Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Pompeii: A halottak titkai
#21641

dokumentum

A Római Birodalom fénykorára borzalmas természeti katasztrófa vetett árnyékot: a Vezúv kitörése több méter vastag izzó vulkáni hamuval borította be Pompeiit és annak több ezer... több»

A halhatatlan gárda 2.
#21642

akció | fantasy | kaland

Andy és halhatatlan harcosokból álló csapata folytatja küldetését az emberiség védelmében. Ezúttal egy félelmetes új ellenséggel kell szembenézniük, aki a Régi Gárda szövetét... több»

Harry herceg esküvője
#21643

dokumentum

2018. május 19-én kis túlzással az egész világ az angliai Windsorra figyel majd: akkor lesz ugyanis Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle esküvője. Ám ami öröm és... több»

A lélek megindul - Kucsera Ferenc vértanúságának története
#21644

dokumentum

Dr. Kucsera Ferenc káplán egy nehéz történelmi időszak résztvevője volt és 27 évesen, akaratán kívül a Tanácsköztársaság terrorjának áldozata. Kucsera Ferenc Léván,... több»

A világ leghalálosabb krokodiljai
#21645

dokumentum

Melyik a világ leghalálosabb krokodilfaja? A film erre keres választ az egyes fajok viselkedését, vadászati szokásait és testfelépítését összehasonlítva, meghökkentő támadásokat... több»

Hitler szent kincse
#21646

dokumentum

1945: egy amerikai katona és a középkori szakrális művészet specialistájának feladata megtalálni a Német-Római Császárság hiányzó koronaékszereit, melyeket a nácik korábban egy... több»

Suicide Squad: Kill the Justice League
#21647

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A DC univerzum legveszélyesebb gazemberei összefognak egy új küldetés érdekében, melynek célja az Igazság Ligája elpusztítása.    több»

A láthatatlan folyó – Víz alatti világ a Fekete-erdő és a Vogézek között
#21648

dokumentum

A Fekete-erdő és a Vogézek között nemcsak a Rajna folyik lassan, észak felé, hanem egy másik, láthatatlan vízi út is. Európa legnagyobb felszín alatti tározója földalatti folyót... több»

Einstein – Az orangutánok birodalmában
#21649

dokumentum

Jó 20 órás autózás után éri el a stáb az őserdő közepén található kutatóbázist. Helyi munkatársak és svájci egyetemisták várják őket a Camp Suaq-ban. Caroline Schuppli... több»

IKEA: a színfalak mögött (Az Ikea belülről)
#21650

dokumentum

Az IKEA kétségkívül egyike a világ legsikeresebb, legrejtélyesebb és legkönnyebben felismerhető brandjeinek: csupán a tavalyi évben 900 millió ember látogatott el áruházaiba 49... több»

Diktatúrák és zsarnokok
#21651

dokumentum

Egy ország erős kezű vezetőjévé, sőt zsarnokává válni nem egyszerű feladat, ám ha a gazdaság romokban áll és az emberek stabilitásra vágynak, optimálisak a feltételek egy... több»

Virágkoszorús fakereszt
#21652

dokumentum

Évszázadok óta hagyomány, hogy a magyar nemzet legnagyobb búcsújárásán, a csíksomlyói búcsú zarándokainak sorában, a gyergyóalfalvi keresztalja halad az élen és ők az elsők,... több»

Rendező: Zsigmond Attila

Csillaghálóban II.
#21653

dokumentum

Emlékek szerelemről és barátságról Pilinszky János univerzumában. Pilinszky János (1921–1981) a 20. század egyik legnagyobb magyar költője volt, akinek szellemi jelenléte a mai... több»

A mókusok világa
#21654

dokumentum

A parkok és erdők kedves lakói az európai mókusok. Az európai mókus barna, fekete vagy akár szürke bundát is ölthet, javarészt mégis barnásvörös. Idejük nagy részében élelmet... több»

Egy darabka Erdély
#21655

dokumentum

Elbeszélés az Ojtozi-szorosból, a Keleti-Kárpátokban, Erdélyben élő Rózsa család három generációjáról, hagyományőrzésről, mentésről, mai életről, jövőről a kisebbségi... több»

#21656

NA 27 Matches  (2018)

dráma

Egy néhai orosz hazafi szexkereskedelemmel foglalkozó kis csapatot vezet, akik egy raktárban műkődnek. Két új embere Yuri és Ryan, akiket különféle szálak fűzik a maffiához. Yuri... több»

A tengerek királynője
#21657

dokumentum | történelmi

Mintegy 40 éven keresztül a QE2 számított a világ legexkluzívabb óceánjárójának – megtett 6 millió mérföldet, 25 alkalommal hajózta körül a földet, miközben 2,5 millió utas... több»

Rendező: Andy Robbins

Szereplők: Tracy-Ann Oberman

#21658

NA Home Times  (2021)

dokumentum

A 2019-es és a 2020-as évben világszerte zárkózta be az emberek, hogy megvédjék egymást és önmagukat egy egyre nagyobb méreteket öltő vírusjárványtól. Az elszigetelődés, a... több»

G.I. Joe: Ever Vigilant
#21659

akció | kaland | sci-fi | thriller

Amikor a Cobra terroristái egy halálos fegyver birtokába jutnak, a G.I. Joe-k csapatának félelmet nem ismerve kell felvenniük velük a harcot a világ megmentésének érdekében. A Cobra... több»

Rendező: D.J. Caruso

#21660

vígjáték

Egy idősödő egyetemi tanár arról mesél, hogy ő votl Che egyik utolsó társa - kérdés, hogy mi igaz a férfi legendás történeteiből.  több»