Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#24381

romantikus

Nico Körner, az étteremtulajdonos már tíz éve Mallorcán él. Új, spanyol menyasszonyával, Lucia Barreto-val Nico volt feleségét várják Berlinből, hogy a válásukat véglegesítsék,... több»

#24382

48 Lycanimator  (2018)

horror

A történet egy baráti társaságot követ, akik egy hétvégére egy elhagyott házhoz utaznak, hogy egy őrült tudóssal találkozzanak, akinek szörnycsináló ragacsai vannak. Amikor pedig... több»

#24383

dráma | misztikus | romantikus | sci-fi

Egy egyetemista azt veszi észre, hogy dél környékén minden és mindenki megáll körülötte, ráadásul ez a jelenség minden nap megismétlődik. Az eseményre van magyarázat, és valahol... több»

#24384

dokumentum

Leleplező, bensőséges dokumentumfilm a hollywoodi "horrortársadalomról".

#24385

48 137 lövés  (2021)

(1)

dokumentum | krimi

Netflix

A dokumentumfilm felderíti a Clevelandben történt rendőri brutalitás esetét fekete bőrű polgárokkal szemben, és a folyamat során szigorú ellenőrzésnek veti alá a rendfenttartó... több»

Szegényes dokumentumfilm, csak az egyik oldalról mutatja be az eseményeket, részrehajló. Csak azért készült, hogy tovább rontsa a helyzetet a rendőrség és a lakosság között. Egyáltalán nem részletes és csak olyan információkat mutat meg, amelyek semmit sem jelentenek.
#24386

dráma | sci-fi

Egy űrhajós lezuhan a semmi közepén. Egy fiatal nő a családját keresi egy elhagyott lepusztult városban. Egy rab felkészül, hogy ő lehessen az első ember a Marson.

#24387

kaland | romantikus

Egy romantikus folyami körutazás a Moldván – legalábbis első pillantásra így tűnik. Sophienak az út azonban magánnyomozóként munka, nem kikapcsolódás. több»

#24388

horror | vígjáték

Japán az öt évvel ezelőtti zombitámadás után sikeresen visszatért a békés mindennapjaihoz. Egy nap azonban újra egy zombi tűnik fel egy házban. A lakók pedig megpróbálják... több»

#24389

48 Krakkói csodák  (2016)

(2)

dráma

A film a jelenben játszódik; a krakkóiak sorsát, mindennapi problémáikat és életük fontos döntéseit mutatja be. A nézők által látott történetek a hitről, a reményről, a... több»

Egyre többször kell tudatosítanom, hogy a lengyelek egészen jók a filmek terén. Nem mondom, hogy a Karakkói csodák egy csúcsteljesítmény, de nem sokat vártam ettől a filmtől, és a vallásosság témája sem áll annyira közel hozzám, de egyáltalán nem bántam meg, hogy megnéztem.
#24390

horror

Egy ember vallásos hite semmivé foszlik, amikor a halál elragadja tőle a szerelmét, és kialakul nála a nekrofília.

#24391

48 Tow  (2022)

horror

Az ikertestvérek, Maddie (Caitlin Gerard, Delyn Wall) és Abi (Keziah Wall) gyerekkorunkban már megmenekültek egy sorozatgyilkos elől, de talán nem örökre...   több»

#24392

akció | kaland

A CI elit osztaga egy óvatlan turista segítségére indul, aki nyaralása során komoly bajba került. Florian, az ügynökség egyik legjobb embere, azonban utálja a csapatmunkát.... több»

Nostradamus jóslatai a 21. századra(Nostradamus 21. századi próféciái)
#24393

dráma | fantasy

Hogy tudott egy 16. századi francia próféta annyi modernkori katasztrófát megjósolni? A szeptember 11-i tragikus események, a 2014-es ebola-járvány… Hogy láthatta egyetlen ember ilyen... több»

#24394

horror

35 mm-es és 16 mm-es rövid horrorfilmekből összeállított válogatás.

#24395

48 Le Caravage  (2015)

dokumentum

Dokumentumfilm Monta Bartabas, Franciaország leghíresebb lovasművésze és legkedvesebb lova, Caravaggio nyugodt és békés kapcsolatáról. Ez a film a "lélek filmje", csak minimális... több»

Rendező: Alain Cavalier

Szereplők: Bartabas

#24396

48 The Cliff  (2016)

akció | dráma | krimi | thriller

Egy fedett rendőrtiszt egy kábítószert áruló férfi után nyomoz. több»

#24397

dráma

Ina Becker, az igazgató titkárnője a cég csődje miatt elveszti évek óta végzett munkáját. Most, szinte egyik pillanatról a másikra át kell, hogy képezze magát. Az ötvenes nőnek,... több»

#24398

horror

Egy ördögi nőszemély egy olyan morbid bordélyházat vezet, ahol eltűnt lányokat alkalmaznak... több»

#24399

romantikus

A híres, de nem túl fiatal, divattervezőt. Aliciát (Fanny Ardant) elhagyja párja, ezért úgy dönt, nem fejezi be a cég régóta várt kollekcióját. Hélénének, az asszisztensének... több»

#24400

dráma | romantikus

Soo Wan és Jung Won a sorsuknak köszönhetően találkoznak Chuncheonban. A két fiatal helyzete hasonló, így kölcsönösen támaszt nyújtanak egymásnak ezekben a nehéz időkben. több»