Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
36
Szereplők
6
Vélemények
70
Képek
15
Videók

Vélemények: Creed II. (2018)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
HETEDIK   2018. 12. 22.

Egy átlagos boxfilm, ami teljes mértékben a Rocky 4-ről lett lemásolva, csak itt Drago és Apollo fiai harcolnak egymással. Nem csodálom, hogy Stallone nem vállal több részt, kezd már ez nagyon izzadságszagú lenni...

 
MMcFly2015   2019. 01. 04.

Mint Rocky rajongó a szokásos éves maratonom után, alig vártam a premierlistán a CREED nevet. Szerencsére nem jutott a történet olyan mély gödörbe, mint anno a Rocky ötödik részénél, amit a fanatikusok is úgy kezelnek, mintha nem is lenne. Közel áll hozzám a - sokak által lehúzott - negyedik rész, és szerencsére a Creed 2, ennek a filmnek a vázára építkezett, nem is rosszul. Dolph Lundgrent még nem sikerült ennyire erős alakításba látnom, most tisztelgek az öreg elött, mert kis túlzással de annyira volt a film motorja és kulcsfigurája; mint Sly. A film szerkezetileg a jól bevált recept szerint működik - hogy őszinte legyek a 8 filmből minimum 6 hasonló bonyodalmakkal rendelkezik - de az alakításoknak hála; a dráma, a ringen belül meg a hanghatások, és a nagyszerű rendezés üt hatalmasat. Hogy kicsit kötekedjek is, talán-talán a drámázásból volt egy extra töltet, ami számomra már időhúzásnak tűnt; ez pedig Adonis lányának a megszületése utáni időszak. Kaptunk hideget - meleget, szinte együtt éreztünk a főhős tragédiáival, ez már fölöslegesnek tűnt (volna, ha nem lett volna ott Rocky, a bölcsességeivel, amit mindig öröm hallgatni). A finálét senki elött nem szeretném lelőni. Felkészültem a legszomorúbb befejezésekre is - amiből hál' isten semmi nem valósult meg, de ha valaki olyan nagy tisztelője a Rocky szériának, mint jómagam, és Ivan Drago szálra a negyedik részből, nem csak felszínesen emlékszik, akkor biztos vagyok benne, hogy legalább olyan libabőr kapja el, mint engem. Szerintem ez a dráma még mindig a csúcson van. A 2015-ös Creed újraindított és folytatott egy legendás életutat, amit a Creed 2 megkoronázott egy nosztalgiafaktorral meg egy tökéletes befejezéssel. Imádtam. Év első mozijának tökéletes volt!


 
lauralaura   2019. 01. 12.

Maga a film egy szokásos jó boxfilm, teljesen korrekten meg van csinálva, érdemes megnézni!

 
tooker   2019. 01. 11.

A minap láttam a moziban, egy átlagosnak mondható sport filmről beszélhetünk, voltak hiányosságai de összességében lekötötte a figyelmemet. Érdemes megnézni.

 
sajvi   2019. 01. 07.

Kimondottan örülök, hogy sikerült megfelelő történetszálat írni Adonisnak, és nem csak egy újabb lehúzott rókabőrt láthattam. A boksz- és sportfilmek rajongóinak abszolút ajánlott. Kellően erős drámai vonal, jó rendezés és alakítások, egy épkézláb történet és szórakoztató kivitelezés. Nagyjából ezt várjuk a Rocky filmektől, és ezt sikerült is teljesítenie a Creed 2-nek.

 
luba323   2019. 01. 06.

A Creed 2 szépen halad a franchise által kitaposott ösvényen, kellően izgalmas és szórakoztató, de tény, hogy nem tesz sokat hozzá az elődeihez. Michael B. Jordan ellenben ezúttal is lubickol a szerepben (melyikben nem?), előtte még tényleg nagy jövő áll. Azt mondhatom, hogy azt kaptam ettől a filmtől, amit vártam, nem okozott csalódást, és bátran merem ajánlani a Rocky-mozik kedvelőinek. Jó ilyen filmmel kezdeni az újévet. :)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.