Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2021-ig

Saját filmes lista készítése
#27721

NA The Rogue  (2019)

akció | dráma | háborús | thriller

A CIA katonatisztje, Mike Cutler egy veszélyes küldetésre indul, melynek célja az Al-Kaida vezérek követése. A misszió azonban váratlan fordulatot vesz, amikor Mike egy halálos politikai... több»

#27722

krimi | vígjáték

A film története szerint egy átlagos srácot elcsábít egy gyönyörű misztikus nő. Hősünknek ezt követően arra kell ráébrednie, hogy egy rémálomszerű forgatókönyv részévé... több»

Rendező: David Pope

Szereplők: Justin Chatwin

#27723

NA Peridot  (2019)

dráma

A Peridot Gabriel, egy fiatal dzsigoló története, aki a Skid Row-n dolgozik, hogy pénzt küldjön az édesanyjának haza. A férfi barátságot köt Marthával, egy nála jóval idősebb nővel.

In Limbo
#27724

NA In Limbo  (2018)

thriller

Egy férfi menyasszonya öngyilkos lesz, aminek következtében örökre a purgatóriumba kerül, ám szerelme nem nyugszik bele a helyzetbe, és felkerekedik, hogy megmentse kedvesét. több»

#27725

vígjáték

Három középkorú hölgy különleges utazásra indul Európába, hogy felelevenítsék fiatalságuk legemlékezetesebb pillanatait. több»

#27726

horror | misztikus

Netflix

Egy fiatal férfit váratlan betolakodó tart félelemben, aki emlékezteti őt egy rég elfeledett titkára. több»

Rendező: Metin Gungor

Szereplők: Jack Hudson

#27727

dráma | thriller

Izagalom, gyilkosság és rejtély három felvonásban. A cselekmény valahogyan mindig a hatos szám és a T betű köré szövődik. A film története szerint két férfi összeismerkedik, és... több»

#27728

animáció | sci-fi | vígjáték

John egy plázában gürcölő mikulás, akinek az élete egy pillanat alatt a feje tetejére áll, amikor egy önelégült, világuralmi terveket dédelgető robot fogságba ejti. És ez még... több»

Rendező: Goce Cvetanovski

#27729

NA The Silence  (2019)

dráma

Netflix

A film egy különleges képességekkel megáldott fiatal detektív történetét meséli el, aki az első világháború után adottságaival a Scotland Yardot segítette rejtélyes gyilkossági... több»

#27730

vígjáték

Egy konzervatív politikus szabad szellemű lánya megpróbálja feldobni a karácsonyi vacsorát, ám káosz keletkezik, amint kiderülnek a legféltettebb családi titkok. több»

#27731

vígjáték

Kevin átesik élete nagy szerelmi csalódásán, de barátai, Braddel az élükön, akciót szerveznek, hogy felvidítsák a srácok. Megkezdődik az egész éjszakán át tartó bulizás, mely... több»

#27732

vígjáték

Nelita, Nina és Rita három idősödő hölgy, akik gyerekkoruk óta jó barátnők. Egyszerűen élnek, és folyamatosan veszítenek a lottón, mígnem egyszer rájuk mosolyog a szerencse, s... több»

#27733

kaland | vígjáték

Humoros szatíra a gazdagok világáról.

Scarpa
#27734

NA Scarpa  (2015)

dráma | krimi

Egy életrajzi film az Őrült Kalaposról, a hírhedt Colombo család emberéről, Gregory Scarpáról, aki egyszersmind az FBI informátora is volt. A férfi 1991-ben legalább három ember... több»

Rendező: Brad Furman

Szereplők: Sylvester Stallone

Egy nemzet stressz alatt
#27735

dokumentum

Új filmjében az Egyesült Államok egy súlyos problémájának okait igyekszik feltárni Marc Levin Emmy-díjas producer-rendező. Sanjay Gupta idegsebész segítségével próbál... több»

Rendező: Marc Levin

Guadalupe: Gyilkos zóna
#27736

dokumentum

Elérkezett az idő, hogy lemerüljünk az óceán mélyére, hogy közelebbről megismerjük a világ egyik legveszélyesebb ragadozóját, felfedezve annak titkos... több»

#27737

zenés

Pavarotti szülővárosában, Modenában minden évben tartottak egy jótékonysági koncertet, ahol a kiváló tenor mellett olyan, a zenei világ különböző területeiről érkező énekesek... több»

Bolttúra
#27738

NA Bolttúra  (2020)

dokumentum

Sorozatunk célja, hogy bemutassuk, mitől, kiktől és hogyan működik az alapvető áruellátás Magyarországon a koronavírus-járvány idején is. Egyre több szó esik az egészségügyben... több»

Házikaranténban
#27739

játékfilm

A film szereplője egy nagy család. A családtagok úgy élnek bezárva egy lakásban, hogy nincsen közöttük semmilyen interakció. A film cselekménye egyetlen nagy szobában, egy nappaliban... több»

David Copperfield
#27740

dráma

Charles Dickens klasszikus regényéből készül a film. David Copperfield születése előtt apja meghal, így anyja egyedül neveli. Élete első 9 éve boldogan telik, míg nem feltűnik Mr.... több»