Moziban volt szerencsém nekem is látni ezt a filmet, ami kellemes élmény volt . A sztori sutaságán túllépve , a tájak gyönyörűek voltak , a színészi alakítások is kiemelkedők főleg Tom Hardy-é . Azért DiCaprio sem volt rossz.
Kegyetlenül realisztikus és durva, néha gyomorforgató, véresen komoly, mellbevágó élmény. A küzdeni akarás és túlélési vágy új szintre emelése. A film 16-os korhatár besorolást kapott, de a vadsága és a komolysága miatt is rászolgált a 18-as karikára... Több
Először féltem egy picit a filmtől, hogy hosszú, meg írták is többen hogy unalmaska. Nekem végig lekötötte a figyelmemet, gyönyörűek a tájak és Dicaprió is remek. A történet is elképesztő és jó a megvalósítás is, persze van benne egy kis körítés de egye fene.
Nagyon vártam a filmet, különösen DiCaprio miatt és egyáltalán nem csalódtam benne. Egy nagyon komoly alkotás lett tele izgalommal, és kalanddal amely ámulatba ejtő egyes jeleneteknél. A zene is nagyon ott volt, a történet pedig különösen tetszett. A... Több
Kicsit fura számomra, hogy DiCaprio pont erre a filmjére kapott végül Oscart, de meg kell hagyni hogy jó film volt. Egyszer nézősnek mondanám, maradandó nyomot nem hagyott bennem a színészi gárda ellenére.
Érdekes, hogy annyira féltem a filmtől az előzetes és a leírása alapján, hogy nem mertem moziban megnézni félve attól hogy egy vontatott természetfilmbe bújtatott thrillert látok majd. Kellemesen csalódtam mer ez egy remek film.
Ez az a film, A visszatérő, melyet csak az látott, aki moziban tekintette meg. A film olyan fantasztikus látványt nyújt, olyan elképesztő az operatőri munka, hogy nincs az a televízió, amely képes lenne visszaadni ezt a remek élményt. Elképesztő volt.
Ez a film nagyon szíven ütött. Az a fajta néző vagyok, akit nagyon nehéz lekötni ilyen hosszú időn keresztül, és ennek a filmnek ezt úgy sikerült kiviteleznie, hogy nem volt kifejezetten pörgős cselekménye, sőt vagy egy óráig gyakorlatilag egy ember ... Több
A történetét a filmnek 3 mondatban el lehet mondani, de a 2,5 órás játékidő mégsem unalmas. Gyönyörű a helyszín és Dicaprio pazar.
Az év filmjeként vártam, főleg DiCaprio alakítása miatt, aztán ugye (számomra) kiderült, hogy nem az ő alakítása volt a legjobb. Nagyon szép film egyébként és nem sok benne a szöveg, de ez nem baj , mert a szép képek kárpótolnak érte.