Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#24341

dráma

Max

Egy olyan világban, amelyet egy Föld felé száguldó napszilánk fenyeget, egy tizennyolc éves fiú egy ismeretlen kisvárosban reked, miközben egy barátja háza felé tart. több»

#24342

48 Blackmail  (2017)

akció | vígjáték

Történet egy csapat színészről, akik Manhattanban próbálnak boldogulni. A film az ő életükről, szerelmi bánataikról és közös tervükről szól, amely szerint meg akarnak zsarolni... több»

#24343

48 Mae-choon  (2016)

dráma | romantikus

Soo-hyeon férje eltűnik, így a nő és tinédzser lánya magukra maradnak egy hatalmas adóssággal. A pénzt kölcsönadó mindenáron vissza akarja kapni a pénzét, s prostitúcióra... több»

#24344

vígjáték

Netflix

A mexikói humorista újra lecsap, hogy viccet csináljon magából, és lehetőleg megtanítson minket arra, hogyan lehetünk jobb szülők és házastársak. több»

Rendező: Alex Díaz

Szereplők: Alan Saldaña

#24345

dráma | rövidfilm

Leticia egyedül él, súlyos titkokat takargatva. Egy összejövetelen megismerkedik Gabrielával, akit elvisz magához, ám rövidesen furcsa események kezdődnek.

#24346

animáció | családi

A Bogyó és Babóca 3. - Játszótársak, az előző két szériához hasonlóan, 13 epizódban mesél Bogyó, Babóca és kis barátaik élményeiről. A már jól ismert szereplők mellett... több»

A moziban láttuk egy mesét, az akkor alig 4 éves kisfiammal. Tátott szájjal ülte végig a több mint 1 órát. Bartos Erika nagyon ért a gyerekek nyelvén, hétköznapi történeteket hozott nekünk újra, amiben a gyerekek felismerik önmagukat és tudnak azonosulni.
#24347

rövidfilm | sci-fi

Egy meteoreső következtében egy skorpió hatalmas méretűvé növekedik, nem kis veszélyt jelentve ezzel az emberekre.

Rendező: Andrea Ricca

Szereplők: Ilaria Lamberti

#24348

romantikus | vígjáték

Netflix

Ebben a romantikus vígjátékban több, boldogtalan szerelmi élettel küzdő barát fordul egymáshoz segítségért, de nem mindig a legjobb eredménnyel. több»

Magamat hibáztatom, mert megnyomtam a "play" gombot a tévén. A gyenge színészi játék, a nyilvánvalóan rossz szereposztás és az üres, zavaros forgatókönyv miatt nem sok minden maradt, amit élvezhetnék vagy amibe kapaszkodhatnék. A teleshop sokkal szórakoztatóbb.
Milk
#24349

48 Milk  (2017)

rövidfilm

Egy vidéki farm dolgozója váratlanul terhes lesz.

Rendező: Heather Young

Szereplők: Babette Hayward

#24350

48 Shop-stop 3  (2022)

(2)

vígjáték

Dante, Elias, valamint Jay és Néma Bob egy szívrohamot követően Randalt hívja segítségül, hogy készítsenek filmet a kisboltról, amivel minden kezdődött.   több»

A kilencvenes évek elején Kevin Smith potom összegből forgatta le első filmjét, a nagy sikert arató és egy bizonyos rétegben kultstátuszt élvező Shop-stopot. Miről is szólt a Shop-stop? Két huszonéves fiatalemberről, akik elmélkedtek az életről, megbeszélték, hogy milyen rossz... több»
#24351

vígjáték

Sabri Lahlali, az egyik helyi középiskola igazgatóhelyettese mindent megtesz azért, hogy az érettségi előtt álló fia ideális tanulmányi eredményt érjen el. De nem tudja, hogy... több»

#24352

családi | dráma | kaland

Netflix

Tomasz urat, aki néha Tomasz, a csavargó néven mutatkozott be, barátai Samochodzik úrnak hívták. Becenevét egy szokatlan járműnek köszönhette, amelyet nagybátyjától, egy... több»

Hűha, elég gagyi, még az én ízlésemnek is. Mielőtt félreértés lenne a vége, igen, tudom, hogy gyerekeknek készült. De ez ahhoz is gagyi...
#24353

48 Halálos bújócska  (2023)

(2) (1)

horror | thriller

A Russo-fivérek (Bosszúállók 3-4) produkciója Natalia Dyer és Asa Butterfield főszereplésével, az All Fun and Games a gyermekjátékokban - akasztófa, bújócska - rejlő kegyetlenség... több»

Nem vitás, hogy a Asa Butterfield miatt érdekelt ez a film, de nem is értem, miért vállalta ezt el. Értem, hogy ő jól szórakozott a forgatás alatt, de szerintem igazán kár a renoméját kockáztatnia ilyen gyenge filmek miatt, amin szerintem már a forgatókönyvet elolvasva is... több»
#24354

vígjáték

Max

Blandine és Magalie egykor elválaszthatatlanok voltak. Amikor útjaik újra keresztezik egymást, úgy döntenek, hogy együtt indulnak el arra az útra, amelyről mindig is álmodtak. több»

Néhány pillanata kissé kínosra sikeredett, de ettől függetlenül egy aranyos, egyszerű és nézhető film. Sok ilyen vígjátékot láttunk már az elmúlt évek során, nincs ezzel semmi baj, csak nagyon sablonos.
#24355

48 Magánóra  (2022)

(2)

romantikus | vígjáték

Netflix

Magántanárnak adva ki magát, Azra titokban edzi a diákokat, hogy elérjék céljaikat az életben és a szerelemben - de nem minden bukkanó nélkül. több»

Öööö... hát, nem jutottam benne sokáig. Rájöttem, hogy jobban is lefoglalhatom magam. Például önsanyargatással, még az is jobb.
#24356

kaland | krimi | vígjáték

Disney+

Amikor Andy megtudja, hogy felkerült a Mikulás "rossz gyerek listájára", összehív egy csoportot a sorstársaiból, hogy megkapják a szerintük megérdemelt ajándékokat. több»

Egy következő teljesen átlagos karácsonyi film. Aranyos, nézhető, nincs vele semmi gond. Ünnepi időszakra simán passzol.
#24357

romantikus | vígjáték

Netflix

Kövesse nyomon Johannesburg híres városrészének szívében a hétköznapi emberek életében kibontakozó romantikát. több»

#24358

dráma | horror | krimi | misztikus

Freddy Krueger csíkos pulóvere, négykarmú kesztyűje, dermesztő mosolya a műfaj elsőszámú klasszikusává tette az Elm utcát. Freddy most a modern kor filmes technikájának... több»

Figyeljünk oda, hiszen sokan írják, na milyen rossz ez a remake! Na igen, de ez nem az. Ez egy elég jól sikerült reboot, hiszen az eredeti történettel szinte köszönő viszonyban sincs. Persze azért ugyanazokkal az elemekkel dolgozik, és a csíkos felső, kalap és késes kesztyű mind... több»
#24359

38 Rocker a pácban  (2017)

(4)

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Egy korosodó rock-sztárt elrabolnak, miközben éppen Thaiföldön nyaral. több»

Megnéztem, de nem igazán tudom, hogy mit gondoljak az egészről. Valahogy nagyon vállalhatatlannak érezem az egész koncepciót egyszerűen. Antonio Banderas-t nem igazán értem, miért vállalt el egy ilyen botrányosan sablonos karaktert.
#24360

38 Átoksziget  (2015)

(6)

horror

Az Átoksziget című horror Halloween éjszakáján játszódik Shelter Island-en, ahol egy kisváros gyilkos éjszakának néz elébe. De az égbolt sötét felhőinek gyülekezése száz évvel... több»

Már lassan 4 000 megtekintett filmnél járok, de ez a harmadik, ahol azért kezdtem el szurkolni, hogy a gonosz győzzön. Olyan szinten irritálóak voltak a karakterek, hogy arra kulturált beszéd keretei között nincsen szó. Ha nem tudod, mi legyen a napi jó cselekedeted, akkor menj fel... több»