Filmek

Legjobb filmek - Amerikai Egyesült Államok

Saját filmes lista készítése
#31541

dráma | romantikus | rövidfilm

A történet a kapcsolatok négy fázisát mutatja be: az első látásra kialakuló szerelemtől az első randevún és a kapcsolaton át a szakításig. több»

#31542

NA Dead Bride  (1970)

fantasy | horror

Apja halála után Alyson párjával Richarddal és gyermekükkel visszatérnek a lány gyerekkori otthonába, ahol természetfeletti események veszik kezdetüket. Alyson rádöbben, hogy a... több»

Rendező: Francesco Picone

Szereplők: Sean James Sutton

The Water Never Stays
#31543

rövidfilm

Egy művész a csobogó víz hangjának hallgatása közben meditál és egy elképesztő vízióban lesz része. több»

Rendező: Yasuji Takahashi

Szereplők: Rensui

The Kidnapping of Edgardo Mortara
#31544

dráma | történelmi

1858-ban, Bolonyában egy izraelit kisfiút titokban megkeresztelnek, majd elszakítanak a családjától, hogy keresztényként neveljék fel őt. A szülők rengeteget fáradoznak azért, hogy... több»

Rendező: Steven Spielberg

Szereplők: Mark Rylance, Isaac Eshete

#31545

NA Hideout  (2021)

horror | thriller

Miután sikerült elmenekülniük a hatóságok elől, négy bűnöző egy elszigetelt házban húzza meg magát, az ott élő családról azonban rövidesen kiderül, hogy egyáltalán nem azok,... több»

A jeti elveszett királysága
#31546

dokumentum

A Bhután magaslati erdeiben talált újabb bizonyítékok arra utalnak, hogy a titokzatos jeti mégis létezhet. Mark Evans a Himalájába utazik, hogy feltárja az igazságot. több»

#31547

dokumentum

A film a közegészségügyi tragédiák megismétlődésének kérdését vizsgálja.

Rendező: Cheng Zhang

Az igazi fekete párduc
#31548

dokumentum

A közelmúltban egy egészen különleges új lakója akadt a délnyugat-indiai Kabini-erdőnek: egy igazi fekete párduc, mely nemcsak élni és vadászni, de egyenesen uralkodni szeretne ezen a... több»

Oroszlánkölykök: Királlyá válni
#31549

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

Mtima egy ambiciózus, ám tapasztalatlan oroszlánkölyök, melynek van egy álma: a vidék legerősebb és legbefolyásosabb ragadozójává válni. Szerencséjére a fivére kiváló... több»

Bálnák nyomában
#31550

dokumentum

A modern technika, ha egy ősi élőlénnyel találkozik… A film a bálnák világát tárja elénk a legmodernebb képalkotó eszközök segítségével. Nehéz eldönteni, hogy a főszerepet... több»

Rendező: Bertrand Loyer

Szereplők: James Faulkner

G.I. Joe: Ever Vigilant
#31551

akció | kaland | sci-fi | thriller

Amikor a Cobra terroristái egy halálos fegyver birtokába jutnak, a G.I. Joe-k csapatának félelmet nem ismerve kell felvenniük velük a harcot a világ megmentésének érdekében. A Cobra... több»

Rendező: D.J. Caruso

#31552

dokumentum | rövidfilm

Thadd és Shannon egy fájdalmas beszélgetés során feltárják múltbeli küzdelmeiket. több»

Rendező: Adam Dietrich

A mélység szörnyei
#31553

dokumentum

Richie Kohler és Evan Kovacs egy, a második világháborúban Skócia közelében elsüllyedt tengeralattjáró esetét vizsgálja meg. Lehet, hogy egy titokzatos tengeri lény támadta meg? több»

#31554

NA Lucia  (2021)

horror

Lucia Dupree, Draven City középiskolájának egyik legjobb tanulója meghal, ám miközben a rendőrség nyomozni kezd az ügyben, Lucia visszatér, és szörnyű bosszút áll a felelősökön. több»

Cápák Amerikája
#31555

dokumentum

Arról, hogy az USA partjai mentén rengeteg cápa él, testükön csúnya sérülésnyomokat viselő szörfösök és fürdőzők sokasága tudna mesélni. De pontosan milyen fajok vadásznak... több»

#31556

dráma

Gyilkosság. Embervadászat. Lamantinok. Egy volt zsaru kénytelen visszatérni szülőföldjére, Floridába, hogy megtalálja egy philadelphiai maffiózó megszökött barátnőjét. Aminek egy... több»

#31557

dráma | történelmi

1955-ben öt fiatal mexikói-amerikai ütőhordozó a játék iránti szeretetből elhatározta, hogy megtanul játszani, ezért létrehozták saját golfpályájukat a dél-texasi sivatag közepén. több»

A könyvelő 2
#31558

akció | dráma | krimi | thriller

Ben Affleck 2016-os A könyvelő című akciófilmjének folytatása. több»

A sötétség titkai – Hús és vér
#31559

horror

Kimberly, az agorafóbiában szenvedő tinédzser, anyja megoldatlan gyilkossága óta nem hagyta el a házat. A Hálaadás előestéjén azonban kezdi úgy érezni, nincs otthon biztonságban... több»

#31560

NA Muse 90401  (2021)

(1)

musical

Egyszemélyes showműsor, amelyet maga az előadó írt.

Rendező: Fadik Sevin Atasoy

Szereplők: Fadik Sevin Atasoy