Filmek

Legjobb filmek - Amerikai Egyesült Államok

Saját filmes lista készítése
Immersion
#31561

NA Immersion  (2017)

rövidfilm | sci-fi | thriller

Egy tolvaj egy szobában ébred fel, ahol néhány halott férfi fekszik, továbbá ott van egy pisztoly, egy tömött pénztárca és egy, a sötétből leskelődő férfi.

A sötétség titkai – Ártatlanság
#31562

thriller

Több tizenéves lány részt vesz egy titkos rituáléban, ahol egy természetfeletti lényt észlelnek. több»

Gigászok csatája: Cápa bálna ellen
#31563

dokumentum

Ryan Johnson tengerbiológus kamerája a közelmúltban egy drámai és meghökkentő eseményt rögzített: a ritka felvételen egy fehér cápa megtámad és megfojt egy púpos bálnát. Miként... több»

Veszedelmes viszonyok: Cápák a delfinek ellen
#31564

dokumentum

Milyen viszonyt ápolnak egymással a cápák és a delfinek, az óceánok eme ikonikus, hosszú ideje egymás mellett élő lakói? A film egy évmilliók óta tartó háború részleteibe avat... több»

#31565

NA About Them  (2017)

dráma | romantikus | rövidfilm

Egy zűrös életű huszonéves egy lakásban találja magát a húgával, a volt és a jelenlegi barátnőjével, miközben feltárulnak a múltbeli hibák. több»

#31566

animáció

Mit gondolsz, megvan benned minden ahhoz, hogy igazi főnök légy? A Bébi úr interaktív különkiadásában próbára teheted a képességeidet. Vágj bele! 

#31567

NA Rhino  (2018)

vígjáték

Amikor a suli legmenőbb sráca rájön, hogy az új lány keresztüllát mindazon, amivel felépítette a stílusát, felkéri az egyik osztály legnagyobb lúzerét, hogy segítsen kipofozni a... több»

#31568

NA Stage V  (2016)

(2)

akció | kaland | sci-fi

A földi népesség egy vírus miatt szakaszosan elkezd fogyni. Az 5. szakaszban már csak a gyerekek és a fiatalok maradnak életben, amikor is már nemcsak a vírus ellen kell megvédeniük... több»

The Social Life
#31569

vígjáték

Egy nő szemet vet barátnője új pasijára, és meggyőzi arról, hogy szakítson vele. több»

The Godmother
#31570

Az egykori drogbáró, Griselda Blanco története, akit az 1970-es években csak úgy emlegettek, a  "Kokain Keresztanyja".    Megtörtént események alapján. több»

To the Wall
#31571

NA To the Wall  (2015)

(4)

dráma

John Paul George édesapja a vietnami háborúban esett el. Édesapja katonai tárgyai között keresgélve rábukkan egy levélre, melyen talál egy nevet, aki az apja legjobb barátja volt. John... több»

Light Wounds
#31572

dráma

Miután egy katona hazatér szüleihez a háborúból,  újabb nagy küzdelem előtt áll. Egy igaz történet egy családról, melyet nagy nehézség elé állít az élet, amikor kiderül, hogy... több»

#31573

NA Tesla  (2017)

akció | dráma | életrajzi | kaland | thriller

A film Nikola Tesla ifjúkorát mutatja be. Megismerhetjük, hogy milyen viszony fűzte a legendás feltalálót Thomas Edisonhoz, George Westingouse-hoz, Guglielmo Marconihoz, Albert Einsteinhez... több»

#31574

dokumentum

A dokumentumfilm a daytoni külvárosi tömegközlekedés megjavításáért folytatott küzdelmet mutatja be.

Rendező: Jamaal Bell

#31575

NA 27 Matches  (2018)

dráma

Egy néhai orosz hazafi szexkereskedelemmel foglalkozó kis csapatot vezet, akik egy raktárban műkődnek. Két új embere Yuri és Ryan, akiket különféle szálak fűzik a maffiához. Yuri... több»

#31576

dráma | rövidfilm

A történetben egy fekete férfi szembesül a társadalom előítéleteivel.

Rendező: Kelechi Agwuncha

Szereplők: Taz Wilson, Marcus Johnson

#31577

NA CarnieVille  (1970)

horror

Egy diáklány, aki retteg a bohócoktól, pánikba esik, ugyanis rettenetesen megrémíszti egy. Ezt követően majdnem túladagolja a nyugtatót, így életveszélyes állapotba kerül. Miután... több»

#31578

NA 8½ Cars  (2018)

rövidfilm

Egy rövidfilm, amely rávilágít az amatőrfilmek készítésével járó küzdelmekre és az együttműködés lehetőségeire. több»

#31579

fantasy | horror | thriller

Oliver-nek és Simon-nak problémái adódnak, amiben úgy tűnik talán tudnak segíteni egymásnak. Oliver már jó ideje szeretne egy embert találni, akit megehet. Simon talán alkalmas erre,... több»

I Believe in Freedom
#31580

dokumentum

Marlene és Nick Boyd, két misszionárius az Egyesült Államokból, akik annak szentelték életüket, hogy felvegyék harcot az emberkereskedelemmel szemben Tete és Mozambik között. Ez a... több»

Rendező: Daniel Waghorne

Szereplők: Marlene Boyd, Nick Boyd