A visszatérő

The Revenant

2016.04.16 Zsceeeka

Moziban volt szerencsém nekem is látni ezt a filmet, ami kellemes élmény volt . A sztori sutaságán túllépve , a tájak gyönyörűek voltak , a színészi alakítások is kiemelkedők főleg Tom Hardy-é . Azért DiCaprio sem volt rossz.

2016.01.17 Curacao86

Kegyetlenül realisztikus és durva, néha gyomorforgató, véresen komoly, mellbevágó élmény. A küzdeni akarás és túlélési vágy új szintre emelése. A film 16-os korhatár besorolást kapott, de a vadsága és a komolysága miatt is rászolgált a 18-as karikára... Több

2016.04.04 Annuska

Először féltem egy picit a filmtől, hogy hosszú, meg írták is többen hogy unalmaska. Nekem végig lekötötte a figyelmemet, gyönyörűek a tájak és Dicaprió is remek. A történet is elképesztő és jó a megvalósítás is, persze van benne egy kis körítés de egye fene.

2018.10.02 thejoker

Nagyon vártam a filmet, különösen DiCaprio miatt és egyáltalán nem csalódtam benne. Egy nagyon komoly alkotás lett tele izgalommal, és kalanddal amely ámulatba ejtő egyes jeleneteknél. A zene is nagyon ott volt, a történet pedig különösen tetszett. A... Több

2019.01.05 szabomarc

Kicsit fura számomra, hogy DiCaprio pont erre a filmjére kapott végül Oscart, de meg kell hagyni hogy jó film volt. Egyszer nézősnek mondanám, maradandó nyomot nem hagyott bennem a színészi gárda ellenére.

2020.09.30 belavagyok

Érdekes, hogy annyira féltem a filmtől az előzetes és a leírása alapján, hogy nem mertem moziban megnézni félve attól hogy egy vontatott természetfilmbe bújtatott thrillert látok majd. Kellemesen csalódtam mer ez egy remek film.

2018.07.16 czerik

Egész jó film, de csodálkozom, hogy, DiCaprio ezzel a szereppel nyert Oscart????

2016.11.22 Borga

Ez az a film, A visszatérő, melyet csak az látott, aki moziban tekintette meg. A film olyan fantasztikus látványt nyújt, olyan elképesztő az operatőri munka, hogy nincs az a televízió, amely képes lenne visszaadni ezt a remek élményt. Elképesztő volt.

Nagyon jó film, bár picit brutális.

2016.02.12 doroffee

Ez a film nagyon szíven ütött. Az a fajta néző vagyok, akit nagyon nehéz lekötni ilyen hosszú időn keresztül, és ennek a filmnek ezt úgy sikerült kiviteleznie, hogy nem volt kifejezetten pörgős cselekménye, sőt vagy egy óráig gyakorlatilag egy ember ... Több

2016.09.17 HannaK

Egy percig sem unatkoztam rajta, remek szereposztású film.

2016.08.21 Timike

A történetét a filmnek 3 mondatban el lehet mondani, de a 2,5 órás játékidő mégsem unalmas. Gyönyörű a helyszín és Dicaprio pazar.

2016.04.22 Loborg

Az év filmjeként vártam, főleg DiCaprio alakítása miatt, aztán ugye (számomra) kiderült, hogy nem az ő alakítása volt a legjobb. Nagyon szép film egyébként és nem sok benne a szöveg, de ez nem baj , mert a szép képek kárpótolnak érte.

2016.09.05 sipiarpi

Nem szokványos film. Bosszú a vadnyugaton elég naturalisztikusan ábrázolva. Eleget szenvedett Leo az Oscarért, bár voltak jobb filmjei is korábban. Nekem kicsit már sok volt.