Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
Gábor Miklós
#66621

életrajzi

Amikor hosszas elokészítés és egyeztetés után sikerült megfelelo idopontot találnunk az interjúhoz, még senki sem tudhatta, hogy ez lesz Gábor Miklós utolsó nyilvános szereplése.... több»

Rendező: Sipos István

Egy huszonöt éves zenekar jubileumi hangversenye
#66622

zenés

A 25 éves Kormorán együttes 2001 november 10-én tartotta jubileum hangversenyét Gödöllőn. több»

Amire a világ táncolt
#66623

Az Amire a világ táncolt című tévéműsorban olyan népszerű hazai és világslágerek csendülnek fel, melyek bizony alaposan mozgásba hozták a múlt század táncoslábú fiataljait (és... több»

Lassú vírus
#66624

rövidfilm

A film főhőse a kocsmából kijövet megismerkedik Jeremiással, a kazánfűtővel, aki titokzatos teknősbékákat árul. Ki kit figyel? Nem tudni. "A félelem nem születik együtt az... több»

Ranbo 13
#66625

NA Ranbo 13  (1998)

animáció

Egy orosz tudós egy mágikus szer segítségével feltámasztja a Lenin-szobrokat, akik elindulnak, hogy elfoglalják Moszkvát. Amerika szuperhősei sietnek az orosz főváros megmentésére.

Rendező: Pál Balázs

Monica
#66626

NA Monica  (2017)

thriller

Egy nő tudatalattijában egy sötét én lakozik, akit Monicának hívnak, és aki igencsak a felszínre akar törni. több»

A pénz komédiája
#66627

Kalmár Mihály, a MERKANT cég tulajdonosa a csőd szélén áll, s hogy megmeneküljön, lányát férjhez akarja adni egy francia cég vezetőjéhez. Eközben hitelezői követelőzéseit is... több»

#66628

történelmi

Filmio

1664 novemberében a vadászok megtörik a kursaneci őszi erdő csendes békéjét Zrínyi Miklós, az akkori Magyarország legjelentősebb alakjának vezetésével. Még nem is sejtik, milyen... több»

#66629

dráma | krimi | thriller

Apja halálának 10. évfordulójának alkalmából Giovanni elhatározza, hogy felkeresi nagybátját, aki a helyi maffia főnöke. Nem sokkal ezután pedig Gio élete örökre megváltozik

Visszatérés (Kicsi, de nagyon erős 2.)
#66630

dráma

A főhős, Bogár tízévi távollét után visszatér, végignéz a kerten, és azt mondja: "Itt minden megváltozott". És valóban. Ami pedig még nem, az ezután fog megváltozni. A film az... több»

Koronával koronázzák
#66631

dokumentum

Archaikus népi imádságok és ráolvasások Szeged környékéről.

Rendező: Rozsnyai Aladár

#66632

NA Awake  (2016)

rövidfilm | sci-fi

Egy operációs rendszer mesterséges intelligenciához jut, és elkezdi érdekelni az emberi érzelmek bonyolultsága.

Rendező: Chadlee Skrikker

Szereplők: Jade Steyn, Phillip Steyn

Romantika
#66633

NA Romantika  (1972)

(1)

dráma

A tizennyolcadik században az érzékeny, gyenge fizikumú Kálmán (Szegő István) Párizsból a felvilágosodás szellemével átitatva tér haza apja, Linczényi György (Szirtes Ádám)... több»

#66634

NA Combativo  (2020)

akció | kaland

Ahmad Ali iegy magasan képzett terrorista-elhárító egység katonája, aki egyszemélyes hadjáratba kezd, hogy visszafogja fegyveres bűnözők egy csoportjának egyre növekvő erejét és... több»

Nem lehetek vesztes
#66635

dokumentum

Szendrő Szabolcs baleset következtében elvesztette egyik lábát. Óriási akaraterejével mégis nemzetközi hírű magashegyi hegymászóvá küzdötte magát, példát mutatva... több»

Rendező: Rozsnyai Aladár

Born, Bone, Boon.
#66636

dráma | rövidfilm | vígjáték

Egy diszfunkcionális család újra összegyűlik a hagyományos csontmosási szertartásra, ami azonban családi problémákhoz vezet.

Rendező: Gori

Bolond és szörnyeteg
#66637

játékfilm

Sebők Zoltán Galyán kap üdülőorvosi állást. A saját törvényei szerint élő orvos a szerelmi történetben elindul a tragikus vég felé vezető úton, mely Sarkadi Imre Elveszett... több»

#66638

dokumentum

A film olyan embereket mutat be, akik éppen azon fáradoznak, hogy valahogyan sikerüljön betörniük a showbiznis-be. Mindannyiuknak remek képesítése van és már éveket töltöttek el... több»

Columbo – Matt két lépésben
#66639

krimi

Emmett Clayton sakknagymester címe - és nem utolsósorban hatalmas egója - kerül veszélybe, amikor volt barátnője bosszúból elintézi, hogy a már visszavonult híres szovjet mester,... több»

American Undercover
#66640

háborús | misztikus | thriller

A moszkvai nyomozó, Ivanov vállára nagy nyomás helyez a kormány, hogy vizsgálja ki egy haditudósító esetét, akit egyik munkája során meggyilkoltak. Ahogy a férfi egyre mélyebbre ás,... több»