Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#21101

családi | fantasy | romantikus | vígjáték

Ebben a romantikus karácsonyi filmben egy férfi először találkozik kedvese családjával. A csavar azonban csak ezután következik: ha elköteleződik szerelme mellett, a következő... több»

#21102

vígjáték

A Tucci család visszatér! Abban a hitben, hogy elveszítették a szerencséjüket, a família hazatér a falujába. Ám rájönnek, a fiúk titokban befektette a pénzüket. Most ismét... több»

#21103

vígjáték

16 év elteltével  44 éves Tanguy ismét beállít a szüleihez, hóna alatt Zhu nevű lányával, mert felesége elhagyta. A szülők első kétségbeesésükben mindent meg akarnak adni... több»

#21104

50 A dajka  (2018)

(1) (1)

thriller

Egy asszony mindent elkövet, hogy megvédje családját, amikor rájön, hogy férjének viszonya van a dadussal. Amikor a férfi munkatársát megölik, rá kell döbbennie, hogy semmi sem az,... több»

Ezt a filmet azért választottam, mert érdekes volt a címe. Mit takarhat egy dajka? Máris megkaptam a választ, hiszen az első képkockákból kiderült, hogy egy thrillert fogok nézni. A film olyan érzést kelt, ami talán mai világunkban is előfordulhat, mégis vannak benne hibák. A... több»
#21105

50 Fak wai nai gai thoe  (2014)

(1) (1)

dráma | horror

Netflix

Perth és Tan az iskolai úszócsapat tagjai. Egymás riválisai ugyan, de jó barátok is egyben. Egy nap közös barátnőjük, Ice váratlanul öngyilkos lesz az iskola medencéjénél. Perth... több»

Néhány éve láttam, akkor nagyon tetszett. Lehet újra kellene majd néznem egyszer. Érdekes film egyébként, attól függetlenül is, hogy kicsit kiszámítható. Egyes jelenetei annyira betegek, hogy le sem lehetne tagadni, hogy egy thai horror filmről van szó.
#21106

kaland | sci-fi | vígjáték

Egy kisváros videojátékboltjában dolgozó srácnak hatalmas démoni erőkkel kell szembenéznie, hogy megmentse szeretteit és a városka lakóit. több»

#21107

dráma | vígjáték | zenés

Egy sikeres énekes-dalszerző kieszel egy tervet, hogy segítsen humorista barátja karrierjének fellendítésében. A terv a következő: felbérli őt, hogy szóló turnéja állomásain... több»

#21108

50 Napsugár  (2019)

(3) (1)

dráma

Ermanno (Claudio Segaluscio) és Lena (Sandra Drzymalska) két idegen. Lena, a várandós anyuka már a hetedik hónapban jár, és kész megválni születendő gyermekétől, ezért... több»

Minimalista rendezői eszközök és remek alakítások a főszereplőktől... Lassan építkezik a film, szóval türelem az mindenképpen kell hozzá, és persze nyitottság, hogy ne úgy nézd meg, hogy feltétlenül szórakozni akarj, hanem magaddal vinni valamit, egy élményt, ami még jó... több»
#21109

50 Hamis vád  (2012)

(2)

dráma

Sandrát egy ecuadori nyaralás alkalmával drogkereskedelem vádjával letartóztatják és azonnal elítélik. A börtönben kemény időszakot él át, hiszen társai zaklatják,... több»

Ugyan hányszor is láttam én már ezt a történetet. Mindig ugyanaz a kotta, és mindig nem marad utána semmi sem. Szerintem ez a film egy unalmas vasárnap estén elmegy, de akadna számtalanszor jobb darabok is.
#21110

50 Gags  (2018)

horror | vígjáték

Egy ismeretlen férfi pusztán heccből arra vállalkozik, hogy egy félelmetes bohócnak öltözve hozza rá a frászt az éjszaka gyanútlanul az utcán bóklászókra. Rövidesen azonban az... több»

#21111

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Hedi és Cokeman hatalmas zűrbe keverednek, amelyből úgy tűnik, csak úgy mászhatnak ki, ha készítenek egy filmet. több»

Rajzfilmserzű, vagy képregényszerű szkeccsfilm, ami így, ebben a formában és evvel a hosszal annyira nem állja meg a helyét, hogy erre most nem is tudok hasonlatot mondani. Szörnyű!
#21112

50 Boldogság befőtt  (2018)

(2) (2)

dráma | road movie | vígjáték

Marleen a huszas évei elején jár, de még mindig a szüleinél él és helyi kis moziban dolgozik. Látszólag nem izgatja külölnösebben a jövője és kész terve sincs annak ellenére,... több»

Alapból nagyon szeretem a roadmoviekat, de ha egy kis humorral is meg van fűszerezve az számomra általában tökélete szórakozást tud nyújtani. Ennél a filmnél mindkettő teljesült. Csakis ajánlani tudom!
#21113

50 Vijay és én  (2013)

(6) (4)

vígjáték

Will Welder (Moritz Bleibtreu) élete nem túl sikeres, New York-i színészként tengeti életét egy gyermekműsor jelmezes békájaként. Az önbecsülésén az sem segít, hogy barátai... több»

A film megállja a helyét, főleg ha figyelembe vesszük, hogy milyen kevés pénzből készült. Az egész filmet jól összerakták, működik a sztori, a poénok pedig akkor és ott vannak, ahol lenniük kell. Követhető tempóban tart a végkifejlet felé, és közben számtalanszor... több»
#21114

50 Aratanya  (2017)

romantikus | vígjáték

TV-ben (Film4, csütörtök 01:33)

Andy és Felice legjobb barátnők, mindketten életük nagy pillanatára készülnek, ám rá kell jönniük, hogy alig tudnak valamit a jövendőbelijükről. Felice ötlete, hogy közösen... több»

#21115

thriller

Netflix

Egy ambiciózus politikus felesége mindent elkövet azért, hogy megőrizze férje sötét titkát, és kétségbeesett harcot folytat, hogy megóvja önmagát és családját a rájuk leselkedő... több»

#21116

animáció | családi | kaland | vígjáték | western

A film a vadnyugaton találja a duót, ahol segítenek megmenteni egy farmot egy gonosztevő kezétől. A riválisok összefognak, hogy segítsenek egy tehenészlánynak és testvérének... több»

Talán azoknak a gyerekeknek, akik nem Tom & Jerry-n nőttek fel, ez a film szórakoztató lehet. De a többiek számára ez már nem az, ami volt. Csalódást keltő.
#21117

családi | vígjáték

A Minden vágyam karácsonyra című családi vígjátékban egy fiatal, csinos, ám kissé önző nő találkozik a Mikulás egyik segédével, aki különös módon, de teljesíti Elizabeth... több»

Nagyon, NAGYON rossz, bármelyik karácsonyi filmbe botlotok, inkább azt, mint ezt.
#21118

50 The Great Race  (2019)

(1)

akció | dráma | kaland | történelmi

Az 1925-ös nagy történelmi irgalmassági versenyen bátor musherek egy csoportja 700 mérföldet utazik, hogy megmentse az alaszkai Nome kisgyermekeit egy halálos járványtól. több»

A nagy alaszkai verseny, amely szérumfutás néven híresült el, valóban megtörtént, 2 alkalommal is. Ez a film kis költségvetésből készült, inkább dramatizált dokumentumfilmnek mondható. A történetet a Disney+ örökítette meg a Togo című nagyjátékfilmen, illetve rajzfilmen... több»
#21119

dráma

Ausztrália legmegosztóbb ünnepén három ausztráliai lakos sorsa teljesen összefonódik, váratlanul azonban környezetükön eluralkodik a rasszizmus és feszültség. több»

#21120

40 A pince  (2017)

(3)

horror

Telekom TVGO

A történet nemzetközi cserediákok között játszódik, akik házibulit rendeznek. Miután a kiérkező rendőrök véget vetnek a mulatságnak, a szűk mag egy másik extrém tevékenységbe... több»

Egyáltalán nem félelmetes és a haláljelenetek sem kreatívak vagy jók. Nem ajánlom.