Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20141

horror | vígjáték

Paranormal Activity Security Squad egy független horror vígjáték, amiben Bianca Van Damme (Welcome to the Jungle, U.F.O.), Sean Stone (Savages, Greystone Park), és Alexander Wraith (Orange... több»

#20142

52 A vadászat  (2023)

dráma

Max

Giorgio, Mattia, Silvia és Luca apjuk halála után kénytelenek megbirkózni azzal, hogy a férfi megölte az anyjukat és anyagi gondokat okozott a családnak. Luca ekkor elhívja a többieket... több»

#20143

romantikus | vígjáték

Antonio büszke a családjára. Amikor 17 éves lánya kezd érdeklődni a fiúk iránt, a férfi úgy gondolja, aggodalomra semmi ok, a lányuk végre felnőtt, ez pedig meghozza a szabadságot... több»

#20144

dokumentum

A Romanovok, mielőtt a bolsevikok kivégzésükkel véget vetettek uralmuknak, 400 évig vaskézzel vezették az Orosz Birodalmat és sorsdöntő szerepet játszottak az európai és az orosz... több»

#20145

53 Talán igent mondok  (2023)

(4) (4)

romantikus | vígjáték

Michelle (Emma Roberts) és Allen (Luke Bracey) már hosszú ideje együtt vannak, és Michelle úgy érzi, hogy talán meg kellene tenniük a következő nagy lépést, és össze kellene... több»

Az alapfelállás igazán izgalmas, amiből lehetne akár egy Neil Simon-féle érdekes, nevettető vígjáték, amihez a parádés szereposztás is adott. Azonban ennek a filmnek elsősorban nem a nevettetés a célja, hanem a gondolkoztatás. Amelynek többször eleget is tesz, azonban ezt... több»
#20146

53 Pecakúra  (2021)

(3)

vígjáték

Netflix | Telekom TVGO

A film Pásztor István (Szoboszlai István) történetét mutatja be, aki egy számára balul sikerült terápiát követően elhatározza, hogy bosszút áll az orvosán. Tervébe azonban némi... több»

Megnéztem a filmet a családommal, nekünk nagyon tetszett. Szórakoztató, rengeteg vicces jelenettel. Kellemes kikapcsolódás volt, nem bántuk meg, hogy megnéztük. Régen nevettem ennyit egy filmen, csak ajánlani tudom mindenkinek.
#20147

56 Nulllinie  (2016)

akció | misztikus | vígjáték

Alacsony költségvetésű film egy depressziós emberről és mocskos barátairól. több»

#20148

53 Nem kispályás  (2024)

(2)

romantikus | vígjáték

Netflix

A New York-i sportújságíró, Mack, aki éveket töltött azzal, hogy a legjobb barátjával, Adammel és a csapattal sikeres "játékokat" találjon ki, hogy lányokat szedjenek fel,... több»

Talán a legmegfelelőbb kifejezés erre a filmre az, hogy idegesítő. Minden fronton. De főleg a karakterek. Mondjuk legalább ébresztett bennem valami érzelmeket. Még ha negatívakat is.
#20149

dokumentum

Disney+

A cápakutatás két legjelentősebb szakértője feltárja, hogy e páriák kölcsönös támadásai sokkal gyakoribbak, mint azt gondolnánk. több»

Secret Santa Sex Party
#20150

dokumentum | életrajzi | rövidfilm | történelmi

Egy csapat meleg férfi minden hónapban összegyűlik a társaság és a szex kedvéért.

Rendező: Charles Lum, Todd Verow

#20151

dráma | thriller

A húszas évei elején járó Victor a városházán dolgozik, és barátnőjével, Charlotte-tal él együtt, aki első gyermeküket várja. Amikor a közeli atomerőműben incidens történik,... több»

#20152

akció

Mikor egy csempész barátját meggyilkolják, realizálódik milyen veszélyes is a munkája, ezért úgy dönt, hogy ideje kiszállni. Egy gyerekkori barátjának segítségével kitervelik az... több»

#20153

rövidfilm

Filmio | Netflix

Győző és Tomi hatalmas kölcsönt vett fel, hogy elindítsák saját vállalkozásukat, amely turista csoportokat visz rafting túrára. Gőzerővel dolgoznak, hetente több túrát is... több»

Nem tudom, valahogy középszerűnek tudnám értékelni a filmet. Az alakítások nem voltak meggyőzőek és a rendezés is lehetett volna jobb.
#20154

dráma | romantikus

Egy sikeres regényíró úgy dönt, hogy elhunyt édesanyja nyomdokaiban járva elvonul édesapja téli házába, abban a reményben, hogy megszabadul írói válságától. Találkozik egy... több»

#20155

dráma

Netflix

A jelenkor Dorothyja szembesül a mai tinédzserkor kihívásaival. A produkció az Óz, a nagy varázslóból merített inspirációt. több»

Sajnos nagyon rossz a tempója, ritmusa. Ezáltal unalmassá válik, még ha érdekes is volt az elgondolás. Plusz még hozzájön az is, hogy feldolgozás, aminek mindenképpen kell valami többet mutatnia, hogy érdekessé váljon.
#20156

64 Hotel Iris  (2021)

dráma

Valahol Tajvan partjainál található az Iris Hotel, egy málladozó tengerparti létesítmény, amelyet egy rideg és spórolós japán nő (Nahana) és magányos, félig tajvani lánya, Mari... több»

#20157

dráma | életrajzi

Netflix

Hogyan szerezte meg a BBC a bombasztikus interjút András herceggel az elítélt szexuális bűnözővel, Jeffrey Epsteinnel való barátságáról? több»

A történetet eddig is ismertük, de a rendező jó munkát végez abban, hogy ennek ellenére izgalmassá tegye a filmet. Továbbá érdekes volt látni azt is, hogy a mai rohanó és gyors sikerre vágyó világban a lassú, kitartó profizmus is célravezető.
#20158

romantikus

Max

Egy térképész, aki iskoláknak dolgozik, azt tervezi, hogy a karácsonyi ünnepeket otthon tölti, amíg a főnöke az utolsó pillanatban munkát ad neki - egy új kincses térképet kell... több»

Ugyanolyan formula alapján készült, mint minden karácsonyi film. Nem rossz, de nagyon klisés.
#20159

vígjáték

Netflix

Chuy egy napon arra ébred, hogy egy átok miatt minden évből csak a karácsonyi ünnepekre emlékszik. több»

Nehéz szavakkal értékelni ezt a szart. Felejtős, kerüljétek el.
#20160

53 Tűzrőlpattant  (2024)

(2)

romantikus | vígjáték

Netflix

Miután a nagyvárosi szakácsnő, Oliwia mindent otthagy, hogy megmentse a nagymamája farmját, beleszeret egy jóképű farmerbe, aki súlyos titkot rejteget. több»

A poénok a legtöbb esetben elég laposra sikeredtek. Mármint romantikus vígjátéknak elmegy, de nem kell tőle túl sokat várni. Tényleg csak akkor nézzétek meg, ha nagyon-nagyon nincs jobb dolgotok.