Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Magdafilm
#72421

NA Magdafilm  (2003)

dokumentum

Néhány alkalommal társául szegődhettem B. Müller Magdának, aki évtizedeken át fotózta oly sok magyar film születését, most azonban a kamera másik oldalára került. Így... több»

Rendező: Tóth Artin

Hatszáz év után az első
#72422

dokumentum | életrajzi

Él Miskolcon egy ember, akit páran festőművészként, mások szegény cigány gyerekek megmentőjeként, néhányan pedig egyszerű villanyszerelőként ismernek. Életpályája változatos,... több»

Nebulók
#72423

NA Nebulók  (2003)

animáció

Mi történik, ha egy hetedikes tanuló unatkozik az órán?

Rendező: Gulyás Gábor

Kifosztottak
#72424

dokumentum

Bajnai Gordon vezérigazgatása alatt a Wallis Rt. többségi tulajdonában lévő Hajdú Bét több milliárd forinttal maradt adós a hajdúsági libatenyésztőknek. Az ügyet próbálták... több»

Bálnagyilkos műanyag
#72425

dokumentum

Amikor az Atlanti-óceán északi részén ritkán látott bálnafaj egyik tagja elpusztult a régióban, a tudósok azt gondolták, hogy csupán egy kissé szokatlan csontváz lesz belőle a... több»

Pandamentők
#72426

dokumentum

A WWF elmúlt több, mint 50 éve alatt számos olyan párbeszéd született, mely különféle fajok megmentésére volt hívatott. Az óriáspanda története is egy ilyen sikertörténet,... több»

Rost Andrea és a Liszt Ferenc Kamarazenekar hangversenye
#72427

zenés

A felvétel a Pannonhalmi Főapátság Bazilikájában készült.Elhangzik:1., Vivaldi: d-moll concerto grosso2., Esterházy Pál: Harmonia caelestis (O, quam dulcis; Iesum ardentibus)3.,... több»

Rendező: Petrovics Eszter

Szereplők: Rost Andrea

Néma bölcsők
#72428

dokumentum

A világ országaiban huszonötezer gyermek hal meg naponta, pedig a halálesetek többsége megelőzhető lenne - ezzel a megdöbbentő statisztikai adattal indít a Magyar Televízió riportere,... több»

Shakespeare: Ahogy tetszik
#72429

Orlandót, a fiatal, erős fiút gonosz bátyja, Olivér, apjuk halála után egy díjbirkózóval akarja megöletni. Miután Orlando legyőzi a birkózót, Olivér elűzi a birtokról. Rosalinda... több»

Rendező: Székely Gábor

Az elvarázsolt orr
#72430

családi

Eredeti hang digitálisan Artúr király udvarában nagy ünnepségre készülnek, Diana hercegnőt szeretnék férjhez adni. Őfelsége, amióta elveszítette szeretett királynéját, kissé... több»

Tanyaálmodók
#72431

dokumentum

Milyen jövője lehet Magyarországon a tanyasi életformának? - erre a kérdésre keresi a választ a dokumentumfilm. Sárhalmon követjük végig egy hatgyermekes, a tanyai életmódban jövőt... több»

Rendező: Bancsik György

Szóljon a hegedű...
#72432

dokumentum | zenés

Ez a film megrendelhető DVD formátumban. Ifj. Sánta Ferenc a Sánta-dinasztia negyedik generációjának tagjaként 7 éves korában kezdett hegedülni, 1969-ben a budapesti Liszt Ferenc... több»

Avanti ragazzi di Buda
#72433

dokumentum

Avanti ragazzi di Buda/Előre budai srácok. Egy római labdarúgócsapat törzsszurkolói a magyar ötvenhatról énekelnek. Majdnem harminc éve. Dokumentumfilmünk Olaszországba invitál, és... több»

#72434

Makoto Kashiba magas beosztású banki ügyintézőként dolgozott, amíg egy apró hiba miatt át nem helyezték egy vidéki fiókhoz. A férfi sorscsapásként éli meg a "száműzetést",... több»

Barlanglakások Budafokon
#72435

dokumentum

Budafokon 28 km hosszú pincerendszer van, amelyben nemcsak bort tároltak, hanem a belőlük kialakított barlanglakásokban nemzedékek élték le az életüket.

Rendező: Vörös T. Balázs

Veszendő végeken (Veszendő végeken)
#72436

dokumentum

Majdán, Rábé, Oroszlámos - apró, magyar falvak a bánsági hármashatáron. A magyar népesség rohamos fogyását, önazonosság tudatának elvesztését néhány pedagógus és pap... több»

16. zsoltár – Volt egyszer egy színház…
#72437

dokumentum

A II. világháború idején hozott, úgynevezett zsidótörvények értelmében a magyar színház, film, újságírás és szépirodalom teréről is igen sok meghatározó személyiség szorult... több»

Nadiya ünnepi kedvencei
#72438

Nadiya ünnepi kedvencei emlékezetessé teszik a nagy napot, akár asztal közepére helyezett tálról van szó, amelyből mindenki egyszerre kanalazhat, akár falatkákról vagy... több»

#72439

NA Pulse  (2020)

horror | sci-fi | thriller

A "Pulse" fejlesztői mindent megtesznek, hogy befejezzék a játékot, egy robbanás azonban elektromos kisülést okoz az épületben. Valamennyien az őrület határára kerülve próbálnak... több»

Rendező: Salmon de Jager

Panaszkodj, sötét eső!
#72440

dokumentum

Film Örley István emlékére.

Rendező: Czigány Zoltán