kristóf újságíró-szerkesztőt fiatal kollégái "lesztálinistázzák" egy televíziós vitaműsorban. Kiborulva... több»

#63550

életrajzi | krimi | western

Pearl Hart igaz története, aki női útonállóként postakocsit rabolt, s még a börtönből is megszökött.

Eszterlánc
#63551

NA Eszterlánc  (1985)

játékfilm

Eszter tizenkét esztendős kiskamasz, szülei elváltak, tanárnő édesanyjával él együtt, aki igyekszik egyenrangú társként enyhíteni a koravén kislány lelki szenvedéseit. Eszter... több»

Zappapest
#63553

NA Zappapest  (1991)

dokumentum

Volt egyszer egy rendszerváltásnak nevezett időszak, úgy 20 évvel ezelőtt. Akkor a legtöbben aztgondolták, biztosan remek dolgok történnek majd ezután kis hazánkban. Nos, sok minden... több»

Rendező: Gerebics Sándor

#63554

családi

Tapsikáné elhatározza, hogy öreg korára bevonul az illabereki vadaskertbe. Ahhoz azonban, hogy megvásárolhassa jól védett "ketrecét", pénzre van szüksége. Elhatározza, hogy megválik... több»

Amit a BBC látott
#63555

dokumentum

A BBC Panoráma című műsorának forgatócsoportja 1956 októberében Nyugat Magyarországon forgatott. Ezt a kb.16 percnyi anyagot mutatja be a flm. Hallható benne: Wheller,Charles akkori... több»

Rendező: Mérei Anna

#63556

vígjáték

Egy halott apa, két anya és két testvér, akik mindeddig nem is tudtak a másik létezéséről. Végül pedig az örökség, mely nem várt bonyodalmakhoz vezet. több»

Ciprián mester
#63557

vígjáték

A híres csodadoktor története áll Lőrincz Miklós egyfelvonásosának középpontjában, akihez valósággal özönlenek a betegek, mígnem beállít hozzá egy néma asszony, aki gyereket... több»

Csúcsragadozók: Oroszlánok királysága
#63558

dokumentum

Azt hinnénk, az oroszlánoknak nincs számottevő, a testi épségükre reális veszélyt jelentő ellenségük az afrikai szavannán – pedig a krokodilok, a vízilovak és a kafferbivalyok... több»

#63559

akció

A The Quest for Vengeance című filmben miután unokatestvérét hidegvérrel megölik, Thomas Porter bosszút esküszik a gyilkosok ellen. Küldetésévé válik, hogy megtalálja a felelős... több»

#63560

dokumentum

A Kanári-Szigetek legnagyobbik, Tenerife neve jól ismert a nyaralni és telelni vágyó utazóközönség előtt. Azonban azt jóval kevesebben tudják, hogy a sziget jóval több mint egy... több»