Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

Mary Berry – Mindennapok receptjei
#13261

dokumentum

Sorozatunkban Mary Berry olyan hétköznapi ételeket és hozzávalókat mutat nekünk, amiket mindig is szeretett elkészíteni és használni. Mary bebizonyítja, hogy nincs szükség... több»

Univerzumunk mélységes titkai
#13262

dokumentum

Egy tudóscsoport a világ egyik legnagyobb mikroszkójával kutatja univerzumunk titkait. több»

#13263

dráma

Netflix

A tévéfilm központi témája a futbal. Egy focicsapat küzdelmeit ismerhetjük meg - az edzések révén megismerhetjük a játékosokat, mindennapi problémáikra is fény derül, ill.... több»

#13264

dráma | játékfilm | vígjáték

Tragikomédia a magányos, félénk férfiról, akinek élete egyik pillanatról a másikra megváltozik. Jonah egy nap azt látja, hogy a parkban elvarázsolt tömeg gyűlik a karizmatikus férfi... több»

Új idők, új dalai
#13265

Az utcákon és köztereken számos szobor áll, ezek hozzátartoznak egy-egy város összképéhez. Az adásból kiderül, hogyan készülnek ezek az alkotások és miként kell gondolkodniuk a... több»

Képzelt menük
#13266

dokumentum

A TV Paprika 2007-ben nagyszabású casting-ot tartott, ahol a csatorna legfrissebb "arcait" kívánta kiválasztani. A végeredményt minden hű Paprika-néző jól ismeri, azt azonban talán... több»

Szereplők: Csík Juci

#13267

krimi

Nero Wolfe a híres magánnyomozó és hű asszisztense Archie Goodwin Rómába költöznek, miután el kellett hagyniuk az Egyesült Államokat. A hasára sokat gondoló és meglehetősen... több»

Férfi titkok Várkonyi Andinál
#13268

Várkonyi Andi kideríti, hogy mit is gondolnak a férfiak a nőkről, hiszen férfi sztárvendégeivel tipikus női témákat feszegetnek. több»

#13269

thriller

Heloisa egy autóbalesetben elveszíti a testvéreit és az édesapját, és teljesen elszigetelődik az édesanyjától. Az egyetlen kiutat a YouTube-csatornája jelenti számára, ahol... több»

Bűvös szakács
#13270

dokumentum

Egy magyar gyártású gasztronómiai televíziós sorozat, karizmatikus ételekről. Magyarokról és nem magyarokról, amelyek vagy meghonosodtak, vagy jó lenne megismerni őket. A sorozat... több»

Háborús hulladék
#13271

dokumentum

Sorozatunk a valamikori csatatereken talált "harci hulladék" segítségével igyekszik elmesélni a háborúk történetét. több»

Dian Fossey: titkok a ködben
#13272

dokumentum

1985. december 27-én a kora hajnali órákban velőtrázó sikoltás rázta meg a ruandai esőerdő levegőjét. Egy ócska hullámlemezbódéban egy macsetével brutálisan meggyilkolták minden... több»

Szerencse Szombat
#13273

A Szerencse Szombat 50 perces műsorában hétről hétre kisorsoljuk a Luxor, a Joker és a legnépszerűbb játék, az Ötöslottó nyerőszámait. A sorsolásokat sztárvendégek produkciói,... több»

Bringás Brigantik
#13274

dokumentum

Milyen kerékpárral induljunk útnak? Merre találhatók kerékpározásra alkalmas utak? Hogyan tudjuk felmérni, hogy társainkkal milyen reális úti célt jelölhetünk ki? Mi az, amit... több»

A légi birodalom
#13275

dokumentum

A sorozat az elképesztő, hat billió dolláros légi áruszállítás iparágát ünnepli. Találkozunk a benne dolgozókkal, és elámulunk néhány döbbenetes árun, amit elképesztő... több»

Rendező: Matt Enever

Balcony Stories XL
#13276

valóságshow

A "Balcony Stories XL" ablakot nyit az egész világra. A műsor mindenkinek lehetőséget ad, hogy kreatív legyen, kifejezze magát, sőt, általa kapcsolatban maradhatunk másokkal és... több»

Cuccioli
#13277

NA Cuccioli  (2002)

Egy nagymama útra kel, hogy meglátogassa Velencében élő unokáit. Természetesen magával viszi kedvenc állatkáit is. Bonbon, a macska, Díva, a kacsa, Cilinder, a nyúl és Anonimusz, a... több»

Böbike Budapesten
#13278

családi

Böbe baba Budapest belvárosában közlekedik, ahol sorra felvonulnak a 60-as évek közlekedési járművei. Egy filmtekercset szeretne elvinni a tévébe, de a nagy sietségben nem nézi meg,... több»

A Föld röntgen alatt - Tűzhányó apokalipszis
#13279

dokumentum

A Föld mélye veszélyes titkokat rejteget: a bolygónk kérge alatt működő, egész kontinenseket mozgató erők időről időre földrengéseket, szökőárakat és vulkánkitöréseket... több»

#13280

dokumentum

A Weapon Masters egy izgalmakkal teli új sorozat arról, hogy innovatív technológiák segítségével hogyan alkothatunk újabb fegyvereket. Kísérje el Ön is Mike-ot és Chadet és az... több»