Kaptár 2. - Apokalipszis

Kaptár 2. - Apokalipszis

Resident Evil: Apocalypse

Raccoon City számára úgy tűnik, minden elveszett. A zombivírus majdnem mindenkit megfertőzött, ráadásul egy új mutáció révén egy gyorsabb, ügyesebb faj is létrejött. A város szívében meg nem fertőzött emberek maroknyi csoportja küzd a túlélésért, mikor újra feltűnik köztük Alice (Milla… Több

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország, Egyesült Királyság, Franciaország, Kanada
Premier (HU): 2005.01.13.

2025.10.13 Krumplishal

A pokol kapui Raccoon Cityben

Amikor 2002-ben megjelent A kaptár, sokan még csak legyintettek: egy újabb videojáték-adaptáció, ami valószínűleg ugyanarra a sorsra jut, mint a korábbi, feledhető próbálkozások. Aztán jött a meglepetés – Paul W.S. Anderson filmje bár nem volt hibátl... Teljes kritika

2018.03.15 Dominus Daemonium

És itt a folytatás...pörög a film, kaszabolnak, robbantanak, folyik a vér, repülnek a húscafatok, de nem érzem az egészben a nagy áttörést. Nézhető.

2015.08.06 kabel

Ostoba és sablonos. Két szóban ennyi lenne a Kaptár 2. A filmet valószínüleg egy hatéves írta, aki még soha nem látott zombis filmet, merrt minden létező zombi klissé el lett lőve.

2017.11.20 Deku

Nagyon szerettem benne, hogy nem vitték túlzásba. Nagyon tetszett itt az, hogy nem volt benne semmi túlzó erős vonás a filmben ezért könnyedebb volt a hangulata és a szereplők sem voltak laposak unalmasak. Egyszerű és végtelenül nagyszerű volt.

Milla Jovovich sokat edzett, hogy a legtöbb akciójelenetben ő szerepelhessen, ennek ellenére mégis megsérült egy drótkerítés átugrása közben.Szerző: stevepisti

Értékelés: 6/10
(2017. 01. 31.)
Resident Evil Maraton - A kezdetek
A magam részéről pedig bevallom, hogy egészen ez idáig, nem is foglalkoztam a sorozattal, sőt maga a tény, hogy még mindig fut kissé meg is lepett. Na, de persze lehet, hogy bennem van a hiba, mert valamit csak tudhat Milla Jovovich és tisztelt férje, ha eddig húzta a sorozat. Több