Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#22441

romantikus | vígjáték

Tamara már két éve nincs együtt Diegoval. Végre elhagyja a családi fészket, hogy az egyetemisták izgalmas életét élje Párizsban. Ám Diego ismét felbukkan az életében, csak épp... több»

#22442

thriller

Katie Gatewood férje, Dan iránti szerelmét próbára teszi, amikor Dan megszállott exbarátnője, Louisa beköltözik a szomszédba, és minden eszközzel szét akarja választani a boldog... több»

#22443

50 Get Lucky  (2019)

vígjáték

Hat tini a Balti-tengeren tölti napfényes vakációját, közben találkoznak a szexológus Ellennel. A tinik megtapasztalják az első szerelmet, szexet, mert hát mi rossz is történhet? több»

#22444

családi | dráma | vígjáték

Madeline kamaszlányával és kiskutyájával, Fahéjjal él együtt. Egy nap megismerkedik álmai férfijával, Kevinnel, aki szintén egyedül neveli kisfiát és túl van már több sikertelen... több»

nagyon szuper
#22445

50 LuTo  (2013)

dráma | romantikus

A film története egy párkapcsolat utolsó két évének eseményeit meséli el. Luisa és Tomas viszonya napjainktól halad visszafelé, azaz a szakításhoz vezető út tárul fel előttünk.... több»

#22446

50 Broken  (2018)

dráma | krimi

Netflix

Logan, a néhai bandavezér otthagyta a régi csapatot, hogy nyuggodt körülmények között nevelhesse fel lányát, Torit. Amikor azonban Torit váratlanul meggyilkolják az ellenséges banda... több»

#22447

dráma | thriller

A mentőorvosként dolgozó Karent egy éjjel megtámadják, s egy jóképű idegen, Daniel menti meg az életét. A férfi szintén megsebesül, ezért Karen befogadja őt, míg fel nem épül.... több»

Komolyan, ilyen unalmas thrillert nem tudom, mikor láttam utoljára. Nem csak unalmas, de nagyon rossz is, ez a forgatókönyv, a párbeszédek, ezzel a filmmel csak a baj van. Jobb elkerülni.
#22448

dráma | misztikus | thriller

Négy ember sorsát láthatjuk, akik kiegyensúlyozott életet élnek, egy váratlan látogatás azonban mindent megváltoztat. több»

#22449

thriller

Amikor egy esküvőszervező beleszeret a vőlegénybe, úgy dönt, hogy a menyasszonynak el kell tűnnie. több»

#22450

dráma

A sikeres, tehetős üzletember, Ferro Olivetti (Victor Alfieri) óriási luxusban éli mindennapjait, ám apja a halálos ágyán egy utolsó kívánsággal fordul hozzá: töltsön el egy... több»

#22451

dráma | krimi | misztikus

Az ismert ügyvédet egy főút melletti járdán találják meg, Ljubljanában. Alig él, egy vértócsában fekszik, testét kutyaharapások borítják. Míg a kórházban az orvosok az... több»

#22452

50 Portugal  (2018)

dráma

Ez a kalandos és lélekkel teli, komédiába illő történet az elismert színész és színpadi rendező, Lauri Lagle játékfilmes debütálása. Karina és Martin kellemes kapcsolatban... több»

Sophie rémálma
#22453

thriller

Egy nő tinédzser lánya gimnáziumba jár, ahol a szemétkedő lányok célpontjává válik. Az anyának meg kell állítania a bántalmazást, mielőtt az kezelhetetlenné válik. több»

#22454

dráma | vígjáték

Egy gazadag és híres életviteli tanácsadó "guru"  ellentmondásos és nagyon önző életfilozófiája most váratlanul egy gonosz tesztnek vétetik alá. Hősünk lányát ugyanis... több»

#22455

thriller

TV-ben (Izaura TV, csütörtök 01:33)

Catherine állásinterjúra megy, ahol találkozik Paullal, a vezérigazgatóval, aki a helyszínen felveszi őt. Kezdenek beleszeretni egymásba, és minden tökéletesnek tűnik, amíg Paul volt... több»

#22456

horror

Egy pszichológust nem csupán egyik páciensének váratlan eltűnése zaklatja fel, hanem egy bagoly fejű teremtmény jelenléte is, aki rendre visszatér az álmaiban. több»

#22457

dráma | romantikus | zenés

Miután a nyilvánosság előtt kegyvesztetté válik, Faith Winters, a country zene csillaga visszatér vidéki szülőfalujába, ahol újraélednek bennea  régi érzelmei a középiskolai... több»

#22458

horror

Négy gyönyörű lány együtt tölti a hétvégét egy elbűvölő faházban. Azonban semmi sem az, aminek látszik. Csakhamar rádöbbennek, hogy valószínűleg nincsenek egyedül...

#22459

50 Untouched  (2017)

dráma | krimi

Egy Savannában dolgozó törvényszéki ügyész lehetetlen helyzetbe kerül. A vádlott a helyi lelkész lánya, akit gyilkossággal kellene megvádolni, csakhogy az ügyész túl gyáva ehhez.... több»

#22460

50 Szellemara  (2017)

(2)

dráma | fantasy | horror | misztikus | thriller

Egy fiatal nő furcsa ajánlatot kap, ami után egyre rejtélyesebb dolgok történnek vele.  több»

Nekem személy szerint nagyon tetszett ez a sorozat. A története, fikciós karakterei is nagyon jól lettek megelevenítve a sorozatban. Nem bírtam abbahagyni az első rész után. Kicsit kevesebb drámával meghintve, de mégis roppant érzelmes és érdekes kis sorozat volt. Mindenből pont... több»