Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
A bárány utolsó megkísértése
#72241

játékfilm

1919. szeptember 5. Bécs, péntek késődélután. Közvetlen zárás előtt még egy kései vendég téved be Leopold Blum szalonjába. A már szombatra készülő zsidó fodrászmester... több»

Minden, amit a klimaxról tudni lehet (Az igazság a változó korról)
#72242

dokumentum

A klimax – ez az egyik utolsó női egészségügyi tabu, melyet mítoszok, mesebeszéd és elavult tudományos felfogás vesz körül. Mariella Frostrop, aki nemrégiben szerzett saját... több»

Ismét Pesten
#72243

zenés

A világhírű amerikai-magyar dzsesszgitárművész 1978-ban másodízben volt vendége a Magyar Televízió nézőinek. Ezúttal közönség előtt, magyar zenészbarátaival adott koncertet. több»

Rendező: Bodnár István

Szereplők: Szilágyi János

Inas a szalonban (Inas a szalonban)
#72244

dokumentum

A film Munkácsy Mihály életét és munkásságát mutatja be. A Magyar Nemzeti Galéria segítségével sikerült a 2005-ös nagy Munkácsy-kiállítás teljes anyagának felhasználásával... több»

#72245

dokumentum

A náciknak volt egy víziója, ami messze túlment az európai országok katonai leigázásán: az Ezeréves Birodalom felépítése jegyében Goering és Himmler tudósai részletes terveket... több»

Az ácsolt láda
#72246

dokumentum

A parasztházak berendezési tárgyai között fontos helyen álló díszes láda készítését kísérhetjük figyelemmel. A munkafolyamat maga is évszázados hagyományokat őriz ugyanúgy,... több»

A Molnár Dixieland Band és a Bohém Ragtime Jazz Band koncertje a Zeneakadémián
#72247

zenés

A 42 éve működő Molnár Dixieland Band, és az idén 22. születésnapját ünneplő kecskeméti Bohém Ragtime Jazz Band 2007 február 3-án a Zeneakadémián lépett közösen színpadra. A... több»

Rendező: Sebők György

Megtört szív
#72248

játékfilm

Késő este Weiner Márton doktor épp légyottját tölti egy „rosszlánnyal“, amikor zörgetnek a szobaajtón. A Madám küldetett a doktorért, mert egy kuncsaft rosszul lett a... több»

Kolostortemető
#72249

dokumentum

A kommunizmus évtizedei alatt Mongóliában lerombolták a buddhista kolostorokat. A film szakértők segítségével kutatja az évezredes kultúra nyomait.

Rendező: Vörös T. Balázs

Benjamin karácsonya
#72250

családi

Két nappal karácsony előtt Télapó és segédei a karácsonyi ajándékokat csomagolják. Ottó szomorúan meséli el mindenkinek, hogy nem tud részt venni az előadáson, mert a... több»

#72251

NA Veszélyroham  (2021)

(1)

akció | rövidfilm | sci-fi

Franklin (Tóth Péter Attila) egy napon találkozik egy József nevű férfival (Kilián Tibor), aki különleges, ámde veszélyes feladattal bízza meg Franklint: ha bemegy a közeli erdőbe,... több»

#72252

93 Panelkapcsolat  (1982)

(2)

dráma

Egy egymástól eltávolodó férj és feleség elgondolkodik a házasságuk legrosszabb vitájához vezető eseményeken. több»

Nagyon jó és hasznos film, ajánlom meggtekintésre mindenkinek. Érdemes elgondolkodni rajta, hogyan ment tönkre annyi ember élete, annyi család és generáció egy hülye utópista eszme miatt.
#72253

akció | dráma | krimi | musical | thriller

Arthur Fleck, az Arkham Elmegyógyintézet leghírhedtebb lakója, egy ismeretlen nő kíséretében szabadul ki a fogságból, odakint azonban hatalmas káosz uralkodik. Gotham City mocskos... több»

#72254

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»

#72255

dráma | vígjáték

A hetvenéves Mahin, aki eddig magányos volt, úgy dönt, hogy újraéleszti szerelmi életét. Egy véletlen találkozásból pedig egy felejthetetlen este kerekedik. több»

#72256

dráma | vígjáték

Delia, háromgyermekes anya az 1940-es évek második felében Rómában él. A város a felszabadulásból fakadó remény és az éppen csak véget ért háború okozta anyagi nehézségek... több»

#72257

dokumentum | életrajzi

Pablo Picasso a történelem egyik legmegbecsültebb művésze. Mégis, mi vezette őt ilyen elismeréshez? Évekig figyelmen kívül hagyták meghatározó élményeinek jelentőségét – az... több»

#72258

78 Motorosok  (2023)

(8)

dráma | krimi

A Danny Lyon ikonikus fotókönyve által inspirált Motorosok elmerül a 60-as évek motorosainak zsíros bőrű szubkultúrájának megjelenésében, érzésében és hangjaiban. Kathy, a... több»

#72259

akció | kaland | sci-fi | thriller

Amikor a világ véget ér, a fiatal Furiosát (Anya Taylor-Joy) elrabolják szülőhelyéről, és egy nagy motoros horda kezébe kerül, amelyet a hadúr Dementus vezet. A pusztaságon való... több»

#72260

75 Kivérző szerelem  (2024)

(3) (7)

akció | kaland | krimi | romantikus | thriller

Lou, a visszahúzódó tornatanárnő első találkozásukkor azonnal beleszeret Jackie-be, a Vegasba tartó ambiciózus testépítőbe. Intenzív románcuk veszélybe kerül, amikor... több»

Kristen Stewart és Katy O'Brian párosa egyszerűen hihetetlenül jól működik a filmben, de aki nálam a pálmát vitte, az egyértelműen Ed Harris. Szerintem piszkosul jó karaktert hozott!