Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#21581

vígjáték

Netflix

Jacqueline Novak komikus vicces és filozofikus elmélkedést tart a szexről, a felnőtté válásról és arról a bizonyos testrészről ebben az intim stand-up különkiadásban. több»

Rendező: Natasha Lyonne

Szereplők: Jacqueline Novak

#21582

51 Mute  (2018)

(1)

misztikus | sci-fi | thriller

Netflix

Egy néma csapos szembeszáll a város gengszetereivel, hogy megtudja, mi történt az elveszett partnerével.  több»

Sajnos csak egyszer nézhető lett. A főszereplő jó, Paul Rudd és Justin Theroux már kevésbé. A történet nem tudja merre haladjon, sci-fi világ felesleges, a mellékszereplők mind unszipatikusak. Itt MINDENKI BETEG, de szó szerint! Homokosokkal teletűzdelt, pedofil cseppekkel, mocskos... több»
#21583

51 Game Over, Man!  (2018)

(1)

akció | vígjáték

Netflix

Három jó barát már azt ünnepli, hogy szponzort találtak videójátékuk elkészítéséhez, amikor a jótevő befektetőt elrabolják a terroristák. több»

Egyszer nézhető akciófilmecske. A kelleténél több bráner szerepel benne. 5/10
#21584

31 Neverland elhagyása  (2019)

(12) (1)

dokumentum

Karrierjének csúcsán a pop királya, Michael Jackson kapcsolatot kezdett egy hét és egy tíz éves fiúval, akik most a harmincas éveikben járnak, és végre őszintén tudnak beszélni a... több»

Ezerszer megcáfolt hazugságok, önellentmondások tömkelege két hazug csávó szájából, aki csak a pénzre hajt. Manipulatív és dögunalmas film. Gagyi.
#21585

romantikus | vígjáték

Az Egy régi jó tivornya című vígjáték egy baráti társaság kalandjairól számol be. Amikor a csapat értesül arról, hogy kedvenc bulizóhelyük eladásra kényszerül, Eric... több»

Az Egy régi jó tivornya szeretne a tinédzser közönséghez szóló, felhőtlen bulifilm lenni, miközben üzenete az idősebb generáció problémáinak tematikájára épül. A film ennek ellenére egyik fronton sem képes túllépni a gyenge középszerűségen. A történet a Nagyfiúk és a... több»
#21586

dráma

Netflix

Egy nagyvállalat vezetője asszisztensének egy napját láthatjuk. Ahogy a nő életében egyre gyakoribbá válnak a munkahelyi zaklatások, úgy dönt, eljött az ideje az ellenállásnak. több»

Keveseknek ajánlom ezt a filmet. Nem szórakoztató, ez a film elgondolkodtat és idegesít egyszerre. A történet kétrétegű. A markáns vonal leginkább egyfajta mobbing, a lenézett és kihasznált segéderő iskolapéldája. A második finomabb, ám mégis nyilvánvalóan a mondanivalónak... több»
#21587

51 A lovas lány  (2020)

(1)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Sarah egy magának való, különc nő, aki kedveli a természetfeletti krimi tévésorozatokat, a lovakat és a művészeteket, élénk álmai azonban egyre jobban összemosódnak éberen... több»

Jeff Baena és Alison Brie közös alkotása ezt boncolgatja. A film igazán unikális, definiálhatatlan, ötpercenként változik a műfaja. Az első pár perc még egy vígjátékot vetít előre, majd a film végére eljutunk egy misztikus befejezésig úgy, hogy közben egyes jelenetek már... több»
#21588

krimi | vígjáték

Disney+

Az Absolutely Fabulous: The Movie című filmben Edina és Patsy a gazdagok előkelő és csillogó világát éli, amely nem áll másból, mint vásárlásból, bulizásból, ivászatból és... több»

Ez tipikusan egy fun film, olyan sziinten réteg film, hogy adot a rajongótábora. Nem állítom, hogy mindnkinek tetszeni fog film, de nyomjátok csajok, mi imádunk titeket!
#21589

51 Bushwick  (2017)

(4) (1)

akció | kaland

Brooklynban a húsz éves Lucy és egy háborús veterán, Stupe élete legnagyobb kihívása előtt áll: át kell jutniuk öt háztömbön, hogy megmeneküljenek a város megszálló katonai... több»

A film igazából akár még egy jó társadalomkritika is lehetne, ha nem helyezné ennyire a hangsúlyt az akciózásra. Remekül megírt történet és itt-ott megbicsakló párbeszédekkel tényleg nagyon komplex. Csak sajnos nem igazán tud túllépni a klisés akció film műfaján.
#21590

51 Beta Test  (2016)

(3)

akció | sci-fi | thriller

Miközben a Sentinel legújabb videojátékát teszteli, a számítógépek videojátékok bajnoka, Max Troy felfedezi, hogy a szoftverben történő események hatással vannak a valódi... több»

wow, már a trailer után alig vártam, hogy lássam. Hihetetlen nagy filmes ötlet, szuper képi világgal, brutális konspiráció. Nagyon ajánlom!
#21591

dokumentum | vígjáték

A népszerű humorista, Kevin Hart fergeteges szabadtéri előadása 50 ezer fős közönség előtt.

Bírtam ezt a csávót a korai szerepeiben, és mint stand up-os sem rossz, de ez konkrétan nem egy túl jó stand up, sőt úgy látszik, mintha nagyonis összecsapott produkció lenne...
#21592

51 Az utolsó öt év  (2014)

(2) (1)

dráma | musical | romantikus | vígjáték

Egy karrierjével küszködő színésznő és egy író szerelmének története, az azonos című nagysikerű musical alapján. több»

Mindig megörülök, ha musical érkezik, és ezt is eléggé vártam, de kár volt. Lehet, hogy a várakozásaim voltak túl magasak, nem tudom, de azt igen, hogy ez a film nem igazán tudott hozzátenni a műfajhoz. Sajnálom.
#21593

horror

Don Koch megpróbálja felújítani és lakhatóvá tenni családja lepusztult kastélyát egyre növekvő családja számára, ám az épületnek más tervei vannak.         több»

Vannak filmek amiknél egy bizonyos belső hang figyelmeztet arra, hogy inkább kerüljem el az adott produkciót, de általában a kíváncsiságom mindig felül szokott kerekedni eme belső hang figyelmeztetésén. Nos így voltam ennél a filmnél is. A film történetét egyáltalán nem... több»
#21594

horror | thriller

Egy házaspár első házassági évfordulóját szeretné megünnepelni egy gyönyörű hegyekkel körbevett, békés tónál, ami egy veszedelmes szörnyet rejteget.  több»

#21595

51 Szex és haverok  (2014)

(5)

dráma | romantikus | vígjáték

Két középiskolai végzős, Michael és Matty egyezséget kötnek, hogy segítenek egymásnak abban, hogy még a bál előtt elveszítsék a szüzességüket. Csakhogy a dolgok egészen új... több»

A 1990-es évek vége óta nem tudom, hogy volt-e olyan év, amikor nem adtak ki filmet szüzekről. Az alapja mindegyiknek ugyanaz, két személy vagy egy banda, akik a gimiben láthatatlanok voltak, ráeszmélnek, hogy még nem estek át a tűzkeresztségen, és a bálig versenyt futnak az... több»
#21596

51 Truth or Dare  (2012)

(1)

horror | misztikus

A fiatal Brit fiúk és lányok egy elszigetelt helyre mennek bulizni. A móka után vágyódtak helyette egy gyilkossal találkoznak aki bosszút akar állni a testvére halálán.

Érdekes filmélménnyel gazdagodik az a személy aki megnézi a filmet. Nézése közben többszörösen felsejlik a nézőben, hogy ezt már látta valahol, mégis mindennek ellenére egyszer emészthető dolog. Vannak benne kifejezetten izgalmas jelenetek, persze ebből kevesebb. Az időt... több»
#21597

51 Skalpvadászat  (2014)

(2)

akció | krimi | thriller

Miután egy szerb gengszter megöli a családját, egy New York-i zsaru Délkelet-Ázsiába megy, hogy szövetkezve egy thai ügynökkel bosszút álljon, és leleplezze az embercsempészetre... több»

Régi vágású akciófilm, régies kameravágásokkal. Kevés potenciál van benne, a bunyókban nincs meg a kellő dinamizmus, Tony Jaa elég gyenge filmje, vagyis sokkal látványosabb verekedős filmeji vannak - Sárkány bosszúja 2. A történet is elég gyenge, szóval akinek még nincsen... több»
#21598

dokumentum | történelmi

A dokudráma párhuzamba állítja a nemzet drámai töredezettségét Abraham Lincoln és Donald Trump elnöksége alatt. több»

#21599

51 Hurricane Bianca  (2016)

(1)

dráma | vígjáték

Egy New Yorki tanár egy Texasi kisvárosba költözik, azonban itt nem alkalmazzák homoszexualitása miatt. A férfi úgy dönt, hogy nőnek öltözve tér vissza, hogy megkeserítse az egész... több»

Ez egy teljesen átlagos, futószalag-szerű amerikai vígjáték, vagy 10 majdnem ugyanilyen kijön egy évben. Ha nem szeretném annyira Bianca del Riót mint jelenséget, és nem érteném a filmben az utalásokat a munkásságára, valószínűleg 2 csillagot kapna. Tulajdonképpen szép kis... több»
#21600

51 Bad Milo!  (2013)

horror | vígjáték

Egy férfi rádöbben, hogy a furcsa hasfájást egy démon okozza, ami a beleiben él.