Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#24281

48 A Hókirálynő  (2014)

(1) (1)

családi | fantasy

Hans Christian Andersen klasszikus meséje egy lány története, akinek a tiszta szeretete minden rosszat legyőzhet. A Hókirálynő átkot szór az országra, és mindenütt végtelen tél... több»

Kedves mesefilm, gyerekeknek kifejezetten ajánlom. Andersen Hókirálynő című meséje alapján készült. Több filmet is megihletett már ez a mese, itt német-finn feldolgozásban láthatjuk. Lehetne kicsit rövidebb, de azért jó szórakozás lehet.
#24282

48 Transition  (2018)

dráma | romantikus

Netflix

Egy dráma, amelynek középpontjában három ember áll: Sarah egy pultos, aki Markban találja meg élete szerelmét. Édesanyja, Barbara Markon keresztül próbál Sarah életében maradni,... több»

#24283

48 Shen mi jia zu  (2017)

(1)

dráma

Egy idegen megerőszakol egy fiatal lányt, családtagjait pedig megöli. Miközben a lány próbál megbirkózni a traumával, a mészárlás okát is meg akarja tudni. több»

#24284

dráma

Max

Isabel a válóper közepén van. Beköltözik egy régi kúriába, amely egykor a családja tulajdonában volt. Amikor Isabel munkatársának, Martának a húga nyomtalanul eltűnik, Roberta... több»

#24285

romantikus

Egy huszonnyolc éves esküvő szervező úgy érzi lassan eljár felette az idő, és hogy egyre inkább csökken az esélye annak, hogy valaha is megházasodhasson. több»

#24286

48 A fiú  (2019)

(1)

dráma

Max

Arman adoptált gyermek volt, és felnőttkorba lépve problémái vannak a belső békéjével, illetve identitásával. A szülei és fiatalabb testvére, Dado, aki az örökbefogadás után... több»

Végre valami frissítő Boszniából, ami nem háborús téma. Nekem tetszett és tudom ajánlani.
#24287

rövidfilm | vígjáték

A párbeszédek nélküli történet egy kolostorban játszódik, ahol hét apáca türelmesen várja a vacsorát az étkezőasztal mellett. Végül kiderül, hogy halat kapnak vacsorára. Miután... több»

#24288

vígjáték

Igaz történet egy japán férfiről és egy tajvani nőről akik a facebookon találkoztak, majd összeházasodtak.

25 dollár
#24289

48 25 dollár  (2016)

rövidfilm | történelmi

A film az akkor Magyarországról kivándorló és a filmipar felemelkedésében jelentős szerepet magáénak mondható Adolph Zukor életébe enged betekintést egészen rendhagyó... több»

#24290

akció

A film Ameera ügynök történetét meséli el, aki egy kudarcot vallott küldetése után magánéleti válságával is kénytelen szembenézni. több»

#24291

48 Hawaii  (2023)

(3) (2)

vígjáték

Telekom TVGO

Hawaiin egy nukleáris rakéta vészjelzését adják le, ami a helyieket és a turistákat egyaránt félelemmel tölti el, mert azt hiszik, hogy ez az apokalipszist jelenti. A válság során... több»

Meglehetősen bizarr film, szerintem kicsit szokatlan is az elgondolása, de ettől függetlenül nagyon élveztem, bár nem érzem azt, hogy valaha még egyszer meg szeretném nézni, annyira nem hagyott mély nyomot bennem ugyanis.
#24292

48 Sick(er)  (2020)

dráma

Egy étkezési zavarokkal küzdő nő megpróbálja rendbehozni anyjával és lányával való kapcsolatát. több»

#24293

akció

Anja hibát észlel a berlini elektromos hálózat egyik ágán. Azonnal értesíti az illetékeseket, hogy járjanak utána a hibának. Azonban baleset üt ki a helyszínen és Berlintől... több»

#24294

dokumentum

Harry herceg május 19-én feleségül veszi Meghan Markle amerikai színésznőt. A vőlegényről kis túlzással mindent tudunk, hisz a király család tagjaként az egész élete a kamerák... több»

Rendező: Sally Norris

#24295

vígjáték

Egy profi focista elveszíti minden pénzét, sőt imerősei összes vagyona is elúszik, ugyanis belerángatja őket egy piramisjátékba. Ezzel egyidőben hősünk apa lesz, ráadásul három... több»

#24296

animáció

Disney+

Csatlakozzunk Elzához és Annához a kandallónál, ami a kastélyukban található! A Disney+ 3 óra hosszú streammel várja az ünnepeket, ahol a kandallóban együtt figyelhetjük... több»

#24297

dráma

Egy idealista tudós szárnyai alá vesz egy piti bűnözőt, de több gondja akad a fiatalemberrel, mint azt gondolta volna.  több»

#24298

dráma

Michel arról álmodozik, hogy élete szerelmével a puszta szerencse hozza majd össze. Vincent teljes  ellentéte mindennek, az ösztöneire hallgat. több»

#24299

48 Drowning  (2019)

dráma

Egy anya próbál megbirkózni a bánattal, amit érez, amiért a fia behívót kapott. több»

#24300

48 San Lazaro  (2011)

horror | road movie | thriller | vígjáték

Két barát egy gyógyítótól akar segítséget kérni, ugyanis az egyikük bátyját megszállta egy gonosz szellem.