Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#21641

akció | családi | kaland

Néhány barát hatalmas bajba kerül és mindent elkövetnek, hoyg minél gyorsabban kikeveredjenek belőle. több»

Jaaajajjajjaj..... minden síkon felejthető és érdemes kikerülni.
#21642

52 Kandisha  (2020)

horror

Amélie, Bintou és Morjana együtt töltik a nyarat néhány helyi ismerőssel. Éjszakánként rémtörténeteket mesélnek egymásnak, miután azonban Amélie-t megtámadja a volt barátja, a... több»

#21643

akció | horror | vígjáték

Két össze nem illő gyilkossági nyomozó kénytelen társulni, hogy megállítsanak egy gyilkost.

#21644

animáció | családi

Netflix

A legújabb kiránduláson a buszba villám csap, ami három részre szakítja a buszt és az osztályt, Miss Mitziből pedig három különbözőt teremt. Ám jobb, ha a világ három... több»

Szereplők: Kate McKinnon

Mi szerettük, mert aranyos az alapsztori - régebben nem ismertem -, és nagyon eredeti a története, elvégre egy ilyen varázslatos világban bármi megtörténhet!
#21645

52 Penelope  (2018)

dráma | misztikus | romantikus | vígjáték

A művészetek világában az ártatlanok valahogy mindig elesnek. Penelope egy számára jelentéktelennek tűnő párkapcsolat után csöppen ebbe a világba, amelyben az élet új oldalát... több»

#21646

dokumentum

Leleplező, bensőséges dokumentumfilm a hollywoodi "horrortársadalomról".

#21647

romantikus

Monika túl van egy váláson. Mióta édesanyja megözvegyült, mindig maga mellett akarja tudni, fojtogatja szeretetével, ráadásul gyerekként kezeli már középkorú lányát. Kéretlenül... több»

#21648

52 Ape Sodom  (2016)

rövidfilm

A fogyasztói magatartás sötéten komikus bírálata.

#21649

dráma | romantikus

A régimódi cornwalli sörfőző, Oscar és felesége, Ella ezüst évfordulójukat ünneplik, és a vendégek arra buzdítják őket, hogy adjanak egymásnak egy-egy hűtlenségi kártyát. A... több»

#21650

dráma | életrajzi | vígjáték

Anna, a karrierje csúcsán lévő francia újságírónő mindent felad, hogy feltárhassa egy, a 80-as években meghalt művész életét. több»

#21651

42 A mélyben  (2023)

(5) (4)

horror | thriller

Amikor Ben és felesége, Jules megörökölnek egy elhagyatott tengerparti birtokot, először megdöbbennek a hozzá tartozó lenyűgöző privát öböl és strand láttán. Ez a boldogság... több»

Miért készült ez a film? Hogy az összes horrorklisét el tudják sütni egyszerre egy olyan sztorihoz, aminek még lezárása sincs? Fel nem tudom fogni, hogy tudott ennyire kevés erőfeszítést beletenni ebbe a filmbe a stáb. Minden történeti elem a legunalmasabb vagy legbugyutább... több»
#21652

52 Amerika  (2015)

dokumentum | kaland | western

Lebilincselő történet barátságról, szabadságról és álmodozásról. több»

Rendező: Jan Foukal

Szereplők: Barbara Adler, Jan Foukal

#21653

családi

Amikor Szent Miklós könyve váratlanul eltűnik, legnagyobb riválisától, a Mikulástól kénytelen segítséget kérni. több»

#21654

52 Pogey Beach  (2019)

vígjáték

Ahogy az időjárás forró és a sör hideg lesz, kapcsolja be a zenét, öltözzön kényelmesen és menjen le Pogey Beachre, és induljon a nyár! A party nem fog megállni, amíg a munka újra... több»

Katharina megoldja – A dán makrélamaffia
#21655

dráma | krimi | vígjáték

Jonas Mikkelsen, a híres krimiíró rosszul lesz Helge éttermében, a Dűnében, ahol Thies is dolgozik. A szemüvege beleesik a vécébe, és mivel anélkül szinte vak, nem tud dolgozni az... több»

Szerelem a Boszporusznál
#21656

romantikus | vígjáték

TV-ben (Film4, csütörtök 01:33)

Jakob, a zenetörténész a csőd szélén áll. Hogy ki tudja fizetni a lakbért, egy török popzenei együttesnek nyári sláger írását ígéri. Hogy eleget tegyen a felkérésnek,... több»

Egy könnyed mozgalmas vígjáték még ha akadnak is benne kicsit bugyuta jelenetek, azért elég jól szórakozhatunk rajta. Nem bonyolítják túl a dolgokat peregnek az események és nem marad el végkifejlet még ha a békából mégsem lesz herceg és pont ez a jó benne, ettől egy kicsit... több»
#21657

52 Eljő a kaszás  (2019)

(2)

horror

Netflix

Mielőtt megházasodna, Charlie legénybúcsút szervez a barátaival egy elszigetelt helyen, a hétvége azonban csakhamar rémálommá változik.

Bob Pipe amatőr, és ezt nem is rejti véka alá. Mindösszesen ez a második filmje, és ordít róla a "ZS" kategória és az amatőrizmus. Összehozott egy filmet, aminek se íze, se bűze. Klisés, unalmas és lapos. Az amerikai filmgyártás vegetál, vagyis mondjuk inkább azt, hogy... több»
#21658

vígjáték

Három gyilkos megbízást kap egy szellemtől egy koporsó ellopására, hogy a két szerelmes a halálon túl is egyesülhessen. több»

Nos défaites
#21659

dokumentum

A dokumentumfilm középiskolás diákok bevonásával próbálja rekonstruálni az 1968-as franciaországi lázadások s az azt követő időszak történetét. több»

#21660

romantikus

Thorsten és Maja már két éve elváltak, de kiskorú fiaikkal a válás óti is megtartják a közös, éves mediterrán nyári vakációjukatt egy Elba szigeti villában. A mostani vakáció... több»