Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#24361

47 Mellbedobás  (2011)

(4)

vígjáték

A jól bevált Cool túra-receptet használva készítette el Phil Dornfeld rendező a Mardi Gras Spring Break című vígjátékot – magyarán kapunk egy rakás idétlen fazont (Bret Harrison,... több»

Tucatfilm. Az Amerikai pite óta kb. 1000 ilyen film van. A B kategória sem jellemzi azt amit láthattunk. A történetből többet ki lehetett volna hozni, így a másfél óra alatt is eléri, hogy unalomba fulladjon a film. Kb 2-3 beszóláson lehet röhögni, az meg finoman szólva is gyenge... több»
#24362

47 Julie kisasszony  (2014)

(5) (5)

dráma | romantikus

Cinego

Fermanagh-ban, 1980-ban Szentivánéj napján különös kapcsolat szövődik egy ír-angol ariszotkrata nő és egy inas között. Csakhogy Jeannak jegyese van, az uralkodó vallási, társadalmi... több»

Masszív csalódás, ha röviden akarom összefoglalni. Jessica Chastain nálam nagy kedvenc, de Colin Farrellt is remek színésznek tartom, ez a film mégis szinte minden pontján elvérzik. Unalmas, vontatott, és ezen a színészi játék sem segít. Persze nem pörgést kell várni az ilyen... több»
#24363

47 Gemini  (2017)

(1)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Egy fiatal és hűséges asszisztens konfrontálódni kényszerül eltökélt és kissé zsarnoki hollywoodi főnökével szemben, miközben Los Angeles városában utazgatva igyekszik... több»

Hátt úristen,épp az imént irtam egy szintén nézhetetlen értékelést,és íme a következő .... Annyira laposan indul az egész hogy csoda hogy végig bírtam az első fél órát. Nem is tudni mit akar mondani a film,ki kicsoda és mi történik egyáltalán. Egy nulla pontszámos... több»
#24364

47 Az utolsó próba  (2016)

(5) (7)

dráma

Egy nemzetközi segélyszervezet vezetője találkozik egy orvossal Afrikában a politikai és szociális forradalom idején, és hamarosan nehéz döntések meghozatalára kényszerülnek.

Szép a történet, jó a kivitelezés,megkapó a látvány,de a film tökéletességét a színészi alakítások adják. Mélyen emberi, már-már hétköznapi narrációból látjuk az eseményeket, egy komplex,mégis mindnyájunk számára ismerős érzelmiskálát élünk át a szereplőkkel... több»
#24365

akció | dráma | horror | kaland | sci-fi | thriller

A brit tudós, Jonathan Marchant expedíciót szervez Kongóba, hogy bizonyítékot találjon a dinoszauruszok létezésére. Az útra orvos asszisztense és egy televíziós stáb kíséri el, de... több»

Nagyon egyedi és magabiztos módon tudja azt amit minden filmnek tudnia kell, szórakoztatni. Ez az egész lényege. Nagyon szerethetőek a karakterek ami szintén fontos egy filmnél.
#24366

akció | thriller | vígjáték

Miután Sarah leteszi az apáca esküt, kihasználják, agymosáson megy keresztül egy romlott papság miatt.

ÉRDEMTELENÜL ALULPONTOZOTT FILM!!!! Aki ismeri Tarantino korai munkásságát, NA Ő PONT ILYEN FILMEKET CSINÁLT! Szóval hátrébb az agarakkal, több ilyen kéne, csak nagyobb költségvetéssel és jobb színészekkel! Mekkora már hogy van egy ügyeletes erőszakoló nigger a gengszterek... több»
#24367

akció | családi | vígjáték

A Shogunok idejében egy ifjú nemes lord kínozza és öli az embereket, miközben rangja mentességet ad neki a törvényes felelősségre vonás alól. Nem menekülhet azonban a 13 bérgyilkos... több»

#24368

47 Angyali szemek  (2014)

(2)

dráma | krimi

Egy újságíró és a dokumentumfilmes ugyanazt a sztorit próbálja meg felgöngyölíteni, mely egy gyilkosság és annak első számú gyanúsítottja köré épül.

Az alaptörténete érdekes és ötletes a filmnek, de voltak benne részek, amik untattak és nem kötöttek le. A színészek teljesítménye, alakítása átlagos és a filmet is középszerűnek tartom.
#24369

akció | krimi | thriller

Telekom TVGO | TV-ben (Filmbox, csütörtök 01:33)

Két FBI ügynök és egy floridai nyomozó összefog, hogy kivizsgáljanak egy gyilkossági ügyet, azonban a közös akció váratlan fordulatot vesz. több»

A film megpróbál komolyságot és mély érzelmeket ábrázolni, sikertelenül. Bár a rávezetés helyenként rendben van, de soha nem veszi fel a fonalat. A végén laposra sikeredik, ahol a csúcspont alig valami, vagy inkább nem létező. Lehetne egy lecke arról, hogyan ne csináljunk... több»
#24370

akció | horror

Egy félresikerült kísérlet következtében a tesztalanyok dühöngő őrültekké válnak, és a harapásukkal terjesztik tovább a kórt. Közülük egy azonban ellenállt a szernek, így ő... több»

#24371

47 The Neighbor  (2018)

(2)

romantikus | thriller

Netflix

Mike középkorú, nős férfi, akinek a szomszédságába egy fiatalabb házaspár költözik. Ezt követően Mike élete fenekestül felfordul: először csupán barátilag segít a vonzó... több»

#24372

dráma | vígjáték

Netflix

Ray, a romantikus író nagy hírnévre tett szert üdvözlőkártyák írásával, ám manapság elkerüli őt az ihlet. Abban való reményében, hogy visszaszerzi régi tehetségét, Ray... több»

#24373

dráma

Egy 1930-as klasszikus alapján a történet Addie Bundren halálát dolgozza fel, és egyben a családja küldetését, hogy teljesíteni tudják az utolsó kívánságát, hogy Jefferson... több»

#24374

vígjáték

A lúzer Matt szeretné már végre elveszíteni a szüzességét. Azt tervezi, hogy a különleges eseményre a régóta vele járó barátnőjével, Nicole-lal kerít sort. Az akció azonban... több»

#24375

47 Superlópez  (2018)

akció | sci-fi | vígjáték

Juam López, egy egyszerű irodai munkás, aki úgy dönt, hogy itt az elérkezett az idő az első spanyol szuperhős számára.  több»

#24376

47 Shelley  (2016)

(5)

dráma | horror

Louise (Ellen Dorrit Petersen) és Kasper (Peter Christoffersen) nagyon szeretnének babát, de nem sikerül nekik. Kiderül, hogy Louise-nak sajnos nem lehet gyermeke, ezért aztán Elenát (), a... több»

Egy mocskosul alattomos, bőr alá kúszó misztikus body-horror, amit persze érteni is kell! Nem való mindenkinek, ez nyilvánvaló. Ali Abbasi egy iráni rendező. Maren Louise Kaehne és Ali Abbasi írták a forgatókönyvet. Plusz a zseniális zenét Martin Juel Dirkov szerezte. A Shelley egy... több»
#24377

47 Sadako vs. Kayako  (2016)

(2) (3)

horror

A kör és az Átok című filmek bosszúálló szellemei ezúttal egymással szállnak szembe. több»

Sajnos maga a tudat, hogy egy kör és átok crossovert nézhetek jobb volt, mint maga a film. Kissé lapos volt, parásnak se mondanám, egyszerű hollywoodi giccses cucc, amit jól el lehetett adni a két címszereplővel. Illetve az sem értettem, miért kellet átírni dolgokat, mint hogy a... több»
#24378

47 Escape Room  (2017)

(1)

horror

Négy barát Los Angeles-be utazik, hogy kipróbáljanak egy szabadulásos játékot. Azt azonban nem tudják, hogy egy démon által megszállt gyilkossal kell szembenézniük, ha nem fejtik meg... több»

Zsé-kategóriás, a szabadulószobák népszerűségét meglovagolni kívánó horror. Ahhoz képest, hogy tényleg egész low-budget gagyi film, a meglepően nézhető kategória. Mármint abba az esetben ha nagy elvárásokat nem állítunk.
#24379

romantikus | vígjáték

Esra egy logisztikai vállalatnak dolgozik a legjobb barátjával, Didemmel, akivel együtt is él. Egy másik jó barátnőjének esüvőjén rájön, hogy egy olyan életet él, amit soha nem... több»

#24380

akció | misztikus | sci-fi | thriller

Lewis Hicks (Cuba Gooding Jr.) brutális gyilkosságokra specializálódott újságíró. Amikor rátalál új barátnője megcsonkított holtestére, és egy sorozatgyilkos jövőbeli... több»

Már a film története is szemforgatást idézett elő nálam, de gondoltam, majd Cuba Gooding Jr. meggyőz a produkció nagyszerűségéről. Nem így lett. A film nyúlós, gagyi, nyálasan romantikus és nagyon felejtős.