Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
#29401

A Baltimore-i Művészeti Iskola egykori növendékei mesélnek az életútjukról. több»

#29402

NA Sign Space  (2016)

dokumentum

A film egy kiállítás fázisait követi nyomon, a kezdetektől a megnyitóig. több»

#29403

dokumentum

Judith és Masa Fukushimába és Hiroshimába utaznak, hogy filmet készítsenek a katasztrófa helyszínein annak veszélye ellenére. több»

#29404

vígjáték

Cal élete alaposan felfordul egy képzeletbeli bohóc miatt, aki kirugdossa hősünket a komfortzónájából. Otis, a képzelt bohóc arra készteti Calt, hogy szálljon szembe az elméjén... több»

Grizzly-birodalom
#29405

dokumentum

Az Alaszkai-félsziget vad partvidékén egy Thor nevű medvebocs küzd a túlélésért. Nincs könnyű helyzetben, mert a zord klímán kívül a többi vadállat is veszélyt jelent rá, s az... több»

Szereplők: Bill Graves

Herminamezö árnyai: Tisza István miniszterelnök meggyilkolásáról
#29406

dokumentum

Tisza István miniszterelnök meggyilkolásáról. 1918. október 31-én a herminamezei Róheim-villában meggyilkolták gróf Tiszta Istvánt, a Magyar Királyság kétszeres miniszterelnökét.... több»

#29407

dokumentum

2005-ben egy spanyol kisváros életét felkavarja egy 77 éves férfinak a fiatal feleség és bátyja általi meggyilkolása.

Acid Eater
#29408

NA Acid Eater  (2017)

A filmben bemutatkozik egy új szuprehős, Acid Man, amelyet Kaustav Sinha alkotott. több»

Diamonds in the Dirt
#29409

zenés

A film a rap történetét mutatja be Baton Rouge városában, 1985 és 2017 között. Bemutatásra kerülnek azok a személyek és események főként, amelyek a város zenei életének és... több»

House of Spirits
#29410

NA House of Spirits  (2017)

(1)

horror

Egy pókermeccs félbeszakad, amikor kiderül, hogy a házat kísértetek lakják.

Görög ízek
#29411

dokumentum

Teo Vafidis egy görög utazó és séf, aki a modern Görögország legcsodálatosabb helyeire kalauzol el minket. A mai epizódban Naxosba visz minket, a Kükládok szigetcsoport legnagyobb... több»

Closed Visit
#29412

animáció | rövidfilm

A fikciós animációs film egyedülálló brit apukák valós élettapasztalatait dolgozza fel. több»

#29413

dokumentum

Mit tehetsz akkor, ha úgy érzed, hogy az állam nem szolgálja egyenlően a polgárok érdekeit? Hogyha az egyenlőtlenség elfogadottá válik, és a leginkább kiszolgáltatottakat magukra... több»

Rendező: Bihari László

#29414

dráma

Federico Fellini élettörténete részben valós alapokon, fikciós elemekkel kiegészítve, a középpontban a Giulietta Masinával való furcsa viszonnyal. több»

Rendező: Louis Nero

Kőkorszaki jéghíd
#29415

dokumentum

Az amerikai Chesapeake-öbölből előkerülő rejtélyes tárgyi leletek sok hasonlóságot mutatnak az utolsó jégkorszak alatt keletkezett európai leletekkel. A két híres régésznek,... több»

#29416

sci-fi

Dagon egy kiégett bérgyilkos, akit Kundilla, a rettegett maffiózó azzal bízott meg, hogy lopjon el egy embergyermeket. Amikor Dagon rájön, hogy megbízója meg akarja ölni és meg akarja... több»

#29417

thriller

 Lucy élete megváltozik, amikor saját elméje ellene fordul, és rémálmai valósággá válnak. több»

Bentley: egy brit autólegenda
#29418

dokumentum

A Bentley, ez az eredendően brit vállalat, megnyitja kapuit a kamerák előtt, hogy bemutassa egy új szuperautó gyártását. A dokumentumfilm műsorvezetője egy kontrasztokkal teli világba... több»

A vékony emberek titka
#29419

dokumentum

A kísérletben a 37 éves Yemit és a 41 éves Anne Mariet követjük, akik úgy tűnik, hogy azt esznek, amit akarnak, nem tornáznak rendszeresen, és mégsem híznak sohasem. több»

Katie Fforde: Testvéri szeretet
#29420

romantikus

Lauren fotósként dolgozik, és szinte mindent elvállal, hogy fizetni tudja a lakbért. Egy nap szörnyű hír éri, édesapja, akivel már több éve nem beszéltek, halálos balesetet... több»