2020.06.23   szerző: Artemisia   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

Mindannyian szeretjük kedvenc színészeinket viszontlátni a vásznon különböző szerepekben. De vannak olyan különleges alkalmak, mikor a sztárok nem kitalált karakterek bőrébe bújnak, hanem önmagukat alakítják. 10 ilyen eset következik.

#10

64 A partiállat  (2018)

vígjáték

Mit tehet az ember, ha hirtelen észreveszi, hogy már nem kamasz? Deanna (Melissa McCarthy) ugyan kicsit nehézkesen törődött bele a megváltoztathatatlanba, de azért tudja a választ:... több»

Christina Aguilera
#9

63 Hajrá csajok 3.  (2006)

sportfilm | vígjáték

A Pacific Vista gimi pomponos szurkolócsapatának kapitánya, Britney az iskola egyik legnépszerűbb és legaktívabb tanulója. Nem csoda, hogy nagyot fordul vele a világ, amikor apja... több»

Rihanna
#8

63 Túl közeli rokon  (2003)

vígjáték

Walt és Bob, a sziámi ikerpár egészen jól kijön egymással, ráadásul igyekeznek teljes életet élni. Minden megváltozik, amikor Walt bejelenti, hogy Hollywoodba költözik és... több»

Cher
#7

72 Kalandférgek  (2004)

kaland | vígjáték

A két jóbarát, a koreai banktisztviselő Harold (John Cho), és az indiai egyetemista Kumar (Kal Penn) elhatározzák, hogy leugranak egy hamburgerért. A feladat egyszerűnek tűnik, és... több»

Neil Patrick Harris
#6

50 Jack és Jill  (2011)

vígjáték

A Sadelstein család boldogan él gyönyörű Los Angeles-i otthonában. A nyugalom és békesség szinte megzavarhatatlan körülöttük. De csak szinte. Évente egyszer, a Hálaadás... több»

Al Pacino
#5

akció | kaland | vígjáték

Matthew Vaughn kasszasikere, a Kingsman: A titkos szolgálat újraértelmezte a kémfilm műfaját egy új generációnak. A Kingsman: Az Aranykörben nő a tét, mikor a Kingsman... több»

Elton John
#4

84 Zombieland  (2009)

horror | kaland | sci-fi

Columbus és Tallahassee egymás szöges ellentétei, mégis együttes erővel próbálják túlélni az egész világot ellepő zobmi hordák támadásait. Útjuk során megismerkednek két... több»

Bill Murray
#3

dráma | vígjáték

Ben elkeseredett mozis producer, akinek csillaga leáldozóban van, s megpróbálja túlélni a forgatást egy tébolyult rendező, egy pofátlan színész és egy semmihez sem értő... több»

Bruce Willis
#2

68 Itt a vége  (2013)

vígjáték

James Franco bulijai messze földön híresek: mindenki ott van, aki számít, és mindenki megtesz mindent, hogy a másikat lekörözze. Jay Baruchel, aki épp látogatóba... több»

James Franco
#1

dráma | fantasy | vígjáték

Craig (John Cusack) tehetséges bábművész, aki épp nehéz időszakon megy keresztül: tehetségére senki sem kíváncsi, a feleségével nem túl rózsás a kapcsolata, és... több»

John Malkovich