Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#72241

Jakus István (Avar István) lemond vezérigazgatói állásáról, és régi szakmájában, hegesztőként akar elhelyezkedni. Ebben nehézségeket okoz korábbi magas beosztása. Amikor végre... több»

Igen, és szeretném újra megnézni, de nem találom.
A mindentudó madár
#72242

animáció

Boldogországban mindenki elégedett és vidám, kiváltképp a királyi pár, hiszen három csodaszép gyermekük születik, két fiúcska és egy csillagszemű kisleány. A királyasszony... több»

Rendező: Szabó Emese

Elröppent illúziók
#72243

kísérleti film

A film szól a mindannyiunkban lakozó gyermeki lélek félelmeiről: - a kötöttségektől, a jövőtől, a szabadságunk elvesztésétől. Törekvés az idillikus és harmonikus együttlét... több»

A megtalált idő
#72244

életrajzi

"Lírai szenvedély híján üres a vers, szerelem nélkül hasztalan az élet,magára hagyott kisgyerek sírdogálbennem, elveszett játékai végett,elgurult labdája miatt az... több»

Rendező: Vizi Mária

#72245

NA A Bus Stop  (2017)

dráma | romantikus

A film története szerint Russel új a városban, de egy napon rászánja magát, és elmegy egy randira egy másik férfival, aminek következtében megváltozik az élete... több»

1968
#72246

NA 1968  (1989)

dokumentum

1968 fontos évszám. Nyugat-Európa szinte valamennyi országa a diáklázadásoktól hangos, míg a keleti részben, a szocialista táborban, a Csehszlovák bevonulás rengeti meg a... több»

Rendező: Balogh Zsolt

Szereplők: Lengyel Zoltán

Farkaslesen
#72247

NA Farkaslesen  (2006)

dokumentum

A Farkaslesen egy rendhagyó kísérletsorozat krónikája, melyben farkaskölyköket emberek neveltek fel. Az ELTE Etológia Tanszékén éveken keresztül zajló tudományos program rengeteg... több»

Büfé két ablakkal
#72248

kísérleti film

Enikő büfés a kórházkertben. A büfé egyik ablaka az utcára nyílik, a másik a kórházkertre. Az utcán a büfé mellett van a buszmegálló. Enikő új férfit talált magának a... több»

#72249

akció

A film története szerint egy visszavonult különleges katonát sikerül visszacsábítani a kötelékbe egy utolsó akció kedvéért. A motiváció nem is kicsi, meg kell mentenie a lányát,... több»

Lelki klinika
#72250

Gáthy Zoltán Emma néni álnéven a Lelki klinika rovatot vezeti egy reggeli lapban. Sásdy Edit mint lelkes olvasó megalakítja Emma néni táborát. A cukrászdai gyűlésen persze Gáthy... több»

Harminc év harminc dalban
#72251

zenés

A Kormorán együttes jubileumi hangversenye.

Rendező: Koltay Gergely

#72252

NA #hashtag  (2017)

dráma | rövidfilm

Egy fiatal mexikói férfi virtuális rajongása összeütközésbe kerül a valósággal.

David Murray, Balogh Kálmán és a Gipsy Cimbalom Band koncertje
#72253

zenés

Balogh Kálmán cimbalomművész együttese 1994-es megalakulása óta alapvetően a cigánymuzsika különböző válfajait játssza, melyekbe azonban a vezető sokirányú zenei kalandozásaira... több»

Rendező: Silló Sándor

Költözés
#72254

NA Költözés  (2006)

dokumentum | életrajzi

Egy moldvai csángó faluban él a Csűri család. Két kis szobában három generáció. Erdélyben elnéptelenedő magyar falvakban egy programot indítanak be: adományozók pénzén... több»

Rendező: Jakab Ervin

F & J
#72255

NA F & J  (2004)

zenés

A kétrészes koncertfilmmel bemutatkozó zenekar által játszott zene "ugyanabba a sorozatba tartozik, mint Philip Glass Koyaanisquatsija vagy a Solaris Nostradamusa: a megfoghatatlan múlt... több»

Rendező: Sebők György

Magyar évad - Essen
#72256

dokumentum

Az Ungarischer Akzent téli programjának középpontjában áll a magyar kultúra bemutatkozása Ruhr-vidéken. A program különlegessége, hogy a 2010-es két európai kulturális főváros... több»

Rendező: Sipos András

Határ
#72257

NA Határ  (2004)

rövidfilm

Fiatal férfi álmait meséli egy pszichológusnak, később a vonaton alvó férfit látjuk, akit a határőr kelteget. A határhoz érkezett.

Rendező: Horkai Tamás

Így jöttem
#72258

dráma

1945-ben Magyarországon a háború a befejezéséhez közeledik, a szovjet csapatok már a Dunántúlon járnak. Jóska, a 17 éves diák szovjet fogságba kerül. A tiszt kivezényli egy... több»

Bajtársak
#72259

NA Bajtársak  (1942)

Latzkovits Dénes, egy jónevű mérnök éppen új munkahelyére utazik amikor találkozik egy gyönyörű lánnyal és ismeretlenül is beleszeret. Útközben kapja meg a behívóját és... több»

Memento
#72260

NA Memento  (2006)

dokumentum

Az egyszerű síremlék neveit egy öregségében is szép, munkában megfáradt kéz simítja végig. Majd feltűnik egy eleven, ragyogó szempár, egy fiatalnak tűnő arc. Kali Gabriella korán... több»

Rendező: Sára Sándor

Szereplők: Kali Gabriella