Filmek

Legjobb filmek - Amerikai Egyesült Államok

Saját filmes lista készítése
I Believe in Freedom
#31581

dokumentum

Marlene és Nick Boyd, két misszionárius az Egyesült Államokból, akik annak szentelték életüket, hogy felvegyék harcot az emberkereskedelemmel szemben Tete és Mozambik között. Ez a... több»

Rendező: Daniel Waghorne

Szereplők: Marlene Boyd, Nick Boyd

#31582

NA Hex  (2022)

akció | horror | kaland | thriller

Egy rejtélyes eltűnést követően egy ejtőernyősökből álló csoport paranormális jelenségeket tapasztal, amelyek miatt az életükért küzdenek. több»

Hitlerjugend: A nácik gyerekkatonái
#31583

dokumentum

A Hitlerjugend a náci párt ifjúsági szervezeteként jött létre az 1920-as években. A mozgalom fokozatosan az összes többi ifjúsági szervezetet magába olvasztotta, a német fiúk egy... több»

Ember a gepárdok között
#31584

dokumentum

Bob Poole természetfilmes Kenya egyik legvadabb és legfestőibb szegletébe utazik, hogy ritka pillanatokat örökítsen meg a világ leggyorsabb ragadozójának életéből. Filmje... több»

Rendező: Kim Wolhuter

Szereplők: Kim Wolhuter

A Face for Yulce
#31585

dokumentum

A kislányom új arcot kap című megrázó dokumentumfilm a 11 éves Yulce történetét meséli el. A kislány egy este éppen kerozint öntött az olajlámpásba, amikor az váratlanul... több»

Saba és az orrszarvú titka
#31586

dokumentum

TV-ben (Animal Planet, csütörtök 01:33)

A kalandorlelkű Saba Douglas-Hamilton ezúttal az orrszarvúk igaz arcát és titkait szeretné feltárni előttünk. több»

#31587

dokumentum | dráma | életrajzi | történelmi | zenés

A dokumentumfilm a bluegrass stílus történetének néhány évtizedét mutatja be.

Bibliai rejtélyek: Noé bárkája és a frigyláda
#31588

dokumentum

Két nagyon eltérő bibliai tárgy, egy izgalmas kérdés: Valóban léteztek? Vagy csak szimbolikus szerepük van a Tanításban? Esetleg puszta kitalációk? A film a frigyláda és Noé... több»

A Húsvét-sziget elveszett világa
#31589

dokumentum

A Húsvét-sziget a Föld egyik legtávolabbi és legnehezebben megközelíthető szárazulata – az ember mégis meghódította, és egy virágzó, gyorsan gyarapodó kultúrát hozott létre... több»

#31590

dokumentum | rövidfilm

1976-ban a guatemalai rezsim gátat tervezett építeni Rio Negro település közelében. A falu lakói tiltakoztak, erre válaszul a katonaság 1982-ben 177 nőt és gyereket mészárolt le. A... több»

#31591

akció | krimi | sci-fi | vígjáték

A film a Kung Fury rövidfilmből megismert univerzumban játszódik, de valós kapcsolat nincs a két film között, csak a főszereplő azonos. több»

#31592

NA Hideout  (2021)

horror | thriller

Miután sikerült elmenekülniük a hatóságok elől, négy bűnöző egy elszigetelt házban húzza meg magát, az ott élő családról azonban rövidesen kiderül, hogy egyáltalán nem azok,... több»

Vad Kína: Rejtett világok
#31593

dokumentum

Tibet a Föld legelzártabb és legnagyobb kiterjedésű fennsíkján fekszik, melyet délen a Himalája égig érő vonulata határol. Ezen a kopár, oxigénben szegény tájon csak azok a fajok... több»

Tigris száműzetésben
#31594

dokumentum

A természetes élőhelyek fogyatkozása immár Indiában is súlyos veszélyt jelent az állatvilágra. A film egy hím tigris történetén keresztül irányítja rá a figyelmet a problémára,... több»

Far Bright Star
#31595

kaland | western

A történet 1916-ban játszódik, amikor egy idősödő lovas tiszt egy csapatnyi embert vezet Pancho Villa levadászására. Pancho Villa a mexikó lázadás vezéreként vonult be a... több»

Rendező: Casey Affleck

Szereplők: Joaquin Phoenix

Columbo – Hattyúdal
#31596

krimi

TV-ben (LifeTv, csütörtök 01:33)

Tommy Brown befutott countryénekes. Tehetségét azonban nemcsak világi, hanem egyházi vonalon is kamatoztatja, hiszen előszeretettel lép fel fanatikus felesége szervezésében különböző... több»

#31597

dokumentum

Richard "Chet" Rooney története, aki tanult a saját hibáiból, és a tanulságokat másokkal is megosztotta.

Rendező: Ted Vitale, Dan Vitale

Új test, új stílus
#31598

Mary Alice Stephenson, a híres ruhatervező segít két, jelentős fogyókúrán átesett nőnek, hogy visszaszerezzék az önbizalmukat. több»

Szereplők: Mary Alice Stephenson

Explorer: Utazás az Európához
#31599

dokumentum

Van élet a Földön kívül? A tudósok hosszú ideje keresik a választ a kérdésre, s az érdeklődésük az utóbbi időben egyre inkább a Jupiter Európa nevű jeges holdja felé fordul. több»

Így neveld a kutyád: A legnehezebb esetek
#31600

dokumentum

A különkiadásban Matt legkeményebb küldetései kerülnek képernyőre. Szakértelmének hála nincs olyan agresszív és veszélyes kutya, melyet ne tudna megfékezni, mielőtt beüt a... több»