Hollywoodi sztárok, akik keményen leszólták a saját filmjüket

Kétségtelen, hogy minden filmrajongónak van kedvenc hollywoodi sztárja, akiről mindig elfogulatlanul tud nyilatkozni. 

Időnként azonban még a legelismertebb színészek sincsenek megelégedve a teljesítményükkel, így nem egy szerepükre nem is gondolnak vissza szívesen. Ez persze nem feltétlenül a film minőségétől függ, hanem épp a forgatási körülményektől, hogy milyen hatást is gyakorolt a produkció.

#10
Emma Stone

Emma Stone

szül. 1988. 11. 06. (35 éves)
Scottsdale - Arizona - Amerikai Egyesült Államok
Emily Jane Stone 1988. november 6-án született Scottsdale-ben, Arizonában. Felmenői révén svéd vér csörgedezik az ereiben, nevüket akkor változtatták Stone-ra, amikor az Egyesült Államokba költöztek. Szüleivel és öccsével jó a viszonya – édesanyjával még közös tetoválása is van, amit akkor csináltattak, amikor Krista... több»
Emma Stone bocsánatot kért, amiért elvállalta a részben hawaii, részben kínai nő szerepét Cameron Crowe Aloha című filmjében. A színésznő a 2019-es Golden Globe-on azt kiabálta, hogy "Sajnálom!", miután a társ-műsorvezető Sandra Oh megjegyezte, hogy az "Őrült gazdag ázsiaiak" "az első ázsiai-amerikai főszereplővel készült stúdiófilm a Páncélba zárt szellem és az Aloha óta." Stone 2015-ben azt mondta, hogy a szereposztása körüli felháborodás "sok szempontból" felnyitotta a szemét, és hozzátette: "Sok vicc alanya lettem. Makroszinten megtanultam, hogy milyen őrült története van a fehérmosdatásnak Hollywoodban, és mennyire elterjedt ez a probléma. Ez egy nagyon fontos párbeszédet indított el."
#9
Megan Fox

Megan Fox

szül. 1986. 05. 16. (37 éves)
Rockwood - Tennessee -USA
Megan Denise Fox 1986. május 16-án született Rockwoodban, Tennessee államban. Ír, francia és cherokee vér is csörgedezik az ereiben. Szülei kiskorában elváltak, ő és nővére édesanyjukkal maradtak. Gyerekkorában táncolt és tagja volt az iskolai kórusnak. 10 éves volt, amikor Floridába költöztek, és 13, amikor komolyabban kezdett... több»
Megan Fox nem rajong a Transformers című filmben nyújtott alakításáért, de legalább annyira hibáztatja magát, mint Michael Bay rendezőt. "Szörnyű vagyok benne" - mondta Fox a filmről. "Ez volt az első igazi filmem, és nem őszinte és nem valóságos. A film nem volt rossz, csak nem voltam büszke arra, amit csináltam... De ha nem vagy egy tapasztalt veterán, Michael Bayjel dolgozni nem a színészi élményről szól."
#8
Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

szül. 1989. 07. 23. (34 éves)
Hammersmith, London, Egyesült Királyság
Daniel Jacob Radcliffe 1989. július 23-án született Londonban, az Egyesült Királyságban. Édesapja, Alan Radcliffe észak-ír származású, édesanyja, Marcia Gresham dél-afrikai születésű. Daniel gyermekkora óta vonzódott a színészkedéshez, számos iskolai színdarabban szerepelt, de karrierje hirtelen óriási fordulatot vett, amikor... több»
“Nehéz megnézni egy olyan filmet, mint a Harry Potter és a félvér herceg, mert egyszerűen nem vagyok túl jó benne. Utálom" - mondta Radcliffe a Daily Mailnek. "A színészi játékom nagyon egysíkú, és látom, hogy önelégült lettem, és amit szerettem volna, az nem jött át.”
#7
Jeremy Irons

Jeremy Irons

szül. 1948. 09. 19. (75 éves)
Cowes, Isle of Wight, England, Egyesült Királyság
Jeremy Irons a Wight-szigeteken született nem messze Anglia partjaitól. A fiatal Jeremy a színészi alapokat a Bristol Old Vicen sajátította el, ahol többnyire Shakespeare drámákban szerepelt.1972-ben Londonba költözött, hogy munkát találjon magának. Karrierjének egyik fordulópontját Keresztelő Jánost szerepe... több»
A Batman Superman ellen filmet több szempontból is kikezdte a kritika, bár Jeremy Irons alakítását Alfredként még így is sokan méltatták. “Megérdemelten. Úgy értem, 800 millió dollárt hozott, szóval a rugdosás nem számított, de valahogy túl volt tömve... Nagyon zavaros volt” - nyilatkozta a színész a Daily Mailnek.
#6
George Clooney

George Clooney

szül. 1961. 05. 06. (63 éves)
Lexington - Kentucky - Amerikai Egyesült Államok
George Timothy Clooney 1961. május 6-án született a Kentucky állam béli Lexingtonban. Édesanyja, Nina Bruce (leánykori nevén Warren), szépségkirálynő volt, a városi tanács tagja. Édesapja, Nick Clooney, egykori műsorvezető, a kései 90-es években 5 évig volt az American Movie Classics házigazdája. A középiskolában George-nál... több»
A George Clooney főszereplésével készült Batman és Robint egyszerűen darabokra szedték annakidején a kritikusok és a nézők is. "Nehéz volt jónak lenni abban a filmben. Utólag könnyű visszatekinteni rá, és azt mondani, hogy 'Hú, ez tényleg sz@r volt, és én nagyon rossz voltam benne’” - mondta egy alkalommal a színész.
#5
Robert Pattinson

Robert Pattinson

szül. 1986. 05. 13. (37 éves)
London, England, Egyesült Királyság
Robert Douglas Thomas Pattinson Londonban született. Fiatal korában aktívan sportolt, 3 évesen tanult zondorázni és 5 évesen gitározni. 12 évesen még elég lányos külsővel rendelkezett, és sikeres modell volt. Modellkarrierjét azért kellett feladnia, mert megerősödtek a vonásai. Először 15 éves korában szerepelt amatőr... több»
Az Alkonyat filmszéria ugyan nemzetközi szupersztárrá tette Pattinsont, de valószínűleg ő rajong a legkevésbé ezekért a filmekért. Pattinson színészi képességeit hosszú éveken keresztül ezekben a filmekben nyújtott alakításával azonosították, ő maga pedig így nyilatkozott az egyik talkshow-ban az eredeti könyvekről: “Amikor olvastam, meg voltam győződve arról, hogy Stephenie azt gondolja magáról, hogy ő Bella. Mintha egy olyan könyvet olvasnék, amelyet nem is lett volna szabad kiadni, mintha az ő szexuális fantáziájában lennél.”
#4
Michael Fassbender

Michael Fassbender

szül. 1977. 04. 02. (47 éves)
Heidelberg, Németország
Michael Fassbender 1977. április 7-én született a németországi Heidelbergben. A német-ír származású színész Írországban nőtt fel. 17 évesen döntötte el, hogy színész lesz, majd a neves londoni Drama Centre-be iratkozott be, a képzést azonban nem fejezte be, ehelyett egy színházi előadással turnézott. Első szerepeit... több»
A 2016-ban megjelent Assassin's Creed videojáték-adaptáció hatalmas anyagi bukásnak számít, amelyen még Fassbender szerepeltetése sem tudott segíteni. “Azt hiszem, hogy ezzel a filmmel egy lehetőséget szalasztottunk el” - nyilatkozta a színész a Movie'n'co-nak. “Szórakoztatóbbá tettem volna, ez tényleg a fő észrevételem. A film feelingje szerintem túl komolyan vette magát, és sokkal gyorsabban rátérnék az akcióra” - felelte Fassbender, amikor arról kérdezték, hogy ő maga mit csinált volna másképp.
#3
Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal

szül. 1980. 12. 19. (43 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Jacob Benjamin Gyllenhaal 1980. december 19-én született Los Angelesben, Kaliforniában, az Egyesült Államokban. Stephen Gyllenhaal rendező és Naomi Foner Gyllenhaal szövegkönyvíró második gyermeke, nővére, Maggie Gyllenhaal szintén sikeres színész. Mivel az egész család a filmes szakmában mozog, nem volt kérdés, hogy Jake is ezt az... több»
A Mike Newell rendezte, Jake Gyllenhaal főszereplésével készült 2010-es Perzsia hercege videojáték-adaptáció teljes bukás volt, és több mint egy évtizeddel később leginkább a hollywoodi egyik legellentmondásosabb filmjének tartják a kizárólag fehér színészek castingolása miatt. 2019-ben a színész elismerte, hogy a szerep nem neki szólt: "Azt hiszem, sokat tanultam abból a filmből, így sokkal több időt töltök azzal, hogy megpróbálom nagyon átgondoltan megválasztani a szerepeket."
#2
Jim Carrey

Jim Carrey

szül. 1962. 01. 17. (62 éves)
Newmarket, Ontario, Kanada
James Eugene Carrey 1962. január 17-én született a kanadai Ontario állam béli Newmarketben, Percy és Kathleen Carrey gyermekeként. Három idősebb testvére van: John, Patricia és Rita. Mikor 13 éves volt, a család válságos időszakon mentek keresztül. Apja elvesztette munkahelyét, ezért Toronto egyik negyedébe, Scarboroughba... több»
"Egy hónappal Sandy Hook-i iskolában történt lövöldözés előtt csináltam a Ha/Ver 2-t, lelkiismereti okokból kifolyólag nem tudom támogatni az erőszak ilyen szintjét" - tweetelte a színész. "Elnézést kérek a filmben részt vevő többi szereplőtől. Nem szégyellem magam miatta, de a közelmúlt eseményei miatt megváltozott a véleményem."
#1
Nicole Kidman

Nicole Kidman

szül. 1967. 06. 20. (56 éves)
Honolulu, Hawaii, U.S
Nicole Kidman 1967. június 20-án született Nicole Mary Kidman néven a Hawaii-szigeteken, Honoluluban. Apja, Anthony Kidman pszichológus, anyja, Janelle Kidman főnővér volt. Ausztráliában nevelkedett, és már tízéves kora óta drámatagozatos iskolába járt. Első komolyabb szerepét a BMX banditák (1983) című filmben kapta, majd négy... több»
Baz Luhrmann a Moulin Rouge! egyik legikonikusabb szerepét adta annak idején Nicole Kidmannek. A páros következő munkája, az Ausztrália viszont már kevésbé mondható gyümölcsözőnek. Legalábbis a színésznő elmondása szerint. “Nem tudok úgy ránézni erre a filmre, hogy büszke legyek arra, amit csináltam. Egyszerűen lehetetlen számomra érzelmileg kapcsolódni hozzá” - mondta Kidman egy rádióinterjú során.