Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
Brandnächte
#24301

krimi

Julia Gerber a titokzatos e-mailes zaklatások elől menekülve hazatér szülőfalujába. Miközben a hatóságok a nyolc évvel korábban meghalt nővére ügyében nyomoznak, a nő egyre... több»

#24302

48 Girls for Sale  (2016)

(1)

dráma

Egy kezdő újságíró egy londoni bordélyházban vizsgálódik, és megpróbálja feltárni az emberkereskedelem szörnyűségeit.

#24303

48 Women Talking  (2022)

(3)

dráma

Egy elszigetelt vallási szektában élő nők egy csoportja azért küzd, hogy fényt derítsenek az ellenük elkövetett szexuális bűncselekményekre.

Csak magamat hibáztathatom, hogy megnéztem a filmet, pedig elolvastam a tartalmát. Átböngésztem pár kritikát, mindenki dicsérte, én nem teszem! Száz percen keresztül tizenöt nő, velem együtt tizenhat, évődünk egy pajtában, hogy mitévők legyünk. (Alig tudtam nyitva tartani a... több»
#24304

rövidfilm | sci-fi

A jövőben – ahogy azt az 1950-es években elképzelték – az emberek békés és nyugodt külvárosokban élnek, és repülő autókkal közlekednek. Nathan, aki rajong a képregényekért,... több»

Nagyon fura, de egyben elgondolkodtató rövidfilm volt. Véletlenül találtam rá a filmre, érdemes megnézni, de nekem egyszer elég volt, ez a stílus tőlem távol áll.
#24305

misztikus | romantikus | thriller

Két zseniális fizikus összefog, hogy fényt derítsenek egy gyilkossági ügyre, a nyomozás során pedig egyre közelebb kerülnek egymáshoz érzelmileg.

#24306

dokumentum | romantikus

A dokumentumfilm Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatát dolgozza fel: a rejtélyes megismerkedésüktől a gyors eljegyzésig, és tovább. több»

#24307

romantikus | vígjáték

Miután Raj tartózkodási kérelmét a kanadai hatóságok elutasítják, hogy megkapja az állampolgárságot, feleségül vesz egy idegent, Piát. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor a... több»

#24308

krimi | romantikus

Egy gyilkossági esetet követően egy sztriptízklub táncoslányai felfogadnak egy kidobóembert, hogy megvédje őket. Miközben a férfi és az egyik lány között egyre nő a vonzalom,... több»

#24309

thriller

A generációváltás még a leghírhedtebb és a legbefolyásosabb maffiavezérnek is feladja a leckét, akinek szembesülnie kell azzal, hogy hamarosan leáldozhat az ideje. több»

Katharina megoldja – Az újrakezdés
#24310

dráma | krimi | vígjáték

Katharina Reiff szakít hűtlen barátjával, Clemensszel, és új fejezetet nyit az életében. Elutazik 16 éves lányával, Nelével anyjához, Mariannéhoz, aki fogadót vezet egy apró... több»

#24311

kaland | vígjáték

Hogy kiheverje a szakítást, a geológusként dolgozó Sarah Indiába utazik, ahol furcsa kalandokba keveredik. több»

Eszméletlenül hangulatos film, amivel én magam egyszerűen nem tudtam betelni. Szerintem mindenképp érdemes megnézi.
#24312

vígjáték

Florence-nek elege van abból, hogy egyedül kell mindennel megbirkóznia a ház körül. A nő vásárol egy élethű robotot, amely a segítségére lesz, azonban a gép rövidesen mindent... több»

#24313

48 Szlovákia 2.0  (2014)

(1)

animáció | dráma | vígjáték

Szlovákia? Hogyan magyaráznánk el e fogalmat egy idegennek, vagy távoli látogatónak? Milyen is lenne Szlovákia tulajdonképpeni genetikai programkódja? Hogyan változtak horizontjai az... több»

Velemeny? Egy orszag 20eve 10 kulombozo rendezo szemevel, erdekes, erdemes idotoltes.
#24314

horror | misztikus

Netflix

Egy sorozatgyilkos garázdálkodik a városban és minden gyilkosságot megelőzően kompromittáló képeket küld áldozatainak. Egy fiatal színésznő most kapta az elsőt... több»

#24315

családi

Egy évvel édesapja elvesztése után Ridley az édesanyjával a nagyapjához költözik. Spencer megpróbál közel kerülni elidegenedett lányához és unokájához, de minden próbálkozása... több»

#24316

dráma | horror | thriller

A közeli jövőben a zombikat védett, veszélyeztetett fajnak nyilvánítják, akik a saját elzárt területükön szabadon mozoghatnak, anélkül, hogy az élők veszélyt jelentenének... több»

#24317

romantikus | vígjáték

Gabriel és Luiza tizenhat éve nem találkoztak egymással. Mindketten boldog párkapcsolatban élnek. Amikor váratlanul összefutnak, fellobban közöttük a mindent elsöprő szerelem és... több»

#24318

animáció | dráma | musical

A film története szerint Maugli súlyos beteg - rákban szenved. Édesanyja és nagyapja csodáért imádkoznak. Amikor a kis Maugli becsukja a szemét, képzelete egy mesevilágba repíti el,... több»

#24319

dokumentum

A dokumentumfilm két átlagos brit családdal ismerteti meg a nézőt, akik gyermekük születése után szembesültek annak transzneműségével. A film nyomon követi, hogyan próbált meg az... több»

Rendező: Nick Sweeney, Emma Young

Szereplők: Gethin Anthony

#24320

animáció | családi

Netflix

A legújabb kiránduláson a buszba villám csap, ami három részre szakítja a buszt és az osztályt, Miss Mitziből pedig három különbözőt teremt. Ám jobb, ha a világ három... több»

Szereplők: Kate McKinnon

Mi szerettük, mert aranyos az alapsztori - régebben nem ismertem -, és nagyon eredeti a története, elvégre egy ilyen varázslatos világban bármi megtörténhet!