Értékelések (201)

2017. 06. 01.
Nagyon érdekes már a története is. Néhány rész eléggé lapos unalmas lett , de kárpótol a többi jó jelenet. Ajánlom mindenkinek hogy nézze meg mert megéri.... több»

78 Kavarás  (2014)

2017. 06. 01.
Nagyon tetszett! Néha poénos néha érzelmes. Adam Sandler itt is a csúcson van. Az egész filmnek az a mondandója hogy nincs olyan hogy szerelem első látásra, meg kell isme... több»
2017. 06. 01.
Maga a története nagyon érdekes , de a film viszont sokszor mutatott olyan képet ami nekem unalmas volt.Talán sokat vártam egy ilyen történetű filmtől . Jobban meg lehete... több»
2017. 06. 01.
Az egész film alatt lehet gondolkozni hogy vajon mi az oka a pár elválásának. Nagyon olyan témát feszeget ami majdnem mindegyik házasságban jelen van. Nagyon jó a film ne... több»
Én már a 21 Jump Street-et is hezitálva néztem meg de ezt sem bántam meg. Ez is hatalmasan jó film lett. Nagyon vicces . Jól kidolgozott karakterek. A zenei aláfestés szu... több»
2017. 06. 01.
Rengeteg jó színészt vonultat fel a film ezért is gondoltam nem biztos hogy tetszeni fog, de meglepetésemre hatalmas film lett belőle. Igazán humoros , vicces. ... több»
2017. 06. 01.
Igazán észre vehető hogy Quentin Tarantino film. Fordulatos és izgalmas. Ajánlom mindenkinek nézze meg mert nagyon jó! A zene nagyon jó hangulatot rak a filmbe.... több»
Harry Potter filmeket megnézem , de ez azért közel sem annyira kötött le. Jó oké látvány világ tényleg csodálatos, de én többet vártam volna. Az nézze meg aki már a HP ré... több»
Nem sok reményt tápláltam felé de meg kell mondjam kellemesen csalódtam.Meg oszlik a vélemény sokan vannak mellette sokan ellene. Én mellette vagyok mert nagyon bejött. B... több»
2017. 06. 01.
Egy olyan karakter formálódott meg a filmben amit szerintem mindenki ismer világszerte. Érdekes az egész sztorija , szeretem mikor egy film szól valamiről. A színészek ha... több»
2017. 06. 01.
Szeretem amikor egy drogos vígjáték szól is valamiről van története. Nem okozott csalódást jól szórakoztam rajta végig. A zenék ütősek. Ajánlom mindenkinek aki egy jót ak... több»
2017. 06. 01.
Nagyon más szemszögből közelít a film nem az amit megszokhattunk. Amikor megnézed sokáig benned fog maradni. Mert maradandó alkotás az biztos. A zenei aláfestés kellőképp... több»
2017. 06. 01.
Mindent a józan észen túl kell néznünk. Nekem ez a film zseniális még akkor is ha néha nagyon megbotránkoztatott. Csodálatos színészi alakítások , remek zenei aláfestések... több»
Nagyon jó film. Johnny Depp-et megint ki kell emelnem színészi játéka miatt, mert hatalmas. Első nézéskor nem is értettem miért mentek Las Vegasba, ezért meg kellett nézn... több»

84 Betépve  (2001)

2017. 06. 01.
Johnny Depp hatalmas nagy alakítása. Hiteles nagyon. El hiszem a filmről hogy igaz dolgokat dolgoz fel. Köszönhető ez annak hogy hitelesek a színészek. Néha nagyon szomor... több»
2017. 06. 01.
Bruce Willis igazán jól megformálta karakterét. Ez a film tele van akcióval, igazi kemény akció. Van egy két unalmasabb rész de azt el lehet felejteni a filmnek hiszen m... több»
2017. 06. 01.
Nem igazán szeretem a sci-fi műfajt bár ez nem is az a film ami tele van természet feletti dolgokkal és nem is az a világ, hiszen ez itt játszódik a mi világunkban. Arany... több»
2017. 06. 01.
Számomra ez a film volt a legjobb a szexxel kapcsolatos filmek közűl. A pénisz pumpás rész az nagyon jó lett. A zenék is helyénvalóak és pörgősek. Szuper film.... több»

54 Szexi party  (2003)

2017. 06. 01.
Pár az alap elgondolás hogy szűz fiúk filmet készítenek nem lenne rossz de a film sok sebből vérzik. Például ízléstelen a kövér pornós a filmben szerintem az nagyon nem o... több»
A Miért ciki a szex? címet nagyon nem értem hiszen inkább szól bulizásról a film mint szexről. Viszont ezt leszámítva vicces kis film lett belőle. A rendőrautós rész lett... több»