Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
Cápák az éjszakában
#72221

dokumentum

A cápák nappal hírhedten aktívak és agresszívek. Arról már sokkal kevesebbet tudunk, hogy mit csinálnak éjszaka. A búvárok a sötétbe merülve próbálják mindezt kideríteni. A... több»

Alaszkai nyár
#72222

dokumentum

A lenyűgöző HDR-technológiának köszönhetően az Alaszkai nyár feltárja előttünk az Egyesült Államok legészakibb államának vibráló természetét. Ez az utazás a Baranof-sziget... több»

Minden kezdet nehéz
#72223

játékfilm

Az alcím szerint "Rendhagyó magyar film", amelyben híradórészletekkel, kabaré-jelenetekkel, rajz- és bábfilm-bejátszásokkal elevenedik meg a háború utáni Magyarország első 20 éve.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál
#72224

dokumentum

"Madách költeménye bibliája a Nemzeti Színháznak, amelyet örökké forgat, amelyből mindig tanul, amelyet sohasem fog teljesen kitanulni" - írja 1923-ban Hevesi Sándor a Nyugat... több»

Rendező: Mispál Attila

Neumann János - John von Neumann
#72225

életrajzi

A huszadik század egyik legfontosabb tudósegyénisége volt Neumann János. A század első felében a matematika és az atomenergia felhasználása volt a meghatározó a világ fejlődése... több»

Rendező: Dénes Gábor

Magyarország 2011
#72226

játékfilm

Ez a film mindazon emberek összefogásából született, akik még mindig felelősséget éreznek a magyar film sorsa iránt.A magyar filmalkotók, a magyar filmes szakemberek, és a filmezést... több»

Plázaláz
#72227

NA Plázaláz  (2002)

táncfilm

Öt ember teszi mindennapi köreit egy térben. Függetlenek egymástól, mégis elválaszthatatlanok, hiszen helyük a"plázában" korlátozott. A pályájuk keresztezi egymást. Tartós... több»

Rendező: Mándy Ildikó

Béla király
#72228

játékfilm

A trilógia befejező darabjában a fiatal, uralkodásban gyakorlatlan, nehéz helyzetekben bizonytalan, dönteni nem tudó, lobbanékony király fejlődését kísérve a beérett, megfontolt,... több»

#72229

NA Veszélyroham  (2021)

(1)

akció | rövidfilm | sci-fi

Franklin (Tóth Péter Attila) egy napon találkozik egy József nevű férfival (Kilián Tibor), aki különleges, ámde veszélyes feladattal bízza meg Franklint: ha bemegy a közeli erdőbe,... több»

#72230

93 Panelkapcsolat  (1982)

(2)

dráma

Egy egymástól eltávolodó férj és feleség elgondolkodik a házasságuk legrosszabb vitájához vezető eseményeken. több»

Nagyon jó és hasznos film, ajánlom meggtekintésre mindenkinek. Érdemes elgondolkodni rajta, hogyan ment tönkre annyi ember élete, annyi család és generáció egy hülye utópista eszme miatt.
#72231

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»

#72232

akció | dráma | krimi | musical | thriller

Arthur Fleck, az Arkham Elmegyógyintézet leghírhedtebb lakója, egy ismeretlen nő kíséretében szabadul ki a fogságból, odakint azonban hatalmas káosz uralkodik. Gotham City mocskos... több»

#72233

dráma | vígjáték

A hetvenéves Mahin, aki eddig magányos volt, úgy dönt, hogy újraéleszti szerelmi életét. Egy véletlen találkozásból pedig egy felejthetetlen este kerekedik. több»

#72234

85 Motorosok  (2023)

(8)

dráma | krimi

A Danny Lyon ikonikus fotókönyve által inspirált Motorosok elmerül a 60-as évek motorosainak zsíros bőrű szubkultúrájának megjelenésében, érzésében és hangjaiban. Kathy, a... több»

#72235

akció | kaland | sci-fi | thriller

Amikor a világ véget ér, a fiatal Furiosát (Anya Taylor-Joy) elrabolják szülőhelyéről, és egy nagy motoros horda kezébe kerül, amelyet a hadúr Dementus vezet. A pusztaságon való... több»

#72236

dráma | kísérleti film

A film, egy három és fél órás karaktertanulmány egy egyedülálló asszonyról, aki áruba bocsátja a testét, hogy fenntartsa magát.

#72237

családi | dráma | kaland

Egy sarkvidéki rókapár, Max és Maya, egy hóval teli országban élnek és szeretik egymást. Olyannyira, hogy rókakölykök születését várják. Max ezért igyekszik minél több... több»

#72238

animáció | dráma | vígjáték

Az erős mezőny ellenére a Karasuno gimnázium röplabdacsapata továbbjutott a Mijagi prefektúrában rendezett Harutaka-torna előselejtezőjén, és bejutott a harmadik fordulóba. több»

#72239

dráma

2014 óta Franciaországban a helyreállító igazságszolgáltatás lehetőséget kínál a bűncselekmények áldozatainak és elkövetőinek a párbeszédre, biztonságos rendszereken... több»

#72240

dráma

A film két fiatalember történetét meséli el, akik Dakarból Európába indulnak. több»